Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Jeg er så fløjtende ligeglad med at du er muslim.
nej
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-05-2017 13:48
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 179
Tilmeldt: 21.12.12
 Status: Offline

Hvorfor er det, at vi har tv og radioprogrammer.

Der udelukkende bruger deres tid på at forklare, hvor træls og hårdt det er at være religiøs muslim i Danmark?
Hvorfor er det, at vi helt seriøst skal diskutere, om du må bare tørklæde eller niqab på sygehuse. Eller som ansat i ældreplejen.?

Hvorfor er det, at jeg dag ud og dag ind skal høre om behov for modersmålsundervisning og understøttende ydelser til immigranter?
Eller hvorfor er det, at muslimske indvandrere skal have ret til bolig og job, når de samme rettigheder ikke gælder for danskere?

Spørgsmålene hober sig op i debatten, men ingen vil rigtigt forholde sig til dem. For der er kommet en grim holdning snigende i vores samfund.
Nemlig den, at muslimer skal behandles med yderst forsigtighed og særrettigheder. Så vi ikke risikere at skulle ligge ryg til anklager og umenneskelighed eller racisme?

Men jeg er så fløjtende ligeglad med, at du er muslim.

For det her er altså stadigvæk Danmark. Vi har ikke inviteret jer, i er selv kommet og har selv banket på døren.
Så hvis i vil være gæster her, hvorfor er det så i ikke vil opføre jer som det?

Det er virkeligt ikke mit problem, at i ikke kan sproget. Det kan danskere heller ikke i begyndelsen og vi har både vuggestuer og børnehaver, der mere end velvilligt hjælper sproget på vej.

Så fri mig for jeres krav om særbehandling. Send jeres børn i vuggestue, sammen med danske børn. Så vil deres sprog hurtigt blive acceptabelt og velfungerende.

Men så lang tid i vælger, at modarbejde deres mulighed for at lære dansk. Ved at udnytte muligheden for at holde dem hjemme hos deres tildækkede mor.

Så vælger i jo selv, at stille jeres børn ringere og udsætter dem for senere i livet ikke at kunne få et job og en uddannelse. Men det er jo ikke mit problem, det er vel jeres eget valg, er det ikke?

Det er vel heller ikke mit problem, at i insisterer på at bære tørklæde og at i så ikke kan få et job.
Det er vel ikke danskerne der er urimelige? Det er vel bare en konsekvens af jeres eget valg. Hvis man vælger at bære niqab, i et overvejende sekulært samfund.

Så er det vel ikke samfundet der vælger at skille sig ud. Men den muslim, der kræver sin religiøse ret til at være tildækket. Hvorfor er det så, at vi danskere skal høre på jeres krav om at i må dække jer til. Selvfølgelig må i det, men det har jo som alt andet i livet konsekvenser.

Hvorfor er det vi danskere hele tiden skal forholde sig til jer, vores gæster. Hvorfor er det i insisterende kræver, at vi forholder sig til jeres religion?

For helt ærligt.

Problemerne med integration i det danske samfund er vel ikke, at danskerne forsøger at være danske. Men at i, vores gæster, forsøger ikke at være det.

Når man kræver at man skal se ud som en muslim, skal have muslimske rettigheder og definerer sig selv som muslim, før alt andet.
Så er man vel ikke interesseret i at blive dansk, man er ikke interesseret i at integreres og man er ikke interesseret i at bidrage og udbygge et dansk samfund.

Så lad os sammen føre debatten derhen hvor den reelt bør være.
Hvis der kommer immigranter, eller gæster hertil.
Skal vi så ikke begynde med at give dem de samme rettigheder og pligter som danskere?

Er det ikke godt nok, at blive behandlet som alle andre danskere, så må i jo flytte et andet sted hen.
Et sted som gerne vil have, at man vælger at præsentere sig som muslim først og medborger og person bagefter.

Så stop med at bruge penge på at informere danskerne om de muslimske rettigheder, slut med at give muslimer og immigranter en særlig ret til bolig og job.

Hold op med at undervise dem i deres eget sprog og slut med at acceptere, at man i Danmark kan kræve særbehandling fordi man evigt og altid råber op om muslimske rettigheder.

Jeg er så fløjtende ligeglad med, at du er muslim. Så lad være med at evigt og altid, at minde mig om
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-05-2017 20:16
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1388
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Super fint og rigtigt indlæg Thumb
En ting undre mig bare er det Nej der selv har skrevet det, eller er det noget citat andet sted fra, jeg kan ikke se noget link i bunden Men hvis det er Nej selv er det fantastisk flot og velformulerende skrevetThumb stor ros hvis det er tilfældet
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 


Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.19 sekunder | 40,371,939 Unikke besøg | jQ Blog