Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Thailænder med toldfrit salg som speciale
AL 48
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 04-05-2016 09:26
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1827
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

Det må sgu give godt det med toldfrit salg.ved ikke

Milliardæren bag Leicester: Mød hr. Srivaddhanaprabha.
Thailænder med toldfrit salg som speciale er blevet folkehelt hos mesterklubbens fans

www.thai-dk.dk/uploads/britain_soccer_premier_league.jpg
Klubejer Vichai blev modtaget som en folkehelt, da han tirsdag dag mødtes med Leicesters spillere på et lokalt pizzeria



INTET KOMMER AF sig selv. Bortset fra lommeuld. Leicester vandt det engelske mesterskab, men det skete altså ikke med et hold bestående af fattige spillere uden råd til strømper og støvler.

Og det siger jeg ikke for at pille ved Leicesters mesterskab, for det er mere end velfortjent. I sammenligning med de store klubber i England, er Leicester en mindre klub, men sammenligner vi med forholdene i Superligaen, er de nykårde engelske mestre en økonomisk gigant.

I 2010 KØBTE den thailandske mangemilliardær Vichai Srivaddhanaprabha - for nemheds skyld blot Vichai - klubben for 400 millioner kroner. Han har siden købt spillere for 770 millioner og har således brugt godt en milliard på seks år.


Bag om succesen: Det vidste du ikke om Leicester


Da klubben i 2014 rykkede op i Premier League, sagde den glade ejer, at han over de næste tre år ville bruge 1,8 milliarder kroner på at bringe holdet op i top fem. Det lykkedes ham på blot to år, og han nåede kun at bruge halvdelen af det budgetterede beløb.


Vichai har også brugt tiden på andet end at købe spillere. Han har kæmpet hårdt for at reducere klubbens gæld. Leicester har haft røde tal på bundlinien de seneste år, og klubben har balanceret på kanten af reglerne om finansiel fairplay.

ALT DET ændres der på nu. Vichai har satset og vundet stort. Også Leicester-fansenes hjerter Han har været flink til at give en omgang øl og winerbrød på King Power Stadium til alle 32.000 tilskuere. Her kommer han som regel flyvende til i helikopter fra en af Londons lufthavne. Han yder også økonomisk tilskud til kampene på udebane. Således slipper fansene med at betale 100 kroner for busturen.

Og han har råd til det. Vichai, hvis efternavn betyder Lyset-af-progressiv-ære, er god for 20 milliarder kroner. Det gør ham ifølge Forbes til Thailands 4. rigeste mand. Men også her rykker han op i tabellen. Hans King Power-selskaber har eneret på det toldfrie salg i Bangkoks lufthavne. Alene i den største af dem, Suvarnakhumi Airport, går der mere end 55 millioner passagerer igennem om året. Det er som at plukke penge fra træer.

NU FÅR han også udbytte af sin investering i Leicester. Ifølge erhvervssitet Bloomberg udløser mesterskabet alene i præmiepenge 900 millioner kroner. Desuden vil sponsorerne nu strømme til. Deltagelsen i efterårets gruppespil i Champions League sætter Bloomberg til at være 300 millioner kroner værd.

Selvfølgelig skal klubbens talentspejdere have ros for at finde billige og egnede spillere. Træner Claudio Ranieri for at sammentømre truppen og Vardy, Mahrez og Kasper Schmeichel for at levere varen gennem hele sæsonen. Men der er også grund til at skåle for Vichai med det besværlige efternavn.

http://ekstrablad...ha/6067000
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 04-05-2016 13:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Al48 Skev: Det må sgu give godt det med toldfrit salg.


jeps varene er måske toldfri men ikke fortjeneste fri

der har været meget skriveri om firmaet King Power, mange mener at forretningmoralen var er meget lav i fimaet
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-05-2016 18:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3858
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Nu er det vel ingen kunst at tjene penge hvis man først har sørget for at have monopol.

Og så vidt jeg husker fra sidst jeg var så lykkelig at rejse hjem fra Thailand, så svarede de såkaldte "Taxfree" priser i lufthavnen til de priser man kunne købe det for inde i Bangkok i en ganske almindelig forretning.

Og så slap man oven i købet for at blive afpresset af kriminelle thailændere i Taxfree der diskret sendte et karton cigaretter ekstra hen ad rullebåndet, så mange måtte tilbringe timer i en celle, indtil de betalte en løsesum til den lille spasmager.

Så tror da fanden den latterlige lille mandsling er blevet rig.
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Dykkerfirma til salg Diverse 1 17-01-2023 10:14
Thai Airways sætter 34 fly til salg Flyselskaber 1 10-11-2020 10:24
Mattias Tesfaye er ikke bekymret for at flere gifter sig med en thailænder Nyheder på dansk 1 06-08-2020 21:02
THAI AIRWAYS LUKKER FOR SALG AF PREMIUM ECONOMY MELLEM KØBENHAVN OG BANGKOK Flyselskaber 1 23-02-2019 05:34
Copenhagen bar er sat til salg Amazing Pattaya 8 30-04-2018 04:30

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.30 sekunder | 97,895,961 Unikke besøg | jQ Blog