Se emne

Thai-Dk Din debat side :: Bo og leve i Thailand :: De fastboende
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
James Christensen
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-10-2009 08:49



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
 Status: Offline

Har lige fået den her email det var da rart for James

Kaere Allesammen,
Til orientering blev James Christensen i gaar fremstillet i retten i Langsuan efter tre aars ventetid i den appelsag, som nogle af jer har vaeret med til at stoette med stoerre eller mindre beloeb.

Dommen var kort og lakonisk. James Christensen blev frikendt for anklagen om forsoeg paa mordband paa den thailandske opdraetter af kamphaner og hans familie, hvis tag braendte ned i februar 2005. James havde en konflikt med ham - kamphanopdraetteren haevdede at James hunde bed hans kamphanekyllinger i hjel, James haevdede at han lagde gift ud for hans hunde. Branden var paasat og bag huset fandt man to gasflasker, som var identiske med to gasflasker, som James kort forinden havde koebt.

Efter frikendelsen tilfoejede dommeren, at James skulle holdes i varetaegt til den 30 november. Den dag udloeber anklagemyndighedens frist for at kaere sagen til den thailandske hoejestret. Jeg fik rettens accept af, at James igen blev loesladt mod den kaution paa 600.000 baht, som vi har stillet. James skal saaledes stille i retten igen den 30 november for at hoere, om anklagemyndigheden anker sagen.
Det ventes at anklageyndigheden ikke anker sagen. I saa fald vil James faa et brev fra retten, der forklarer hans over fire aars overstay paa sit visum. Saa kan han rejse hjem. Men det vil han ikke, har han allerede meddelt. Han har fundet en pige heri Bangkok, der bor i vaerelset overfor hans i den ejendom, hvor han har boet i de tre aar, sagen har verseret. Hende vil han gerne blive boende i naerheden af og fortsat hjaelpe med lid penge.
Hvis anklagemyndigheden vaelger at anke sagen, vil han blive varetaegtsfaengsles i de fem aar, der vil gaa, foer der kan forventes en domsafsigelsen. Han vil kunne loesladels mod kaution, men kautionsbeloeb vil blive skaerpet til mellem 800.000 og 1 mill. thai baht. Det raekker vores 600.000 baht ikke til. I de fem aar vil ambassaden ikke kunne gaa igang med anodning om udlevering til afsoning i hjemlandet, da dommen skal vaere endelig for at den procedure kan indledes. Og det erden ikke, saa laenge der verserer en appelsag.

James og jeg tog toget til Languan tirsdag. Vi havde forberedt os paa at sagen kunne ende med at gaar ham i mod eller at straffen ville blive nedsat.I begge tilfaelde ville han blive foert direkte fra retslokalet ned i arresten. Derfor havde jeg forberedt hans journal fra et hospital i Bangkok, hvor han har vaeret indlagt for psykiske problemer og gaaet til ambulant behandling sammen med en laegeerklaering fra hospitalet. Med de papirer opsoegte vi sindsygehospitalet i Suratthani, hvor han havde vaeret indlagt en kort periode under faengselsopholdet i fra 2005 til 2006. De fandt hans journal frem og paa baggrund af den og de yderligere papirerne vi medbragte fra Bangkok gav de os et brev, som det var planen at aflevere til faengslet i Langsuan, hvis dommen skulle gaa ham imod. Brevet skulle goere det muligt at faa ham overfoert fra faengslet til hospitalet saa han kunne behandles for hans stigende misbrug af forskelligt nervemedicin.
Sindssygehospitalet i Suratthani gav ham en aftale til en ny undersoegelse den 14. november, men den vil vi nu skubbe til den 29 november hvor vi begge alligevel skal ned til retten i Langsuan i forbindelse med fremstillingen dagen efter. Tanken er den samme som i forgaars. Hvis sagen ikke er slut og hans skal varetaegtsfaengsles igen og vores kaution ikke raekker, saa gaelder det om at faa ham overfoert til hospitalet i Suratthani fremfor indsat i arresten i Langsuan.

Der staar vi nu.

Med venlig hilsen
Gregers
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-10-2009 09:00
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3640
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

stort tillykke til James Christensensarcasm
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bamsen
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-10-2009 09:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1138
Tilmeldt: 26.03.09
 Status: Offline

Davser

Ja tillykke til james

Og et stort tak til Gregers for at holde os underettet
med det som sker.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 02-11-2009 20:38
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3640
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

så er der nyt om James Christensen se her http://www.scanda...ws_id=5756

se video om sagen











....
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-11-2009 06:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1018
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

tillykke med det
så virker retssystemet også i thailand



Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
James Last, en musikalsk idiot (geni) Diverse 4 02-05-2014 03:25

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.22 sekunder | 99,435,208 Unikke besøg | jQ Blog