Se emne

Thai-Dk Din debat side :: Bo og leve i Thailand :: Thaimad
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
KØB MAD ONLINE : ASIAN-FOOD.DK
Asian Food
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-10-2013 08:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 7
Tilmeldt: 10.10.13
 Status: Offline

Hej alle brugere af forum.

Vi er en asiatisk butik med afdelingen i Århus og Horsens.

Nu har vi på vor hjemmeside: http://asianfoods... udvidet med en webshopvelkommen

Her kan I i ro og mag studerer vort udvalg.

I butikken i Århus afholder vi ofte spændende arrangementer. Vi I vide mere om dette
kan I se mere på FACEBOOK under ASIAN FOOD APS

Med venlig hilsen

Kim
Velkommen til et univers af asiatiske fødevarer www.asian-food.dk



kontakt via e-mail
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
www.asian-food.dk
anti
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-10-2013 09:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 178
Tilmeldt: 09.09.10
 Status: Offline

I butikken i Århus afholder vi ofte spændende arrangementer. Vi I vide mere om dette
kan I se mere på FACEBOOK under ASIAN FOOD APS


vi/ jeg er ikke på FACEBOOK
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Asian Food
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-10-2013 09:14
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 7
Tilmeldt: 10.10.13
 Status: Offline

Hej,

behøver du heller ikke være, for at se vor side.

Den er oprettet, så det ikke kræver facebook login.

du kan bare søge i din browser "ASIAN FOOD APS FACEEBOOK" også popper den op :)
Velkommen til et univers af asiatiske fødevarer www.asian-food.dk



kontakt via e-mail
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
www.asian-food.dk
elmer
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-10-2013 11:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 146
Tilmeldt: 12.10.09
 Status: Offline

hej Asian Food
har kigget lidt på din side flot butik, dine priser er ok
et lille råd til dig smæk er par videoer af din forretning op på siden her
www.thai-dk.dk/images/smiley/cool.gif
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-10-2013 12:34
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3424
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Ugens Butik: Asian Food

Asian Food åbnede i maj. Århusianerne er vilde med eksotiske madvarer og køber masser af bananblomst, bitter melon og blæksprutter.

Asian Food er et stort supermarked, som ligger i de lokaler, hvor Skousen tidligere lå i Spanien 61. Der er parkeringsplads på bagsiden - og den er tit fuld. For butikken trækker masser af kunder i alle aldre, der gerne vil spise noget andet, end det, de plejer. Derfor har Asia Food lavet en tydlig skiltning, så der ved de fleste varer er en forklaring på, hvad det er. For bananblomst ligner ikke en banan og er det heller ikke - den er en grøntsag og skal tilberedes som sådan. Bitter melon, der ligner en sjov gul frugt, viser sig at være en slags agurk eller græskar. Det er forklaret på skiltene sammen med forslag til tilberedning.

Der er metervis af hylder i den store forretning med hundredvis af forskellige nudler, saucer, chips, rispapir og krydderier. De mange kølediske inderholder et væld af frosne blæksprutter, skaldyr og fisk, hvoraf nogle ser sjove ud.

Prinsen kom forbi
»Vi oplever en kæmpestor interesse her i Aarhus for vores varer. Vi kan mærke, at den er en studieby og at her bor mange, som er vant til at rejse meget ud i verden,« siger Kim Jensen, der sørger for at få varerne fragtet sikkert fra deres hjemlande til butikken.

»Folk kommer og køber ting, de ikke før har smagt, og derfor vil vi gerne hjælpe dem med at få det bedste ud af varerne.«

Ud over de korte forklaringer rundt omkring på hylderne, kan man også få en række gratis opskrifter, som findes i et stativ ved døren. Der er både nem hverdagsmad og noget lidt mere avanceret, som de mange anderledes frugter og grøntsager kan forvandles til.

»Her er naturligvis også mange asiatiske kunder, som køber mad, de kender fra deres hjemland. Men da vi bla handler med både Vietnam, Kina, Cambodia og Thailand er her ting, som en kineser for eksempel ikke kender eller som en vietnameser ikke er vant til,« uddyber han.

Blandt de eksotiske indslag er durian-frugten, der er på størrelse med en mellemstor melon og som har en pigget overflade. Og en meget karakteristisk lugt. Nogle siger om den, at den stinker som helvede og smager som paradis. »Vietnameserne kalder den for en stinkefrugt og elsker at spise den,« fortæller butikkens daglige bestyrer, Nga Duong,der stammer fra Vietnam.

Skærer man frugten op, finder man indeni cremet frugtkød, der smager lidt af vanilje.

Blandt andre hans kongelig højhed prins Henrik, der er vokset op i Vietnam, sværger til durian-frugten. Han slog bremsen i, da han en dag kørte forbi Asian Food på vej hjem til Marselisborg, og blev meget glad for at genfinde mange af de fødevarer, han spiste som barn. Han tog sin kok med og købte stort ind af både fisk, konserves, sushi og frugter.

»Han er en meget venlig mand, der taler rigtig godt vietnamesisk. Jeg tror, han kan 80 procent af vores sprog,« vurderer Nga Duong.

»Og han vil vende tilbage, når han igen er i nærheden.«

Da langt fra alle kunderne er lige så hjemmevante i det asiatiske køkken som prins Henrik, fortsætter Asian Food arbejdet med at give kunderne overblik over de mange varer og det, de kan bruges til. Det seneste er en guide til de mange saucer på flaske, som fylder meter efter meter på hylderne. Der er op mod 200 forskellige slags. Fra østers- og soya til chili og fiske-sauce. Guiden kan findes på butikkens Facebook hjemmeside sammen med andre nyheder. Som for eksempel, at Asian Food laver en tema-aften i slutningen af august om sushi. En kok kommer og fortæller, og det koster 95 kroner at detage. Pladserne er allerede udsolgt, men i slutningen af september har man chancen igen. Da skal det handle om de mange, mange forskellige slags nudler og hvad de bruges til. Vil man gerne være med, skal man møde op i butikken, tilmelde sig og betale.

Kvinden bag det asiatiske marked, Vivian Duong, kom til Danmark fra Vietnam som 17-årig. Hun blev udlært hos Dansk Supermarked og arbejdede i nogle år for SuperBest. For halvandet år siden blev hun enig med sin vietnamesiske familie om, at hun skulle åbnede et asiatisk supermarked i Horsens og at de skulle ansættes. Det gik godt, så hun udvidede med afdelingen i Aarhus. Bestyreren, Nga Duong, er en af hendes to søstre.

Der er i dag 12 ansatte, hvoraf to er danske og ti er vietnamesiske. 30 procent af forretningen handler om videresalg af de indkøbte varer til restauranter og andre supermarkeder.

Asian Food, Spanien 61, Aarhus C. Telefon: 88 61 79 79. Åbningstider: mandag-torsdag kl. 10-18, fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16, søndag kl. 9.30-16 og helligdage kl. 10-16.

kildehttp://www.aoa.dk...asian-food
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Monkey food theft leads to motorcycle mishap in Lop Buri Nyheder fra Pattaya 1 22-03-2024 11:30
Scam: Mae Sue Online Discover Thainess 1 25-09-2023 08:14
Southeast Asia’s largest food and beverage trade show | THAIFEX – Anuga Asia 2023 Arrangementer 1 13-06-2023 07:46
Thai Street Food - Ice Cream Thaimad 4 26-01-2023 13:24
Æg og bananer - thailandsk street food Thaimad 2 11-12-2022 12:50

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.36 sekunder | 97,868,044 Unikke besøg | jQ Blog