Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
til jer fra os
Webmaster
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 08-06-2009 03:20
Bruger avatar

Super Administrator

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 16.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

Thaidk.dk er blevet en god og livlig side, og interessen er jo øget for at se hvordan det dog er lykkes at få så god en side op at køre, om Thailand, det at bo her, og det at komme på besøg engang imellem.

Det glæder webmaster og administratore at se de roser der bliver os tildelt, tak for dem, og tak for støtten.

Der skal ikke herske tvivl om at vi er glade for alle de sider der handler om Thailand, eller asien i det hele taget, også aabys asiennøglen.dk byder vi velkommen, claus31130 der på dygtig vis vedligeholder CMSet her på siden, på aidsboern.thaidk.dk, sine egne sider, asiennøglen.dk samt ikke mindst nielsen.in.th - thailand.dk skal ikke glemmes i denne forbindelse, også en god side værd at besøge, og selvom medlemmer på siden her kan have udeståender med dansk-thai.dk, så er det ikke thaidk.dk's holdninger der kommer til orde i de medlemmers indlæg, folk bestemmer selv hvad de skriver og hvad de ikke skriver, vi er hver for sig ansvarlige.

Det skal naturligvis siges at også webmaster på denne side har en grænse, vær ikke i tvivl om det, og anarki vil ikke komme på tale. Men overordnet stoler webmaster på at voksne mennesker kan være voksent ansvarlige for deres ord og handlinger.

Vi (admins) tror på at åbenhed er med til at undgå problemer som dem der er andre steder, administratore på thaidk.dk optræder ikke i debatter, vi er i baggrunden for at sikre at siden fungerer (så godt servages server nu tillader) - med at lægge nyheder op, tilrette, oprette fora - lukke tråde, flytte fejlplacerede indlæg, og slette dobbeltindlæg.

Det sker at webmaster føler at en kommentar er på sin plads, og så kommer der en kommentar, webmaster vil altid forsøge at holde tonen objektiv, men selv webmaster er menneskelig skaal

Vi har et ønske om at også andre sider omhandlende Thailand kunne være åbne overfor kollegaer, men en enkelt side har valgt at spærre for links til thaidk.dk, vi ser nu at webmaster og administratore fra den side kommer herind, for at lave lidt rav i gaden, det er OK, for her har de jo ikke administrative rettigheder, og kan derfor ikke udøve den magt de kan på deres egen side, webmaster vil dog i videst muligt omfang bede om at man ser indlæg fra disse profiler som netop dette, et ønske om at skabe rav i den her på siden...

Vi smider ikke folk ud, hverken de vi er enige med, eller de vi er uenige med, sletning sker hvis man overtræder dansk lovgivning, samme gælder naturligvis hvis man ytre ønske om at blive slettet, det vil også blive efterkommet.

Vi ønsker en hyggeside om Thailand, det skal der ikke herske tvivl om, det skal være hyggeligt og måske i fremtiden også lærerigt og oplysende, at komme på thaidk.dk, men som skrevet så er det op til brugerne hvad de ønsker med siden, og nogen ønsker altså at der er lidt mere gang i den.

Webmaster for thaidk.dk ønsker alle velkommen, og håber at I vil hygge jer med siden.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Dansk Superliga-målmand skifter til fodboldklub i Thailand Nyheder på dansk 1 19-01-2018 04:43
Se verden fra toppen af en 85 meter høj havmølle i denne 360-graders video Udenfor Thailand 3 13-01-2018 03:25
Norwegian får russisk ja og sparer en time til Bangkok Flyselskaber 1 09-01-2018 12:54
Til alle jer glædelig jul Alt mellem himmel og jord 2 25-12-2017 09:38
Se kondom-reklamen der er for fræk til tv **Baren** 1 09-12-2017 04:36

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.31 sekunder | 31,181,194 Unikke besøg | jQ Blog