Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Chiang Mai - Rosen i Nord เชียงใหม่
claus31130
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 08-06-2009 19:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 154
Tilmeldt: 19.02.09
 Status: Offline

Fandt lidt spændende info om Chiang Mai på Kaysfeld.dk

Chiang Mai - Rosen i Nord เชียงใหม่

Chiang Mai er Thailands anden by, men når det kommer til livskvalitet og turistattraktioner så står Chiang Mai ikke tilbage for nogen by i Thailand eller Asien.

Byen er kendt for sin venlige befolkning, mange templer, flotte håndværk, behagelige klima og fantastiske bjerge.

Centrum af det engang så magtfulde Lanna kongerige, i den nordlige provins Chiang Mai, er en favorit destination blandt både normale turister og rygsæk turister, ligesom Chiang Mai er en utrolig populær provins for thailandske turister. Relativt bjergrig og med adskillige nationalparker gør Chiang Mai til et paradis for naturelskere, med rigelige muligheder for dem som ønsker at udforske Chiang Mai's opland under deres ferie.

Et overflod af templer er spredt over hele byen. Der er mere end trehundrede templer, og mellem disse er nogle af de mest værdsatte i hele den buddhistiske verden. Disse mange templer giver byen dens afslappethed og tidløse elegance.

Livskvaliteten er uovertruffen. Beboelse og mad kan fås i højeste kvalitet til lav pris. Underholdning er rigelig med mange festivaler, udendørs aktiviteter og fantastisk natteliv.




Klik for Chiang Mai, Thailand vejrudsigt

Provinsen er også blevet kendt for sine kursteder og spa bade som er begyndt at pope op sammen med et spirende boligmarked, efterhånden som de gamle rygsækturister returnerer for at nyde sit otium i dette behagelige nordlige thai klima. Dette klima er også yderst værdsat af thailandske turister, som her har en mulighed for lidt behageligere klima end det øvrige Thailands ofte bagende varme. Chiang Mai er Thailands næstmest besøgte by, men har kun en befolkning på ca. 200.000 indbyggere, og man kan let finde rundt i byen til fods.

Ægte spænding findes i Chiang Mai umiddelbare nærhed i form af jungle ture, rafting, elefant ridning og bjergstamme landsbyer. Chiang Mai er en drøm for enhver golfspiller med noget af det bedste golf i Asien i fantastiske omgivelser og til lave priser. Shopping er fantastisk, være det sig håndværk, tøj eller luksus ting. Alting kan findes til rigtig gode priser i forretninger lige fra den lille familie forretning til verdensklasse luksus butikker og store shopping centre.

Meningsmålinger placerer Chiang Mai blandt de bedste byer at bo i i Asien, men alle som besøger eller bor der ved at det faktisk er den bedste.

Chiang Mai er anerkendt som den femte mest attraktive turist destination i verden i 2006.

Travel and Leisure tidsskriftet, et USA baseret turist tidsskrift med en et oplag på 900,000 bekendtgjorde at dets læsere havde valgt Chiang Mai som det femte mest attråværdige rejsemål i verden, og det anden bedste i Asien, med Bangkok på første pladsen.
Hvert år gennemfører “Travel and Leisure” er undersøgelse blandt dets læsere om det femte mest attråværdige rejsemål via online spørgeskemaer. Undersøgelsen tager højde for valuta for pengene, kunst og kultur niveau, samt det generelle miljø og omgivelser på destinationen. Dette år blev Bangkok valgt som Asiens mest attraktive turist destination for femte år i træk, med Chiang Mai på andenpladsen.

Chiang Mai rangerede også på femtepladsen i verdens mest attraktive turist destination, med Florence og Rom i Italien på første og anden plads, fulgt af Bangkok, Sydney, Australia og Chiang Mai. De top fem asiatiske byer er Bangkok og Chiang Mai, fulgt af Kathmandu, Kyoto og Hong Kong. Tildelingen var varm modtaget i Chiang Mai, efter de skuffende nyheder at Chiang Mai var faldet i ranglisten over ‘World’s Most Liveable Cities’ til en 10'ende plads, Chiang Mais dårligst placering i mange år.

Chiang Mai har en tydelig international atmosfære med mange udenlandske virksomheder og organisationer som har etableret sig i byen over det sidste årti pga. Chiang Mai's gode infrastruktur. Chiang Mai har mange direkte internationale flyruter til alle lande i regionen, inklusiv Kina, Singapore, Malaysia, Laos, Burma, Cambodja, Bangladesh and Taiwan. Der er også mange daglige direkte indenrigsruter til Bangkok, Phuket, Chiang Rai, Ma Hong Song, Sukhothai og andre byer i Thailand. Indflydelsen fra de mange midaldrende europæiske turister kan tydelig mærkes i byen, med et livligt alternativt livsstilssamfund, som tilbyder alt lige fra smykkelavning til yoga klasser. Chiang Mai's hotel marked har udviklet sig i takt med med efterspørgslen med nogle virkelig luksuøse hoteller, ligesom mange udmærkede guesthouse for den som er ude efter billig overnatning.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
www.nielsen.in.th
yindee
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-06-2009 03:41
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3640
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

Smukt er der


www.yindee.dk/foto%202/ct.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-06-2009 06:27



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
 Status: Offline

Hej
Ja, Yindee, smukt er her, specielt når jeg er ude at gå :D:D
Hilsen Hugo
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-06-2009 08:12



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
 Status: Offline

Ja der må man op en dag, så Hugo en eller anden dag så kommer jeg også forbi dig, jeg vil fandme op og se dit fantastiske arbejde du laver med børnene.

Ps Men det er bestemt ikke for at se dig Hugo *DR*
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bamsen
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-06-2009 09:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1138
Tilmeldt: 26.03.09
 Status: Offline

Davser
Ja det ser ud til at man nok skal ud og kigge der.

bamsen
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
islander
#6 Udskriv indlæg
Skrevet d. 22-10-2010 06:56
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 141
Tilmeldt: 21.12.09
 Status: Offline

Loi Krathong/Yee Peng.
Jeg skal 3 uger til CM fra 12. nov. bl. a. for at opleve Loi K. - jeg kender CM rimelig godt og skal bo centralt på Lai-Thai Guesthouse. Er der nogen af jer fastboende der har et par insider tip at dele ud af ? Forventningens glæde skulle nødig blive den størsteved ikke Hvad den nu nok heller ikke bliver.
Hilsen
islander DanmarkThumbThai
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
aaby
#7 Udskriv indlæg
Skrevet d. 22-10-2010 19:37
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 426
Tilmeldt: 16.04.09
 Status: Offline

Islander, måske uden at du vidste det, har du hevet lidt ThaiDK historie frem.

Kig på tråden fra start, og så frem til dit indlæg, ti hi, der er sket meget med flere af de brugere som var med i tråden.
Tropiske hilsner
Aaby
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Chiang Mai Native Crowned Miss Thailand 2024 Nyheder fra Pattaya 1 27-02-2024 17:30
Downtown Inn’ in Chiang Mai Nord Thailand 1 15-12-2023 10:17
AKHA bjergstammen i Nord Thailand Nord Thailand 8 09-11-2023 18:04
Chiang Mai er nok det mest luftforurenede sted på jordkloden lige nu Nord Thailand 3 04-04-2023 16:02
Turen går til Chiang Mai og Nordthailand Nord Thailand 31 21-01-2023 16:26

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.21 sekunder | 99,120,570 Unikke besøg | jQ Blog