Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Thonglor Pet Hospital Pattaya
thaikurt
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 13-06-2013 17:36
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

i788.photobucket.com/albums/yy169/thaikurt/MG_3438_zps08f65d4d.jpg

Den seneste tendens i veterinærmedicin er at gøre menneskelige kvalitet pleje også tilgængelig for ejere af kæledyr.

Med ankomsten af Thonglor Pet Hospital i Pattaya, er den populære østlige kyst city fejrer endnu en banebrydende sejr, både hvad angår faciliteter og teknologi. Men denne gang er det dyrevelfærd.

Thonglor Pet Hospital, hvis Pattaya afdeling er på Sukhumvit Road meget tæt på krydset med South Pattaya Road, er en indlagt patient, ambulant og pasning af kæledyr center, der tilbyder top-notch tjenester.

Det tilbyder behandling i oftalmologi, dermatologi og allergi, kardiologi, akupunktur, fertilitet, ortopædisk pleje, diabetes, tandpleje og kræft blandt andre almindelige fag.

Virksomheden blev grundlagt i 1994 i Bangkok med 14 medarbejdere og har udvidet gennem årene til otte filialer - alt i den større Bangkok område undtagen Pattaya som åbnede i april 2012.

De har nu et personale 450 mennesker på landsplan herunder både veterinær-og support personale.

Grundlægger og ejer af Thonglor Pet Hospital er Dr. Boonchu Thongcharoenpoonporn, der forbereder nu en fem-års plan, der vil se afdelinger åbner i alle større thailandske byer. "For så vidt angår Chonburi-provinsen, er Pattaya bare starten, og vi planlægger ventures i Rayong, Chonburi byen og andre steder," sagde han.

"Vi er overbeviste om den fremtidige vækst, fordi den service, vi tilbyder er usædvanlig og enestående."

De tre-etagers bygning på Pattayas Sukhumvit Road er bestemt imponerende.

Der er en samlet plads på 600 kvm, og meget af det er pakket med moderne wellness-faciliteter, den nyeste x-ray og allierede teknologier og en omsorgsfuld og medfølende personale til at berolige kæledyrsejere.

I øvrigt, at kunden profil i Pattaya er 50 procent thailandske og 50 procent Farang, mange flere udlændinge end på noget Bangkok gren. Sidstnævnte omfatter amerikanere, europæere, russere og stadig koreanske og japanske pensionister og arbejdstilladelse indehavere.

Der er endda en overnatning rum, hvor ængstelige ejere kan bo mens overvåger de fremskridt, deres kæledyr, normalt efter operationen. "Vi er virkelig forsøger at gøre miljøet ligner et hospital catering for mennesker," siger virksomhedens marketingchef Chaipitak Trairatananusom. "Vores forpligtelse er at partnerskaber, teamwork og samarbejde i overensstemmelse med vor vision om at give kollaborativ pleje og støtte til patienter og klienter."

Modellen her er delvist baseret på Banfield Pet Hospital, den største privatejede dyrlægepraksis i USA, som er baseret i Portland, Oregon. Et datterselskab af Mars Incorporated, Banfield ejer klinikker i USA, Mexico og Det Forenede Kongerige. Mange af de 800-plus klinikker opererer inde PetSmart butikker.

Vender tilbage fra et nyligt besøg i Banfield, Dr. Boonchu siger, "Både de og vi her i Thailand har et fælles mål om at levere høj kvalitet medicin for hver kæledyr vi behandler, og for at arbejde sammen med vores kunder for at sikre, at de har de ressourcer, de har brug at passe deres kæledyr derhjemme.

Vi forstår det særlige bånd mellem kæledyr og mennesker, der er nøglen.

Alle vores sygehuse giver de fineste, mest bekvemme menneske kvalitet lægelige ydelser til rådighed samt brancheførende anæstesi protokoller og udstyr. "

i788.photobucket.com/albums/yy169/thaikurt/MG_3444_zps5c9d52ae.jpg

På Pattaya filial, er omkring tre fjerdedele af de patienter, hunde og yderligere 15 procent katte. Resten omfatter kaniner, fugle, marsvin, hamstere og lejlighedsvis slange også. Selvfølgelig gør mange af de dyr, der ikke kræver en overnatning eller kirurgi. Den ambulante afdeling af hospitalet holdes travlt med almen medicin, injektioner og den vigtige årlige fysisk check-up. "En masse af sundhedsproblemer hos kæledyr kan forebygges ved en årlig undersøgelse og den forebyggende medicin, der kan ledsage det," forklarer Dr. Boonchu.

Der er også en pet-pleje butik med et bredt udvalg af foder og tilbehør, der vil glæde den kræsne kæledyr ejer. Separat der er faciliteter til pleje-og brusebad hjørnetænder samt en ferie-home facilitet for dig at forlade dit kæledyr, hvis du tager en ferie.

Det edb journalsystem gør brug af den nyeste teknologi. "For eksempel, hvis du bor i Pattaya, men tilfældigvis i Bangkok med dit kæledyr, den helt integreret data er umiddelbart tilgængelige på alle vores afdelinger."

Thonglor Pet Hospital Pattaya i det væsentlige er pilot for flere grene til at komme uden for storbyen. Så hvorfor Pattaya?

Vi gjorde en masse markedsundersøgelser, før de beslutter at komme her," forklarer Dr. Boonchu ", og Pattaya har så mange fordele for os. Der er en stor expat befolkning fra en række lande, mens det er i nærheden Bangkok, især siden åbningen af den nye motorvej til Suvarnabhumi lufthavn.

Vi tror Pattaya har en meget lys fremtid, måske endda som den thailandske Riviera, som Rådhus har foreslået. "

Adspurgt om Fællesskabets fremtidige arbejde i Pattaya, Dr. Boonchu er klar over, at der er et stor problem herreløse og uønskede hunde og katte i sois og templer.

Rådhus og flere lokale dyr velgørende fonde støtter allerede kastrering og vedtagelse af nogle af disse dyr, selv om problemet er altid større end løsningen.

»Vi skal arbejde med Pattaya Today og andre fundraising sponsorer i de kommende måneder for at hjælpe i disse ventures," Dr. Boonchu siger, "Vi ønsker virkelig Thonglor Pet Hospital Pattaya for at være på forkant med dyrevelfærd i byen."

http://pattayatod...l-pattaya/

Vi har lige købet en moppe så det kunne være man skulle prøve det næste gang der er problemer med moppe
ikke fordi jeg er utilfredst med den lokal dyrlæge men mere for at få den bedste til vores lille fire benene ven
og de har jo alt det udstyrer til at behandler dyr med at de nok dyre en det lokal dyrlæge hvad betyder det når man holder af sin hund

Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Pattaya's Darkside. What's it like? Fri debat: Pattaya 1 11-04-2024 13:29
Pattaya’s Holi Festival 2024 a Major Success Nyheder fra Pattaya 3 29-03-2024 11:29
Happy Holi Festival of Colours 2024 Returns on March 23rd to Pattaya Nyheder fra Pattaya 1 10-03-2024 05:33
Pattaya Police Seize 300 Bottles of Illicit Kratom Juice Nyheder fra Pattaya 1 07-03-2024 11:12
Discover Excellence at Regents International School Pattaya | Your Future Begins Here Amazing Pattaya 1 04-03-2024 10:55

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.16 sekunder | 99,446,562 Unikke besøg | jQ Blog