Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: http://www.aidsboern.dk

Oprettet af rinpoche d. 30-03-2011 18:16
#14

"Thaier er gode ved deres børn"?

Newsflash for you. Overhovedet ikke i mange tilfælde.

Tærsk er dagligdag for manges vedkommende, for slet ikke at tale om forældrenes tilbøjeligheder til at "realisere sig selv" mens de efterlader børnene hos hvem der nu gider at tage sig af dem.

Fordi mange besøgende kan iagttage hvorledes thailændere godt kan lide en lille blond europæisk dreng/pige og nusser med ham/hende en kort stund, er det så absolut ikke et udtryk for at de derhjemme udøver et forældreskab, der har den ringeste lighed hermed.

De mest utilpassede forældre jeg nogensinde har haft den ulykke at iagttage har uden undtagelse været thailændere. I såvel Thailand som i Danmark.
Halvgamle damer der tror de stadig er discodronninger, partyqueens, ludomaner eller blot kvinder til fals, mens børnene sidder derhjemme alene for lud og koldt vand og deslige.
Mændene der skrider efter at have udøvet vold, druk, ludomani, utroskab, almindelig forsømmelse og aldrig siden tilkendegiver sig overfor børnene.

Ja, de er faneme gode. Hvorfor tror du der er børnehjem som det Huratho støtter?

Jeg har aldrig besøgt Hurathos børnehjem.
Men jeg har ikke den ringeste tvivl omkring hans og konens tydelige engagement.

Huratho er hverken en IT nørd eller en regnskabschef.
Han gør det så godt han kan. Og lad os lige ikke forglemme, at han lider under eftervirkningerne af et grimt fald.
JEG forlanger ikke mere og vil fremover være glad for lejlighedsvis at donere til deres fælles "hjertebarn".

Jeg siger bare, gid der var flere ildsjæle som Huratho, og færre småtskårne skeptikere som alligevel aldrig kunne bringe deres lille kræmmersjæl til at punge ud med noget som helst til et godt formål. Men i stedet bruger deres energi på at kværulere og mistænkeliggøre

ทำดีได้ดีทำชั่วได้ชั่ว