Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Historisk om Pattaya City
thaikurt
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 25-03-2013 18:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Mange har den opfatte af Pattaya opstå i forbindendes med Vietnamkrigen men det vise sig at der har være turister der kom til Pattaya før den tid at det ikke hvad så mange der fandt vejen til byen.

Og byen har også en målsætning som vil udvidede byen men hvis man er interesse at læse mere om det så er her link
http://www.pattay...2/?lang=en

Pattaya City 'plejede at være en simpel lille fiskerleje. Det er beliggende i Naklua Sub-distriktet, Banglamoong District i Chonburi.

Det var cirka 30 kilometer fra centrum af Chonburi.

Dens fysiske geografi indtog en 3-kilometer-lang foret hvide kyst omkring i en halvcirkel-buet afgrund, som var inkluderet den anden 3-kilometer ved Na Jom Tian.

Med den attraktive smuk glitrende hav vand og rytmerne af de bevægelige bølger ved ned til kysten har imponeret alle, der kom og besøgte Pattaya.

Senere i 1956, at regeringen havde etableret Tambon Naklua som Naklua Sanitation District, hvor de fleste mennesker bor uden for området. Indtil 1964 (47 år siden) Naklua Sanitation Districted var blevet udvidet det område, der dækkes af Naklua til syd Pattaya med 22,2 kvadratkilometer i området.

Historisk om Pattaya City i 1767

Når man ser tilbage til historien om Pattaya, der var 2 vigtige fortæller:

Man beretter har afsløret, da Ayutthaya, den tidligere hovedstad i Thailand blev omringet og invaderet af de burmesiske tropper i 1976, havde Phraya Tak (Sin) med sine 500 soldater brudt ud og marcherede at slå sig ned og ankom omkring hvad der nu Pattaya før at holde på sin rejse til Jantaburi, kom derefter tilbage til at slå igen og udvist den burmesiske invasion ud af Thailand i 7 måneder.

Endelig kunne han proklamere uafhængighed.

Efter at han har etableret et nyt kapital i Thonburi og besteg selv tronen og blev kendt som kong Taksin den Store den 28. december 1976.

Derfor det sted, hvor kong Taksain den Store havde marcheret igennem og havde hans tropper en resten blev kaldt 'Thap Phraya «(hvilket betyder den Army of Phraya eller en generel på engelsk)

Den anden genoptælling har fået at vide, at "Pattaya", det sted, hvor kong Taksin den Store havde hans tropper en pause, var en meget god placering med stærk vind kaldet 'Pattaya vinden' blæser fra sydvest mod nordøst, som normalt dukkede op i begyndelsen af regntiden.

Som resultat blev det kaldt "Pattaya Village 'og derefter blev eroderet at være' Pattaya '.

Fra historien om Pattaya City til City Symbol

Ifølge 'King Taksin og hans tropper «nedkastning for en resten på det tidspunkt, har thailandske folk over hele landet, herunder dem i Pattaya værdsat og givet ham en beundring som' The Great King '. Regeringen, officerer, forretningsfolk og folk er blevet konjunktion til at bygge et monument af hans som ligger foran 'Pattaya City Hall "for at mindes og hånd på hans omdømme og prestige til vores thailandske efterkommere.

På grund af betydningen af r03;r03;historie, symbolet på Pattaya City er en to-koncentrisk mønster med et billede af en gammel soldat rider på en hest på klippen foran en strand, hav og en ø inde.

Betydningen af Pattaya City Symbol

Den to-koncentriske mønster betyder 'den løbende udvikling af Pattaya City'

Billedet af en gammel soldat rider på en hest på klippen betyder 'uafhængighed' (Da kong Taksin var faldet til hvile ved Pattaya før de går tilbage til Chantaburi, derefter hentet, slog tilbage og udvist den burmesiske invasion af Thailand. Han endelig proklamerede uafhængighed)

Billedet af strand, hav og en ø bag en soldat rider på en hest betyder 'den fælles omgivende af Pattaya City'

Historien om Pattaya City i 1948

I 1948 blev Pattaya by begynder at blive udviklet af en vigtig person - Mr. Parinya Chawalitthamrong.

Han var i stand til at forudse den store værdifulde synspunkt af hvide sandstrande og smukke halvcirkel-krumme naturskønne kyster, og derfor besluttede han at købe en masse område i Pattaya. Under sit forsøg med at udvikle Pattaya, præsenterede han og spurgte distrikt-chef officer at ændre den gamle thailandske sprog ordet stavning fra "พัทธยา" til "พัทยา", bogstavet "ธ" blev udeladt, og det er blevet "พัทยา" siden da .

Senere Mr. Parinya Chawalitthamrong havde givet en 10-Rai område af jorden i Pattaya til etableret "Pattaya City Hall ', hvor er kontoret for City Hall Administration i dag.

General PRAME Tinnasulanon var statsministeren dengang og var præsident i ceremonien med at sætte hjørnesten.

Den 28. november 1980, også Mr. Parinya bidrog lidt mere jord at bygge almennyttig: Pattaya - Naklua Road med 20 - 30 meter bredde eller Sukhumvit Highway nu.

Derfor tog han en stilling som Pattaya repræsentant for 5 perioder.

Starten på Pattayas Development

I fortiden, når der var et land handel vil en køber få Sor Kor 1 (A grundejeren meddelelse som et bevis) at opbygge fordele eller udvikle jorden før et vigtigt land dokument blev udstedt af de statslige myndigheder.

Derfor mest grundlæggende offentlig nytte: veje, vand og elektricitet i Pattaya blev konjunktion og forbedret af forskellige afdelinger og dets landskab blev indstillet til at afsløre skønheden af r03;r03;strandene og havet i Pattaya.

Den første vej i Pattaya var "Pattaya-Naklua Road", der løb fra Naklua marked lige til strandene (på Dusit Hotel & Ressort og Amari Hotel nu).

Så drejede til venstre og gik langs kysten til South Pattaya. Samtidig de veje, der fører til kysten blev samtidigt konstrueret som Soi - små korte baner så godt, for eksempler, Soi Wong Ammart, Soi Chawalitthamrong og Soi Ping Pa (opkaldt efter dem, der deltog i udviklingen af r03;r03;Pattaya City på daværende tidspunkt for deres ære) Disse Soi blev konstrueret til at være indgange til mange ressorts placeret på Pattaya søside ligesom dem i Hua Hin.

Første trin i Pattaya at blive turistby

Den berømmelse af Pattaya at blive verdens berømte turistby var startet fra udvikling af vejen hedder "Pattaya - Naklua". Ikke så længe efter afslutningen af r03;r03;denne vej, havde avisen journalister fra "Ploenjit avis" og nogle berømte forfattere arrangeret vane til at tage dem til at besøge Pattaya.

De gik til at besøge en af r03;r03;Pattayas strande, som er i dag er Dusit Ressort Hotel.

Alle af dem var imponerede over den skønhed, de havde set der. Snart efter at komme tilbage fra dette besøg, havde artikler om Pattayas strand og dens skønhed blevet offentliggjort bredt i Ploenjit avis.

Dette havde været udgangspunktet for gradvist at sprede Pattaya skønhed kendt for andre outsource byer.

I 1955 blev Pattaya tour startede fra Bangkok.

Hver gang af turen, i det mindste en række af 30-40 turister bliver gæsterne til Pattaya. I 1972 havde forskellige vejforhold konstruktioner medført den praktisk at rejse med biler.

Desuden kunne busser fra den sydlige Bus Terminal nå Pattaya i mindre end ingen tid.

Til sidst bliver byen Pattaya den berømmelse, der skal registreres og offentliggøres gennem Turist Authority of Thailand magasin (TOT magasin, no. 6, yr. 12, Jan 1972).

Startpunkt Pattaya for at være boom til verden turist var, da den amerikanske Trop, ved 1959, havde arrangeret med den thailandske regering til at bruge U-Tapao Lufthavn som deres base under Vietnamkrigen.

Denne base blev brugt, ikke kun for den amerikanske at levere deres tropper til Vietnam, men også er de rekreative steder for soldaterne (såkaldte GI) på deres korte blade under krigen. Pattaya var blevet den velkendte sted til alle GI Det er fredelige og skønhed havde været verbalt fra amerikanerne til andre vesterlændinge.

Før, inden år 1977 turist vesterlændinge - de fleste var europæerne, begyndte at komme til at besøge Pattaya.

Nye hoteller var boomer fra nord til syd så meget som på sin Central Pattaya. The Pattaya Town var vokset i løbet af denne tid til at dække så vidt angår Jom Tien Beach på den sydlige del af Pattaya.

Dens dyrkning og glødende af alle fanes gennem byen på det tidspunkt førte Pattaya til sit højdepunkt for turisme berømmelse, og var blevet titlen som "Asien Riviera" (for at blive kompromitteret til skønheden i den berømte turisme Italien strand kendt som "Italien Riviera" ).

Det Pattaya by er vokset drastisk fra ikke kun gøre byens struktur, befolkningsvæksten, migrationen af r03;r03;befolkning og arbejdsstyrke, men også gøre antallet af turister og andre komponenter. Den efterhånden vækst i Pattaya Town havde påvirket den lokale regering til at administrere og holde trit med problemløsning strategier.

Ikke desto mindre havde den thailandske regering spekuleret den vigtigste af Pattaya Town til turisme.

Den særlige administrative region blev altså foreslået for Pattaya at hjælpe med at løse de problemer, de står over for, og hjælp til at etablere deres fremtid til succesen.

Den Interior ministration af deres administrative instruktion, nummer 736/2519 af 3. november 1976 havde støttet oprettelsen af r03;r03;det særlige administrative område for Pattaya Town ved at forklare, at "The Pattaya by ikke kun vokse med hensyn til infrastruktur, og jord udvikling, byen viser også sin vækst fra sin vandring af befolkningen, hvilket er højere end andre lokalområder. Bortset fra det, potentialet af byen fra alle vinkler af udvikling viser markant behov for spekulation fra regeringen.

Før november 1978, var Pattaya en del af Naklua lokale administration, som blev startet siden 1956. Området i Naklua distrikt (Tambon) var 22,2 km 2.

Den hurtige vækst i Pattaya at blive det populære turistområde kendt både thaier og udlændinge, havde påvirket den lokale regering til at holde trit med. Ved udgangen af november 29., 1978, trak den thailandske regering den kongelige lov til Parlamentet for den særlige lokale region til at gennemføre på Pattaya Town.

Denne lov har været den femte mønster af den lokale administration i Thailand. Gennem denne lov blev Pattaya Town reguleret af City Manager. Status for byen blev anset for at svare til Metropolit administration.

Denne Special Lokal Region Pattaya er den første og den eneste i Thailand.

Den administrative struktur er lukket for den kommunale administration, som køres i henhold til Rådets og Manager Form, ellers er lukket for City Manager som kører i USA. Gennemførelsen af r03;r03;denne type administration til Pattaya Town er baseret på det faktum, at Pattaya er centrum for turisme. Ikke kun det, Pattaya er også det industrielle område og transport portal-området. Væksten og udviklingen af r03;r03;Pattaya er derfor helt konkret og anderledes fra andre lokalområder.

Thailand grundloven tegnet i 1997 håndhævet de lokale administratorer og de lokale rådsmedlemmer til at komme fra den populære valg. Som sådan blev det kongelige Act for Pattaya særlige lokale region, gennemført siden 1978, afløst af Royal Act for Pattaya særlige lokale region tegnet i 1999. Denne lov er blevet gennemført siden 30. november, 1999.

Den første Pattayas City Manager (Chef Executive Officer, CEO) er Admiral Sathap K-yanond.

Baseret på hans talentfulde og effektivitet, han førte Pattaya gennem sit stadie af forandring gradvist.

Indtil nu har der været 8 CEO at regere Pattaya City.

Den nuværende er Mr. Ittipon Khumpluem. Hans vision om at gøre det lettere at Pattaya City har gjort det hurtigere byen ind i World populært sted for turister. Derfor Pattaya i dag, har ændret sin historie via vision og politik Ittipon Khumpluem at; "True lov og All Done".

VISION

"Pattaya er berømmelse for turisme, ikke blot er for sin egen region, men også for verden. Særlige overvejelser om turisme er gearet til de naturlige ressourcer og miljø conservations. Potentiale i en bæredygtig økonomi og social udvikling til at flytte byen frem er fra den ægte samarbejde mellem borgerne. "

First Step ... Firm, med god og systematisk planlægning og samarbejde

Hvad vil der ske til Pattaya i de næste 10 år fra nu?

Hvordan Pattaya kunne træde frem og vokse op efterhånden er bundet op med, hvordan alle mennesker i Pattaya er i stand til at spille deres roller i at gøre det!

Fra den første dag vi begyndte at arbejde for befolkningen i Pattaya, og som repræsentant for befolkningen i Pattaya, visionen og arbejde retning af byerne, holder vi på selvsikkert, er gennem samarbejde mellem alle mennesker i Pattaya. For befolkningen i Pattaya at indse om alle projekter, vi arbejder for og deres synspunkter at blive enige om disse projekter, er vores mål og entusiasme til at lede arbejdet for at tjene dem til bedste af livskvalitet og for den bedste af fremtiden af Pattaya.

Vi respekterer FOLKEAFSTEMNING af befolkningen i PATTAYA

Vores politik har bestået folkeafstemning via valget. Det betyder, at vi skal føre Pattaya til Balanced op som planlagt. Vores politik består af 5 principper, 7 implementering, 13 strategier og 14 hurtige politikker.

Senest den 15. juni 2008, har byen udviklingsstrategi blevet skabt på grundlag af byen Modernisering af "S" til "E" Concept. Under Risk Management, har vi gjort den sociale kontrakt med Rådet for Pattaya, Pattaya officerer, de Pattaya People, iværksætteren, de forretningsmænd, og de bekymringer. Vi er klar over de retninger, lavet til alle skridt, vi vil gøre.

Det Pattaya'Master Plan systematisk blevet draget til at udvikle Pattaya for de næste 10 år.
Den 3-årige visioner og strategier, Det 5-årlige syn af strategierne, og den 10-årige vision for udviklingen af r03;r03;Pattaya City, afregnes i svarende til den nationale politik, der er angivet af den thailandske Grundloven af r03;r03;2007.

Loven har dækket rolle Pattaya for at indstille masterplanen gennem de kumulative visninger af alle bekymringer fagligt, socialt eller økonomisk fra både statslige og ikke-statslige organisationer og borgere i Pattaya. Konferencen for direktionen Fokus Group, direktionen Workshop, og den centrale interessegrupper Fokus Group er blevet indstillet til at brainstorme for de synspunkter vedrørende økonomi, sociale, politik, administration, miljø og naturressourcer og den grundlæggende struktur.

Bortset fra det, har de synspunkter akkumuleret fra de thailandske turister og udlændinge også blevet inddraget. De sammenlignende undersøgelser blandt succes organisationer i landet og i udlandet er blevet aktiveret.

Evalueringen af r03;r03;Pattayas kapacitet er altså medtaget i udarbejdelsen af r03;r03;masterplanen systematisk.

PATTAYA .... THE WORLD beboelig turistby

At udvikle Pattaya at blive verdens beboelig turistby skal starte fra at udvikle og forbedre den grundlæggende struktur i byen. Livskvaliteten for borgerne, infrastrukturen og andre funktionelle aktiver er den grundlæggende struktur er nødvendig for villig til at modtage turister fra hele verden. Standarder skal tages i betragtning.

Vi kan starte fra de første 4 væsentlige faktorer, der er nødvendige for de levende. Fødevarer skal være klar og nok til at tjene turisterne. Derfor sorter af butikker og restauranter med god smag, sundhed og renlighed indsamlet.

Hospitaler med masser antallet af læger og sygeplejersker angiver vilje til at støtte sundhed til befolkningen og turister. Skoler og standard af uddannelse er gearet til de unge, der skal dyrkes til at være den kvalitet befolkning.

Mass transport, daglige kommunikation og transport og offentlige forsyningsvirksomheder såsom elektricitet, kommunale vand, etc., skal være klar især på Koh Larn.

Alle faciliteter har til formål at tjene både borgerne og turisterne. Ved at udvikle disse offentlige faciliteter og offentlige værker, Pattaya er i stand til at gøre sig selv til den variable by.

Dette skyldes, at disse er den grundlæggende struktur for de levende, der gør folk, der bor i befinder sig på lethed at bo og arbejde i Pattaya.

På nuværende tendens et antal turister ind Pattaya at have lange ophold snarere end et kort besøg. Nogle turister bliver iværksættere eller investeret i Pattaya.

Derfor er Pattaya arbejder nu på de 14 hurtige politikker for at dække alle aspekter af udviklingen for de basale behov hos de levende.

Betydningen af r03;r03;Pattaya at blive "den beboelig turist by" er ikke kun for de besøgende at blive imponeret over byen, bør det gøre de besøgende sætter pris på og tilfredsstille med de offentlige tjenester, de har brug for.

Følelsen af r03;r03;at komme tilbage igen og ophold længere kan først ske, når de besøgende interagerer med godt miljø, god grundlæggende strukturer og god service sind. Jo længere de bliver, jo mere de kan finde vej til at investere i byen.

Investorer i fast ejendom, hoteller, boliger, lejligheder er et af målene for Pattaya til trin frem til i længden.

De korte resultater, vi sigter for udvikling af Pattaya er ved at dreje Pattaya at være en af r03;r03;den tredje by for verdens turist at holde sig for øje.

Derfor er de naturlige ressourcer, kunst og kulturer i Pattaya, såsom strande, øer, folklores, moderne kunst og kulturer, film, musik og sport er for dem at værdsætte og længes efter at komme tilbage.

De tjenester fra feriesteder, eksklusive hoteller, internationale konferencesale, standard sundhedstjenester, sikkerhed og fornøjelig strandaktiviteter, eventyr, festivaler, god skaldyr, natteliv og musik, vil fylde din fantasi til at leve dit liv på en eksotisk sted som Pattaya .

Desuden shopping, bryllup ceremoni og bryllupsrejse fra alle racer og religiøse er en af r03;r03;de drømme for at komme til Pattaya.

For de turister fra andre dele af Thailand, eller lokale turister, er Pattaya rangeret en af r03;r03;den tredje by Thailand turisme. Derfor, for dem, hvis de bliver bedt om "Hvor at gå til ferie", "Pattaya" skal holdes i deres sind. Det er meget praktisk at komme til Pattaya. Sikker og billig er, hvad de lokale turister nødt til at overveje. Vigtigst, en eller anden måde, er, at Pattaya har alt hvad du behøver!

Historisk of Pattaya er nu vendt side ind i beboelig turistby. Besøgende vil opleve nye faser af Pattaya. Rejser gennem og inden Pattaya er sikkert. Refusion for turisterne understreges ved at øge den potentielle lokale regering til at yde denne service. Det stigende antal turister til Pattaya resulterer den stigende indkomst borgeren dermed styrke og støt i Pattaya økonomi. Til sidst, er dette overskud og lykke til alle Pattaya mennesker, og at alle verdens turister. Dette fører os til en bæredygtig vækst i Pattaya, den måde, vi hælder i vores indsats i hvert sekund.

PattayaLove
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 25-03-2013 20:30
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1827
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

Ja Kurt,- meget kan du bilde os ind, men dette er dog det mest tåbelige du endnu har lagt på siden.
Hvad med at være lidt mere sandfærdig??-Eller tror du også på julemanden??

F.eks.:
Man beretter har afsløret, da Ayutthaya, den tidligere hovedstad i Thailand blev omringet og invaderet af de burmesiske tropper i 1976, havde Phraya Tak (Sin) med sine 500 soldater brudt ud og marcherede at slå sig ned og ankom omkring hvad der nu Pattaya før at holde på sin rejse til Jantaburi, kom derefter tilbage til at slå igen og udvist den burmesiske invasion ud af Thailand i 7 måneder.

Endelig kunne han proklamere uafhængighed.

Efter at han har etableret et nyt kapital i Thonburi og besteg selv tronen og blev kendt som kong Taksin den Store den 28. december 1976.


Realiteterne siger: Phraya Taksin, 17.4.1734-6.4.1782, thailandsk general og konge, der samlede Siam. Taksin blev guvernør i 1764. I 1767 blev hovedstaden Ayutthaya indtaget af den burmesiske hær, og kongefamilien blev enten henrettet eller ført til Burma. Taksin overtog magten og flyttede hovedstaden til Thon Buri nær Bangkok. I de følgende år havde han held til at drive burmeserne ud af landet og få kontrol over Cambodja og Laos. Taksin abdicerede i 1781 og blev året efter henrettet af efterfølgeren Rama 1., der grundlagde Chakkridynastiet.

Den nuværende konge, kong Bhumibol: Bhumipol Adulyadej (udtales: Boomipon Adun Yadet) blev født i 1928 i Cambridge, Massachesetts, hvor hans far studerede Folkesundhed på Harvard. Han vendte kort tilbage til Bangkok, men i 1933 tog hans mor ham og hans yngre bror til Schweiz, hvor de opholdt sig indtil slutningen af anden verdenskrig. Bhumipol besteg tronen efter sin brors død, den 9. juni 1946. Og dette gør Kong Bhumipol til verdens længst regerende nuværende monark. Han vendte tilbage til Schweiz for at fuldføre sine studier, så en onkel fungerede som regent i hans fravær. Det var i Schweiz, at han mødte og giftede sig med sin hustru dronning Sirikit. Og efter dette vendte han tilbage til Thailand, hvor den officielle kronings ceremoni fandt sted den 5. maj 1950. Han er dermed verdens længst siddende statsoverhoved. Denne dato fejres hvert år i Thailand som helligdagen Coronation Day.

-Alene af den grund burde du som fastboende (i flere år) have studset noget over de forkerte årstal og datoer.-Hvis ellers du har læst hvad du lægger ind.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 25-03-2013 22:11
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Jeg har så ikke læst inden jeg satte det ind for så ville jeg havde rette fejlen

Men så er det jo godt vi har en som dig der kan gøre opmærksom på at der er en fejl og belære alle os andre og det rigtig fakta.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Thailand Buddha Hill Pattaya er en skjult perle videoer Fra Pattaya 2 24-04-2024 18:18
Pattaya's Darkside. What's it like? Fri debat: Pattaya 1 11-04-2024 13:29
Pattaya’s Holi Festival 2024 a Major Success Nyheder fra Pattaya 3 29-03-2024 11:29
Happy Holi Festival of Colours 2024 Returns on March 23rd to Pattaya Nyheder fra Pattaya 1 10-03-2024 05:33
Pattaya Police Seize 300 Bottles of Illicit Kratom Juice Nyheder fra Pattaya 1 07-03-2024 11:12

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.19 sekunder | 99,494,730 Unikke besøg | jQ Blog