Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Nægter mishandling af 8-årig dreng:
farang
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 16-03-2017 21:30
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 457
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

Det var angiveligt helt frivilligt, at en otte-årig dreng på et thaibordel i Nordsjælland slikkede en hund på kønsdelene og diede på dyrets brystvorte.

Det forsøgte en 35-årig kvinde torsdag formiddag at overbevise en domsmandsret ved Retten i Helsingør om.

Kvinden er sammen med en 46-årig veninde tiltalt for brutalt at have udnyttet og mishandlet en thailandsk kvinde, hendes otte-årige søn og kvindens mor. Den thailandske kvinde blev ifølge anklageskriftet på udspekuleret og kynisk vis tvunget til at makke ret og som prostitueret tjene næsten en million kroner hjem til de to kvindelige bagmænd bag et bordel i Nordsjælland.

Ifølge anklageskriftet blev den otte-årige dreng også mishandlet - blandt andet for at lægge et yderligere pres på den prostituerede kvinde. De to tiltalte kvinder benægter pure de alvorlige anklager.

Efter politiets opfattelse blev den otte-årige dreng sparket og slået- blandt andet med en grydeske og en paletkniv. Desuden blev han i perioder nægtet mad eller tvunget til at spise mad, som han ikke kunne lide - blandt andet på grund af stærk chilisauce. Drengen blev også tvunget i dametøj og paryk, mens bagmændene optog ham på video, mens han skulle danse som en pige og sige »Jeg er feminin« på thai.

Ifølge anklageskriftet blev drengen flere gange i perioder på op mod to uger holdt fanget og isoleret på et værelse, ligesom han blev indespærret i et aflåst skur i haven i omkring to dage. Flere gange tvang en af kvinderne ham ifølge anklagen også til at slikke på en hunds kønsdel og die på dens brystvorte, mens det blev optaget på video.

Det havde den 35-årige tiltalte dog en særlig forklaring på, da hun torsdag blev afhørt om forholdet:

»På et tidspunkt lå jeg og sov, men vågnede ved, at drengen havde taget en af vores tre små chiwawa-hunde og holdt dens røv hen til mit ansigt, så jeg fik en lortestreg under næsen, da han kørte hunden op ad mit ansigt. Det havde han også gjort på sin mor, og så syntes hun, at det var en god idé, at han selv gik ned og kyssede den i røven. Der var ingen tvivl. Det så jeg selv, og jeg holdt hunden, men jeg optog det ikke på video,« forklarede den tiltalte fra vidneskranken.

At drengen også havde suttet på hundens dievorte på et tidspunkt skyldtes angiveligt, at han havde set en børneudsendelse i tv, hvor nogle børn suttede på en kanin og en gris. Den tiltalte kunne ikke lige huske i retten, hvornår udsendelsen var blevet vist.

Den otte-årige har på en video-afhøring fortalt detaljeret om hændelserne med hunden, men disse optagelser blev afspillet bag lukkede døre i retten, så BT er ikke i stand til at referere drengens forklaring.

Ifølge anklagen pressede de to tiltalte kvinder på forskellig vis drengens mor til gennem halvandet år i 20015-16 at sælge sex både fra bordellet i Nordsjælland samt andre steder i Danmark. Blandt andet truede de angiveligt med usandt at hævde, at hun havde smuglet narko, ligesom de fik hende til at tro, at hun skyldte dem 200.000 kr. for kost og logi.

Den udnyttede kvinde blev ifølge tiltalen udsat for forskellige former for vold - blandt andet blev hun ifølge anklageskriftet slået med knytnæveslag på kroppen, slået med en sko i hovedet, trampet i hovedet imens hun sov og slæbt af sted i håret.

Samlet er de to tiltalte kvinder i anklageskriftet tiltalt for en bred vifte af alvorlige paragraffer i straffeloven. Det drejer sig om åger, bedrageri, menneskehandel, rufferi, afpresning, vold, grov vold, ulovlig tvang, frihedsberøvelse, blufærdighedskrænkelse, vidnetrusler samt børneporno.

https://www.msn.c...li=BBr5MK0
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
farang
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-06-2017 11:53
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 457
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

Kvinder dømt for mishandling af lille dreng på bordel

I over et år blev en lille dreng udsat for ydmygende behandling af to kvinder på et bordel i Helsinge. Han blev blandt andet tvunget til at slikke på en hunds kønsdel.

Fredag har Retten i Helsingør idømt den ene kvinde tre års fængsel, mens den anden straffes med fængsel i to år samt en udvisning af Danmark med indrejseforbud i 12 år.

Begge kvinder valgte på stedet at anke deres domme til Østre Landsret.

Ud over mishandlingen af drengen, som var otte år, da overgrebene mod ham begyndte, er de to kvinder dømt for menneskehandel. Offeret er drengens mor - en kvinde fra Thailand.

Hun kom i kløerne på de to kvinder i foråret 2015. Og herefter blev hun lejet ud til sexkunder.

Til at begynde med var der ifølge rettens dom ikke tale om menneskehandel, men rufferi. Ved årsskiftet 2016 havde udnyttelsen af kvinden dog en sådan karakter og havde stået på i så lang tid, at der ifølge retten var tale om menneskehandel.

- Dommen viser, at selv om man frivilligt er gået med til at være prostitueret, så kan der godt være tale om menneskehandel, fortæller anklager Margit Wegge.

Den ene kvindes forsvarer, Mie Sønder Koch, har dog en anden udlægning af dommen.

- I en periode var moren frivilligt prostitueret. Det var først, da hun blev tvunget til at fortsætte, at der var tale om menneskehandel, siger hun.

Det var blandt andet i form af trusler mod den thailandske kvindes søn, at kvinden blev fastholdt i de nu dømte kvinders slaverilignende greb.

Og der var ikke bare tale om ord. Drengen led nemlig under voldsomme ydmygelser.

Han blev blandt andet slået i den bare ende med en grydeske og en paletkniv.

På et tidspunkt i perioden blev drengen af den yngste kvinde tvunget til at slikke på en hunds kønsdele og die ved hundens brystvorte. Hvis ikke han gjorde det, ville han ikke få mad, og han ville få tæv.

Desuden blev kvinderne dømt for frihedsberøvelse, da de gav drengen besked på at gå ud i et skur og blive der natten over.

Kvinderne var blandt andet også tiltalt for at tvinge drengen til at spise mad, han ikke kunne lide og til at gå i dametøj mens han blev filmet.

Disse forhold og flere andre blev kvinderne dog frifundet for, oplyser Mie Sønder Koch.

De dømte er en 35-årig dansk kvinde, og en 46-årig thailandsk kvinde. Sidstnævnte er udvist af Danmark med et indrejseforbud i 12 år.


kilde http://www.bt.dk/...paa-bordel
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Dræbt thailandsk kvinde lukkede 26-årig ind Nyheder på dansk 2 08-02-2024 15:41
Adisak kom til Danmark som 14-årig Alt det andet 1 10-12-2023 12:44
61-årig thailandsk kvinde udsat for overfald Nyheder på dansk 3 08-10-2022 12:06
27-årig dansk mand er blevet misbrugt i Thailand Discover Thainess 5 19-05-2022 08:08
2-årig druknede i swimmingpool Nyheder på dansk 1 19-02-2022 12:47

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.25 sekunder | 97,862,544 Unikke besøg | jQ Blog