Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Til jer fra os 2.
Webmaster
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-06-2009 16:21
Bruger avatar

Super Administrator

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 16.02.09
 Status: Offline

Til jer fra os 2.

Som nogen allerede har bemærket så er der kommet samarbejde med asiennøglen.dk istand, og der arbejdes "bag kulisserne" om samarbejde med andre sider, som handler om asien, thailand især naturligvis.

Mange er jo medlemmer på alle eller nogen af siderne, vi tror ikke at der er medlemmer på thaidk.dk som ikke også færdes på de øvrige sider, så hvorfor ikke samarbejde om at dele nyheder og information fra de forskellige sider, det er en tanke som har været i sidens ånd siden den startede, derfor også at vi linker til alle de sider vi kender vedr. asien og thailand, men har I andre sider så kom frisk med links.

På udviklingssiden er der også gang i nogen forskellige tiltag, og vores chefprogrammør sidder med fingrene i sovsen i timevis hver dag, til fordel for os alle som bruger denne side.

Vi skifter serverplacering indenfor den nærmeste fremtid, dette vil betyde nogen timer i "sort" (I vil få et lille skilt hvor der står at vi er offline) men vi satser stærkt på at det ikke vil være af særlig lang tid, før vi kan trykke på knappen til en ny (og håber vi) mere stabilt ydende server.

Vi i administrationsgruppen vil gerne takke for de opmuntringer vi får.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.17 sekunder | 99,116,006 Unikke besøg | jQ Blog