Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Par brokkede sig over lugt på hotelværelse:
eneber
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 24-08-2016 03:14
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1017
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

Et thailandsk par havde, uden at vide det, en noget uventet sengegæst under en overnatning i byen Pattaya

En meget underlig lugt. Det var, hvad et thailandsk par oplevede, da de skulle overnatte på et værelse i Pattaya. De klagede, men fordi de havde betalt, valgte de dog at sove der alligevel. Dagen efter gjorde en rengøringsdame et grusomt fund, da hun opdagede blod tæt på sengen:

»Hotellets rengøringsdame syntes, der var en meget kraftig lugt på værelset og prøvede at finde kilden. Hotellets personale gennemsøgte rummet, og her fandt de et lig under madrassen,« fortæller politichefen Col Apichai Kropphet til BBC.

Liget viste sig at være den 28-årige Amphong Kongsong. For kvinden, der var transkønnet, fik en sex-forespørgsel i sidste uge store konsekvenser.

Hun havde inviteret to drenge på 17 og 14 år til sit hotelværelse, hvor hun efter nogle dage ville have sex med den 17-årige.

Hans afvisning fik angiveligt den transkønnede kvinde til at rase, og de endte i slagsmål. Her blev Amphong Kongsong kvalt af den 17-årige.


http://www.bt.dk/...addent-lig
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 24-08-2016 03:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1017
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

Av, av! Mand var sin kone utro - det vil han kunne mærke resten af sit liv

En mand var utro med sin kones veninde. Det skulle han aldrig have været. Da konen opdagede sidespringet, fandt hun hobbykniven frem.

Det thailandske par levede af at sælge stegt kylling i turistbyen Pattaya. I byen gik der rygter om, at manden Somchai, havde haft sex med en af sine koners veninder.

Afslappet og i forventning om oralsex må han være blevet noget chokeret over, at hans kone tog en hobbykniv frem og skar hans kønsorganer af.

Konen ringede selv efter en ambulance, da hun så de alvorlige skader. Hun havde næsten skåret hele hans penis af.

Ambulanceredderne fandt ham på gaden med en ispose i skridtet og blodet løbende ned ad benene. Han blev straks kørt på hospitalet for at blive opereret, og hans kone tog med.

Da konen fandt ud af det, lod hun som om, at hun havde tilgivet sin mand. Hun lokkede ham til at tage sine bukser af ved at sige, at hun ville give ham oral sex, skriver det thailandske medie Pattaya One ifølge mediet Metro News.


http://www.bt.dk/...af-sit-liv
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
dansk mand er fundet død på et hotelværelse på Phuket Nyheder fra Phuket 2 21-07-2017 10:38
Dansk rapper fundet død på hotelværelse i Thailand Nyheder på dansk 4 16-04-2016 03:29

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.36 sekunder | 97,910,097 Unikke besøg | jQ Blog