Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
(Forretnings-)forbindelse til Thailand
yindee
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-05-2013 08:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3573
Tilmeldt: 21.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

der kom en mail med posten, kig på den undersøg mulighederne, skyd ikke mig jeg er bare budet der bringer posten ud til folket


(Forretnings-)forbindelse til Thailand

Hej mit navn er Henrik Sall og jeg er repræsentant for et stort canadisk Network Marketing firma, som for nylig er åbnet i Thailand - hvorfor jeg søger personer til at hjælpe mig med at etablere kontakt til i Thailand boende thailændinge eller danskere, som har lyst til at tjene penge, hjælpe andre med det samme samtidig med at de forbedrer deres sundhed.

Vi distribuerer ekstrakt fra den asiatiske svamp Reishi (japan) / Ling Zhi (kina) - i Vesten er den kendt under navnet Ganoderma Lucidum (Græsk for smuk, skinnende hud). Denne ekstrakt er mixet med den bedste kaffebønne og/eller grøn thé.

På den måde sikrer vi at vi kan hjælpe flest mulige personer, uden disse skal ændre for mange vaner

Listen af sygdomme og lidelser som reishi kan afhjælpe og lindre er lang, derfor anbefaler jeg at du evt selv bruger google, for at lære den bedre at kende - eller se www.reishi.com.

Jeg er på ingen måde ude på at spamme på nogen måde, men tilbyder blot fremtidens forretning til dig og din omgangskreds.
- Derfor håber jeg på positiv svar fra dig.


Med venlig hilsen
Henrik Lund Sall
+45 2711 1981
http://www.sall.o....com/r/ES/
er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-05-2013 15:45
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1828
Tilmeldt: 18.03.11
 Status: Offline

https://plus.goog...ms/profile

Her er link til fotos af din afsender.

I det gamle "Vilde vesten" kørte fidusmagere rundt i prærievogne og solgte al slags "vidundermedecin".
-I dag benytter man internettet.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
anti
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-05-2013 16:15
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 118
Tilmeldt: 09.09.10
 Status: Offline

Shock Kom nu venner og veninder, jeg lover jer højt og helligt i bliver ikke snydt ret meget, her i fimaet bliver alle millionær.D.V.S. du er den sidste i rækken som bliver det

har vi ikke set det før, kædebrev systemet eller var det pyramide spillet, som er/var navnet

Forbrugerombudsmandens vil kalde det: Multi Level Marketing/pyramidespil
kortlink.dk/ce4b

puha den slags er ulovligt i thailand

se her hvordan systemet virker

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-05-2013 17:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2688
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

same same but different
nu hvor vi er igang med de seriøse firmaer


Sådan laver du nemt en million

(Bragt i Ekstra Bladet d. 07.11.11)

Trin 1: Ring til Erhvervs- og Selskabstyrelsen på tlf. 3330 7700. Sig du vil stifte et anpartsselskab – så hæfter du nemlig ikke personligt. Virksomheden kalder du Fup-Byg ApS.

Trin 2: Stift samtidig virksomheden Svindel-Byg ApS. Gennem dette selskab køber du firmabiler, stilladsgrej, el-værktøj og lejer et fint kontor.

Trin 3: Gennem Fup-Byg ApS får du en masse kunder, fordi du tilbyder at udføre arbejdet til halv pris. Samtidig lader du Fup-Byg ApS leje maskiner, værktøj og kontor til overpris af Svindel-Byg ApS.

Trin 4: Herefter lader du Fup-Byg ApS glemme at betale moms, pension, feriepenge og skat for de ansatte. Ligesom du glemmer at betale de håndværksvirksomheder, du samarbejder med. Og det byggemarked der leverer dine materialer. Direktør-lønnen husker du dog – den er nemlig til dig selv.

Trin 5: Når SKAT, ansatte og andre kreditorer begynder at kræve deres penge, lader du bare Fup-Byg ApS gå konkurs. Direktør-lønnen står heldigvis stadig på din konto. Ligesom dit andet firma, Svindel Byg ApS, har kæmpe overskud.

Trin 6: Du starter konkurskarusellen forfra med et nyt selskab, som du kalder Humbug Byg ApS. Du ansætter igen dig selv som direktør, og lejer desamme biler, maskiner og lokaler fra Svindel Byg ApS.

Skide smart ikke!

Det lyder for nemt til at være sandt. Men sådan kan enhver faktisk lave en million om året, uden at anstrenge sig. Hvis du har brug for hjælp til papirerne, er der endda en række advokater, der har specialiseret sig i at udnytte hullerne i dansk selskabsret.

Sceneskift.

Sidste mandag var mit kontor fyldt med håndværkere. De var fyret fra et firma, der ikke kunne udbetale dem løn. Flere af dem var fortvivlede. De manglede pengene til huslejen. Jeg ringede derfor straks til chefen, der fortalte mig at kassen var tom. Nu er fagforeningen begravet i blanketter og ansøgninger til Lønmodtagernes Garantifond, der dækker hvad de ansatte har til gode. Den fond er finansieret af skatteydere og virksomheder.

Men allerede torsdag kørte chefens konkurskarusel igen. Tre dage efter var han nemlig i gang med at ansætte folk i sit nye selskab.

Da jeg engang skældte ud på sådan en multi-konkurs-direktør, grinede han bare ad mig, og sagde han var nødt til at smutte. Han skulle nemlig nå et fly til sit sommerhus i Monaco. Denne driftige serie-iværksætter har været direktør i 70 selskaber, inden han blev 40 år.

En undersøgelse fra Kuratorforeningen har tidligere afsløret, at halvdelen af de konkurssager, hvor der ikke er nogen værdier tilbage til kreditorerne, er resultatet af kriminalitet. Banditter i habitter har kort sagt tømt selskabet og overladt regningen til dig og mig.

Ifølge SKATs vurderinger snydes statskassen for svimlende 5.500 millioner hvert år. Det svarer til, at hver eneste husstand betaler svindlerne 2.195 kr. hvert eneste år!
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
JYSK åbner med et godt tilbud i Thailand Nyheder på dansk 1 11-12-2018 08:12
I mindet om en elsket Konge, ønskes Thailand en rigtig god Fars dag Den Royale blog 1 05-12-2018 04:55
Miss Universe 1965, Thailand's Apasra "Pook" Billeder/Videoer fra livet i Thailand 1 04-12-2018 19:19
Lego to open first certified store in Thailand Nyheder på andre sprog 2 03-12-2018 13:21
Several tornadoes formed in Koh Lipe, Thailand 25/11/18 Billeder/Videoer fra livet i Thailand 2 27-11-2018 15:24

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.92 sekunder | 39,313,947 Unikke besøg | jQ Blog