Se emne

Thai-Dk Din debat side :: Bo og leve i Thailand :: De fastboende
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danes Worldwide - Dansklærer søges til Bangkok
masa
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 20-05-2016 03:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 250
Tilmeldt: 12.12.13
 Status: Offline

Dansklærer søges til Bangkok

Kan du undervise på tværs af alderstrin og niveauer? Vil du gerne være med til at præge dit job?
Og er du energisk, selvstændig og udadvendt? Så er det dig, vi søger til Danes Worldwide Bangkok. Bangkok er et populært sted for internationale lærere, og de fleste føler sig hurtigt hjemme i den spændende by.

Om skolen

Organisationen for udlandsdanskere, Danes Worldwide, har i foråret 2016 indgået et samarbejde med flere internationale skoler i Bangkok om at tilbyde danskundervisning til børn med danske relationer. Undervisningen foregår på forskellige skoler, og du kommer til at undervise børn på både indskolings-, mellemtrins- og udskolingsniveau og eventuelt en legegruppe for 3-5-årige. Derudover skal du undervise børn, der ikke alle har dansk som deres modersmål.

Danes Worldwide Bangkok vil have ca. 60 børn indskrevet i alderen 6-16 år, og børnene bliver opdelt i klasser efter niveau og alder, og det vil være din arbejdsopgave at undervise disse børn og indgå i samarbejdet omkring koordinering af undervisningen med forældregruppen og de involverede skoler. Du vil blive ansat på NIST International School, som er en topmoderne skole placeret centralt i Bangkok. Du bliver en del af en international lærergruppe, hvor du får faglig sparring og kollegiale relationer. Der er også mulighed for at indgå i NIST’s team af vikarer, afhængigt af skolens behov og dine kvalifikationer. Undervisningsmaterialet leveres af Danes Worldwide i København, og du får mulighed for at sparre med Danes Worldwides lærerteam i Danmark.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet lærer og har dansk som dit ene linjefag. Det andet kan med fordel være engelsk, men det er ikke et krav. Det er dog et krav, at du behersker det engelske sprog både mundtligt og skriftligt. Ikke alle børnene taler flydende dansk, så meget af kommunikationen vil foregå på engelsk.
De børn, du skal undervise, taler og skriver alle engelsk. Meget af din undervisning skal derfor sættes i forhold til det engelske sprog og dets grammatiske regler.
Det vil samtidig være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med tosprogede elever eller danske børn bosat i udlandet.
Vi forestiller os, at du er udadvendt og nysgerrig, og vi ser gerne, at du har interesse for kultur og har rejst en del.
Da Danes Worldwide Bangkok er nystartet, får du en unik mulighed for at sætte dit personlige aftryk på jobbet. Vi ønsker en selvstændig lærer, da mange af arbejdsprocesserne ikke på forhånd er fastlagte.

Om ansættelsen

Du vil blive ansat i en fuldtidsstilling i minimum et år med start fra august 2016. Det nøjagtige antal ugentlige undervisningstimer kendes endnu ikke, men du skal forvente fem arbejdsdage om ugen. Lørdage vil være fast arbejdsdag, så du vil have fri søndage og en anden dag i ugen. Vi hjælper dig naturligvis med at finde en bolig.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 1. juni.

Ansøgning sendes på dansk og engelsk til: se link http://www.danes....rer_DA.pdf
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Bangkok International Motor Show 2024 Central Thailand 8 23-04-2024 12:30
Bangkok Central Thailand 306 17-04-2024 15:06
Bangkok (1970-1979) Central Thailand 8 21-01-2024 13:29
Morten i Bangkok Central Thailand 2 28-11-2023 12:09
SAS er tilbage med Bangkok-rute Flyselskaber 1 31-10-2023 13:55

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.20 sekunder | 99,573,735 Unikke besøg | jQ Blog