Se emne

Thai-Dk Din debat side :: Bo og leve i Thailand :: Manse's Klumme
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Rygestop, hospitaler og andet
manse
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-12-2009 09:10

Bruger

Antal indlæg: 701
Tilmeldt: 22.02.09
 Status: Offline

Hej alle

Ja mit liv er jo ved at blive lidt anderledes nu.

Det med rygningen har godt nok været hårdt. De 12 kg. ekstra koster nu. Jeg har købt dette vidunder af en motionscykel med så mange målere, at man skal være computerekspert for at finde ud af hvad der sker. Jeg cykler nu med aircon og dejlige film 20 km hver dag, så det er da til at holde ud. Jeg har nu tabt mig 5 kg. på ganske kort tid, så tak for dit råd JSH. Jeg har fortalt konen, at man også kan hjælpe manden med at slanke sig på andre måder, men som hun siger, alt koster jo hehe. Jeg elsker hende.

Nå min hoste efter dette rygestop, har sgu godt nok været enormt træls. Jeg har været ved at give op flere gange, men nu er der sgu lys forude. Jeg sover nu det meste af en nat uden at vågne 10 gange med ukontrollerbar hoste. Nu er dette ændret til 1. gang, så lyset er nært, hvad dette angår.

Nå pyt nu med den rygning. Det var fortid hehe, helt… og bagklog… hehe, ja det kan man jo altid være.

Jeg besøgte i dag min kære ven på mit hospital, det kalder jeg vores landsbyhospital her, han havde som så mange andre i en stor brandert kørt på sin motorcykel. Hvad sker der. han køre selvfølgelig galt og blive tilredt så galt, at han har fået indsat 18 skruer samt 3 plader i sit venstre ben. Han har ingen forsikring og skal blive på hospitalet i 10 dage mere, så alt i alt 20 dage.

Derefter skal han dagligt i lang tid på besøg for at få skiftet forskellige ting.

Problemet er jo hans motorcykel, for den er i politiets varetægt, og da han har kørt i denne godyle brandert, vil der jo nok komme noget ubehageligt i nær fremtid. Manse blev som sædvanlig sat på denne sag, også fordi et familiemedlem er i den afdeling, så nu er hans motorcykel frigivet. Han får en bøde for uforsvarlig kørsel.

Jeg tror han nu har lært hvor billig en taxa egentlig er i Thailand.

Nå hans hospitals regning hehe. Ingen forsikring og ingen mulighed for at forklare sig, så Manse blev tilkaldt dagen efter, for man vil jo ikke gøre noget ved ham inden man fik en form for garanti.

Manden havde åbent benbrud, ingen havde gjort noget fordi..penge…penge.., så jeg blev sgu godt nok gal og forlangte der skulle gøres noget nu og her. Jeg ville garantere for beløbet, hvis det fra starten blev fastlagt hvor meget for det hele.

Alt dette med 2 operationer, 18 skruer, 3. plader, medicin, nurse (hun er skøn), læge 4 gange hver dag, og alt det andet løber sig op i den store sum af 72.130.- baht… alt incl. de 20 dage i VIP rum. Pengene er allerede overført til min konto..

Kære venner det er det samme som at leje et hotelrum til 600.- DKR. om dagen.


z1zz2zz3z
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
lillemanden
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-12-2009 15:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 615
Tilmeldt: 15.06.09
 Status: Offline
Bopæl: København / Pattaya

Hej Manse

Ja det var da godt han havde dig som ven, ellers er det jo ikke sikkert han var sluppet så billigt. For det er billigt.

Vi har jo desværre gang på gang læst i danske aviser om turister der kommer til skade, eller bliver syge, men som " sparede " pengene til en forsikring, der er jo nogen hvor familien har måttet sælge huset, eller tage store lån, for at sende penge til hospitalsbehandling,

Utroligt at nogen overhovedet tør rejse uden forsikring.

Din ide, om at sætte pengene ind hver måned, er sikkert god for de mennesker der bor mere eller mindre fast i udlandet , ( hvis de husker det ).

Men godt du kan hjælpe, men stadigvæk " hurra for den lille koruption, bare vi selv kan deltage "

Det er ikke negativt ment, men beviser bare at det er rart, at kende en, der kender en, der har set et billede af tordenskjold.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Munke kritiseres for luksusliv med designersolbriller og privatfly Skik og brug 26 21-10-2018 09:33
film og dokumentare danske.. Film, bøger etc 83 15-10-2018 12:22
12-årige Aphinya sendes hjem til Thailand, selvom hendes mor bor og er gift i Danmark Nyheder på dansk 18 11-10-2018 10:12
Pas på med stødende og fjollede tatoveringer Nyheder på dansk 1 15-09-2018 10:27
Stop diskrimination af Danske Førtids- og Folkepensionister der bor udenfor Europa Pension undenfor for EU 1 06-09-2018 03:39

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.23 sekunder | 37,660,248 Unikke besøg | jQ Blog