Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
30 GRADER I FEBRUARI Svensk dramaserie
elmet
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 04-02-2016 09:37
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 60
Tilmeldt: 21.07.15
 Status: Offline

Det er ikke svært for skandinaverne at drømme sig væk til de varme, Thailandske himmelstrøg, som danner rammen for ’30 grader i februar’. I den succesfulde dramaserie, følger vi den enlige mor, til to piger, Kajsa (Maria Lundqvist), pensionisten Majlis (Lotta Tejle) og Glenn (Kjell Wilhelmen).

De tre hovedpersoner, er alle svenskere, der uafhængigt af hinanden er flyttet fra den svenske kolde vinter, til varmen i Thailand, for at søge lykken. Deres veje krydses og de finder ud af, at livet kan være kompliceret uanset om man bor i Sverige eller i Thailand. Dramaseriens første sæson blev en kæmpe succes og havde et af de højeste seertal i svensk tv-serie historie, men også tusindvis af danskere fulgte med, da serien blev vist på dansk tv. Serien har, ud over det, vundet flere tv-priser og blev nomineret til en international Emmy.

Seer succes i Sverige og Danmark

Hele 1,5 millioner svenskere fulgte med da første sæson af serien rullede over skærmen, for første gang i 2012. Til sammenligning, ligger seertallene, almindeligvis, på en halv million til svenske dramaserier. Selv danskerne fulgte med i Kajsas, Majlis’ og Glenns søgen efter lykken i Thailand. Til trods for, at serien blev vist forholdsvist sent om aftenen, havde hvert afsnit i gennemsnit 300.000 danske seere.

Men det er ikke kun publikum der var begejstrede, for serien vandt den svenske tv-pris Kristallen for ’årets tv-drama’ samt film og tv-producenternes pris for ’årets bedrift’. Derudover blev Lotta Tejle, der spiller rollen, som den svenske husmor Majlis, nomineret til en international Emmy for ’bedste skuespillerinde’.

Ny sæson byder på ekstra drama, humor og meget mere Thailand

Den nye sæson af ’30 grader i februar’ starter hvor første sæson slap. Vi følger Kajsa, hendes to piger og deres liv, der ikke altid er lykkeligt i det thailandske paradis. Glenn og hans kæreste OH ønsker sig et barn, og Majlis er stadig forsvundet.

Selvom Thailand er varmt, og livet burde være en dans på roser i det asiatiske paradis, er det alligevel ikke altid nemt og ukompliceret. Båndet til Sverige er heller ikke lige til at kappe over, især ikke når der sker ting, som gør at Sverige kan være sidste mulighed.

Hovedpersonerne kommer ud for nye udfordringer og skal træffe livsafgørende beslutninger, og samtidig ender de ofte i akavede og humoristiske situationer forårsaget af ikke helt uvæsentlige kulturforskelle, for den svenske baggrund er ikke lige at ryste af sig. Mange af optagelser er foregået i Thailand, hvilket også vil fremgå mere tydeligt i afsnittene. Der er således lagt op til en sæson fyldt med drama, humor, kultur og natur.

Den længe ventede 2. sæson af den svenske dramaserie, ’30 grader i februar’ har premiere mandag d. 1 februar kl. 21.00 på SVT1 og består af 10 afsnit, som alle bliver sendt med danske undertekster.


http://digitalt.t...radersvt1/


se den her: http://www.svtpla...-avsnitt-1



www.thai-dk.dk/uploads/linier.gif
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Svensk thrillerserie fra 2017. (Farang) Film, bøger etc 1 21-07-2019 09:16
30 grader i Februari Diverse 21 26-06-2013 04:10
Thailand syder i højsommeren, det er tæt på 40 grader i Bangkok. Skik og brug 2 04-04-2013 08:51
Svensk kvinde formodes dræbt af brandmand (Jyllyfish) Hele Thailand 1 18-11-2010 17:27
Svensk pige såret i Bangkok Nyheder på andre sprog 3 05-05-2009 12:36

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.24 sekunder | 99,567,941 Unikke besøg | jQ Blog