Opskrifts detaljer

Navn FROMAGE
Beskrivelse Fromage er typisk piskede æggehvider, flødeskum, husblas og en smagsgiver, f.eks. citronsaft.
Nøgleord
Tilføjet af Thaihans
Kategorinavn Lækkerier
Opskriften er læst: 12779 gange

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
2 Citroner
(Skal være usprøjtede da både skal og saft skal bruges)
4
Husblas (Blade)
3
Æg
3 spsk
Sukker
3 dl
Piskefløde

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1 Start med at lægge de 4 blade husblas i blød i koldt vand.
2 Riv skallen fra citronerne i en lille skål og sæt det til side. Sørg for at det kun er den gule skal der kommer med, da den hvide er bitter.
3 Pres citronerne for saft og kom saften op i en lille gryde. Varm citronsaften op til middelvarme. Når den er håndvarm, vrides husblassen fri for vand og kommes i gryden. Rør rundt indtil husblassen er opløst. Når den er opløst, skal den revne citronskal op i gryden og gryden skal sættes til side, for at afkøle imens resten at ingredienserne gøres klar.
4 Det er en god ide at bruge en elpisker til den næste del. Kom piskefløde op i en skål og pisk fløden til en let skum. Pas på at flødeskummen ikke bliver overpisket. Den skal kun lige kunne lave små toppe. Sæt skålen til side
5 Del æg i æggehvider i en skål og æggeblommer i en anden skål.
6 Tag skålen med æggeblommer og tilsæt sukker og pisk til en lækker og lidt sej æggesnaps. Æggeblommerne vil blive lyse og luftige. Sæt derefter skålen til side.
7 Tag skålen med æggehvider og pisk dem stive (til skålen kan vendes på hovedet uden at æggehviderne falder ud). Pisk æggehviderne sidst, for at undgå at de står for længe og får det for varmt. De piskede æggehvider kan godt dele sig, hvis de står for længe. Det upiskede æggehvider vil bundfalde og gøre at din fromage skiller.
8 Tag skålen med de piskede æggeblommer frem igen og pisk dem let igen, hvis æggeblommerne er faldet lidt sammen.
9 Sigt citronsaften ned i skålen med de piskede æggeblommer og pisk citronsaft og æggeblommer godt sammen til en homogen/ensartet masse. Vend nu forsigtigt den let piskede flødeskum i æggemassen lidt ad gangen, vend rund i massen til der ikke er flere klumper.
10 Tag skålen med de stivpiskede æggehvider frem og kom nu massen med æggeblommer, citronsaft og flødeskum op i skålen til de stivpiskede æggehvider og vend det forsigtigt sammen til en homogen massen.
11 Anret i 6 portionsglas og sæt på køl natten over. Når de lækre og afkølede citronfromager skal serveres, kan de f.eks. pyntes af med friske hindbær, nøddecrunch eller en lækker marengs der brændes let på toppen.

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Log ind eller meld dig til.

Ingen vurderinger endnu.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Velkommen til ThaiDK

Siden for dem med interesse i Thailand
For at kunne skrive og deltage i debatten og chatten er du nødt til at være registreret bruger på siden
At blive registreret bruger er gratis Du kan melde dig til ved at klikke HER

Til minde om dem vi har mistet

 Tænd et lys 42 lyser nu
 Seneste fra: up2you

Besøgende

Gæster online: 10
Ingen brugere online

Antal brugere: 655
0
Nyeste bruger:  Birgitte
 121004260 besøg
21768 besøg pr. dag
Siden dannet på: 0.05 sekunder

Madopskrifter

Nyeste opskrifter
Hindbærtærte 11759
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 12537
FROMAGE 12779
surdej 15588
Kylling i Coca-Cola 12890
Populære opskrifter
STEGTE RIS MED ANANAS 28416
Pandekager med fyld. 28062
Penang curry 27839
Hjemmebagt rugbrød 26498
"HVIDLØGSREJER" 23570
Opskriftssøgning
Tilføj/Find en opskrift
Info om opskrifter
Tilføjede opskrifter: 62
Opskrifts-kategorier: 11
Læst antal gange: 421903

Gode Links

Bank foreign currency exchange rates
Immigration Bureau (visa)
Thai to english
Bangkok Post
Danmark Royal Thai Embassy
sas
Wat Pa Dragør
Pantip
Her tryller vi lange links korte.
Thai Air dk
Tradukka Translate
Lær thailandsk tale og skrift.
sven-hansen
God Thai food
C&C Travel

Log ind

Brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Replikboks

Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

nej
13-02-2025 12:18
07-02-2025 17:40
Nej yindee, 1972 var jeg i Danmark
07-02-2025 15:56
Hej Skipper hvor befandt du dig den 7/3/1972 ved ikke . Var du i Bangkok ved ikke
FCK
06-02-2025 15:00
TIL SKIPPER TRYK PÅ LINK https://www.thai-.
..lag-17.gif
05-02-2025 12:42
Tillykke S og ender på kipper ok
04-02-2025 20:25
Jeg vil ikke nævne noget navn ribe, men det begynder med S og ender på kipper
04-02-2025 13:02
Hej Skipper Hvem er den nye Statsborger, i Sverige ved ikke
04-02-2025 12:37
Tillykke til Sverige med den nye Statsborger, ham har I været heldige med Thumb
30-01-2025 12:56
Hej Skipper hvorfor sten var de udgået for tomme øl flasker Grin skaal
26-01-2025 11:22
Den gang Jeg sejlede på Grønland kastede de sten på os.
nej
26-01-2025 08:39
23-01-2025 17:31
Det dårlige er at man kan vågne op med noget man ikke har bestilt ked
23-01-2025 17:24
Det dejlige med Thailand er at der noget for enhver smag kat
23-01-2025 12:44
Hundredvis gifter sig, da thailandsk lov om ægteskab af samme køn træder i kraft Fejringer og ceremonier markerer den første dag i Marriage Equality Act https://www.bangk.
..kes-effect
22-01-2025 16:27
keep left anti is back on the road again mortor

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2025 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.18 sekunder | 121,004,260 Unikke besøg | jQ Blog