Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Jyllands-Postens rejsevejldning for sexturister i Jomtien
Bent
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-07-2009 09:27

Bruger

Antal indlæg: 347
Tilmeldt: 25.05.09
 Status: Offline

Jyllands-Posten bringer i dag en forbrugervejledning for danske sexturister i den thailandske badeby Pattaya med tilhørende kort
http://jp.dk/fakt...
Vejledningen er udarbejdet af Christian Kloster og Sune Lundby Møller. I overskriften til kortet angives det, at der er tale om ’danske institutioner’ i Jomtien, hvor der sælges sex.

Jeg har kigget på kortet, hvor de påståede ’danske institutioner’ er afmærket med dannebrogsflag, men blev ret skuffet. Det mest interessante blandt institutionerne var en dansk pølsevogn.

En anden dansk institution på kortet er restaurant Ferdinand. Jeg har prøvet at spise der. De har udmærket dansk mad og nydelige servitricer, men spørger man efter sex, bliver man skuffet. Ferdinand ligger for resten ikke i Jomtien, men den ligger i Soi Buakao.

De to rejseskribenter, som tilsyneladende er ude af stand til at læse thailandske gadeskilte, omtaler en gade i Jomtien, de kalder ’danskergaden’, hvor der angiveligt skulle foregå salg af sex.

Det fremgår af den ledsagende artikel, at de to rejseskribenter, har indgivet anmeldelse mod en dansk pensionist for påstået rufferi, at anmeldelsen er blevet behandlet på højeste plan i det thailandske justitsministerium, hvorefter den er blevet afvist.

Jeg kan godt røbe, at der på trods af de mange dannebrogsflag på kortet ikke findes nogen danske institutioner i Jomtien eller i det hele taget i Pattaya (muligvis bortset fra den danske hjælpekonsul). Alle de formodede danske institutioner er thailandsk-ejede. Det hænger sammen med, at Thailand er et ret xenofobisk land uden integrationspolitik, hvor danske statsborgere har meget få rettigheder. De kan ikke købe et hus at bo i, og de kan ikke drive deres egen forretning eller eje mere end 49% af et aktieselskab. De kan end ikke leje en postboks på posthuset.

Denne politik af misforstået nationalisme er er hovedårsagen til, at Thailand i tidens løb er sakket agterud i økonomisk aktivitet sammenlignet med så mange andre lande, og at beskæftigelsesmulighederne er begrænsede og lønningerne lave.

Da alting i Thailand således – i hvert fald formelt set - er thailandsk-ejet, er det, som de to rejseskribenter har opdaget, også ret håbløst at drage danske statsborgere til ansvar for formodede kriminelle aktiviteter begået af en forretning. Man må sigte den thailandske ejer, men det er ikke videre interessant for danske avislæsere.

Set ud fra et forbrugersynspunkt synes jeg, de to rejseskribenters rejsevejledning for sexturister er uhyre mangelfuld. Jomtien, som de koncentrerer sig om, er et ret kedeligt område for sexturister. Meget mere interessant er go go barerne på gågaden og i sidesoierne. De flotteste danserinder finder man på steder som Peppermint, X-Zone, Happy og What’s Up.

Mvh
Bent Jensen
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Mød Den Danske Ambassade & Den Danske Kirke torsdag d. 31 maj på Hotel Danmark i Jomtien/Pattaya. Nyheder fra Pattaya 1 24-05-2018 13:35
HUS I JOMTIEN TIL LEJE Markedspladsen 1 06-12-2014 16:29
Video: Oil washed ashore along Jomtien Beach Nyheder fra Pattaya 1 15-04-2014 10:16
Jomtien Beach skræmmer turister! Nyheder fra Pattaya 1 29-08-2013 19:26
Danevang, Hua Yai, Jomtien, Thailand De fastboende 14 11-07-2013 11:00

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.31 sekunder | 37,618,580 Unikke besøg | jQ Blog