Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Buddhismens bin Laden fører an i etnisk udrensning
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 24-09-2017 08:20
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2704
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Ashin Wirathu ligner med sin munkekutte og skaldede hoved en buddhistisk munk, som de er flest. En af Buddhas udsendinge på mission for at sprede god karma.
Men der er ild i de mørke øjne og hårde ord i den bløde stemme, når han taler om den Myanmar-minoritet, der ifølge FN i øjeblikket er udsat for et skoleeksempel på en etnisk udrensning, nemlig det muslimske rohingya-folk.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 24-09-2017 08:25
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2704
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

TUSINDVIS AF BURMAS BUDDHISTER VOLDTAGET OG MYRDET AF MUSLIMER


Muslimer udgør ca. 10 % af Burmas befolkning. De er migranter – dvs. at de er flyttet ind i landet.
Dagligt hører og ser vi i medierne, at muslimer jages ud af landet eller myrdes af buddhister. Medierne får det til at lyde, som om buddhisterne er frygteligt onde mennesker, der, ud af det blå, har kastet sig over uskyldige muslimer.
Men sandheden er (igen-igen) en helt anden end den du får igennem medierne.

TRUSLER, VOLD, VOLDTÆGTER, OVERFALD OG DRAB

I Europa er muslimer også (endnu) en minoritet. Men os, der har oplevet deres trusler, vold, voldtægter og overgreb, kan ikke bruge undskyldningen “Jamen de er jo bare en minoritet” til noget som helst.

Igennem årtier har burmeserne oplevet det samme som europæerne oplever nu. Muslimernes trusler, krav, overfald, voldtægter og drab. Det samme oplever alle folkeslag, der lader muslimer flytte ind i deres lande (Tag ikke vore udtalelser for gode varer. CHECK SELV de lettilgængelige historiske FAKTA!).

Dét, der brugte den sidste dråbe af de burmesiske buddhisters tålmodighed, var da en af deres døtre blev brutalt voldtaget af 2 – 3 muslimer. Derefter begyndte burmeserne at jage muslimerne ud af deres land igen.

En Buddhistisk munk fortæller, at burmeserne sammenligner muslimer med fisken, der på engelsk hedder “African Carp”. Denne fisk formerer sig lynhurtigt, er voldelig og æder både af sine egne og andre fiskearter. Han siger, at burmeserne har lidt meget siden muslimerne flyttede ind i deres land; bl.a. knivoverfald, vold, voldtægter, overfald på soldater og borgerkrigslignende tilstande.

Al denne muslimske vold skete dengang burmeserne stadigt forsøgte at være fredelige og overbærende. Men venligheden og tolerancen stoppede ikke de muslimske trusler, overfald og mord. “De fortsatte truslerne og angrebene – lige som voldelige erobrere!” siger munken.

Disse trusler og overgreb mod eget folk har ført til, at buddhistiske munke, som verden ellers ser, som noget af det mest fredelige der findes, er begyndt at gå til modangreb.

https://folkevaer...-muslimer/


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 24-09-2017 08:29
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2704
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

29.5.2014 The government has reported more clashes between Myanmar border guard police and insurgents they say come from the Rohingya Solidarity Organization (RSO).
The clashes occurred when RSO rebels reportedly tried to enter Myanmar territory on the morning of May 28 at post 52 on the Myanmar-Bangladeshi border


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 25-09-2017 21:06
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3428
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Hvilken forskel er der egentlig på de mange religioner menneskeheden er blevet belemret med gennem tiderne.
Alle prædiker kærlighed og forsonlighed over for sin næste, men ingen efterlever det.

Jeg har været lidt rundt i mit liv, og har lagt mærke til at alle folk på jorden, uden undtagelse, lyver stjæler og myrder på livet løs.
Så måske har det dybest set intet med religion at gøre, men mere er den menneskelige faktor der spiller ind der.

Nu har vi det jo med altid at hænge de andre ud som nogle sataner der vil os ondt, samtidig som vi selv gladeligt deltager i krige, der rent faktisk ikke rager os, og så kan der jo falde lidt brænde ned, i ny og næ.

Nu her i Sverige gik vi rundt og bed negle, på grund af alle de muslimske flygtninge der ankom, og hvad det ville betyde for fremtiden.

Nu er vi begyndt at bide negle på grund af nazisterne der foretager spadsereture helt åbenlyst på gader og veje.
Medierne skriver det kun er et hundredetal, og efter jeg har studeret fotografier af de forskellige demonstrationer, giver jeg dem ret, der er flere gengangere der altid er på plads.

Det jeg er mest interesseret af er egentlig fred og ro, og ikke det her evindelige ævl og kævl om hvem der er efter hvem.

Nå men tilbage til religionerne.
Kan bare en enkelt af jer DF-båtnakker forklare mig hvilken forskel der er på Pia og Bin Laden, eller hvorfor der er så mange katolske pædofile, og hvorfor thailandske munke stjæler med arme og ben og, ikke mindst, hvorfor I ikke selv overholder jeres strenge regler om moralsk opførsel.
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
farang
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 26-09-2017 12:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 329
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

Religion er roden til alt ondt krige bliver udført i gudernes navne hvilken Religion er den værste , hvilken forskel der er på Pia og Bin Laden

De er sku alle ensSad
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
#6 Udskriv indlæg
Skrevet d. 26-09-2017 16:07
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3428
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Det har du ret i farang, og nu er der endnu en skandale på vej:

http://pattayaone...orruption/
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
USA: Osama bin Laden dræbt i Pakistan Nyheder på dansk 24 18-03-2017 19:07
Politiet skød fører af tuktuk i benet... Nyheder på dansk 3 03-11-2013 06:34

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.56 sekunder | 40,371,558 Unikke besøg | jQ Blog