Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Mystik om danskers død i Thailand
per1234
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-06-2012 11:52
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 858
Tilmeldt: 19.12.11
 Status: Offline

Excentrisk livsførelse: Forlovede sig med ladyboy, smuglede rubiner og blev forfulgt af gangstertyper, siger barndomsveninde om Johnny Henriksen
www.thai-dk.dk/uploads/796780m.jpg
Eventyret slut. Den 46-årige dansk-grønlandske Johnny Henriksen blev ifølge Ekstra Bladets oplysninger fundet død 30. maj nær Krabi i Thailand. Han etablerede sig angiveligt med en strandbar købt for smuglerrubiner sammen med ladyboy'en Karn.


Ulovlige rubiner, hed romance med en thailandsk ladyboy og omdiskuteret fortid på Christiansborgs bonede gulve. Johnny Frode Peter Bo Henriksens liv rummede alle elementer til en saftig spændingsroman, men endte brat onsdag på strandbred nær byen Krabi i Thailand.

Her blev den 46-årige danskers overtatoverede lig fundet –oppustet efter at have ligget længere tid i ferieparadisets lune vand. Og en barndomsveninde til Johnny Henriksen er ikke i tvivl om, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

– Han elskede livet alt for meget til at begå selvmord, siger veninden, der ønsker at være anonym.

Smuglede rubiner
Samtidig fortæller kvinden historien om, hvordan Johnny Henriksen inden for det seneste år var sprunget ud som homoseksuel. I den forbindelse havde han udskiftet sin kvindelige kæreste og andelslejligheden på Østerbro med et lidenskabeligt forhold til en 'shemale' og en strandbar på Ton Sai Beach.

– Han havde forlovet sig med en ladyboy, forklarer den grønlandske kvinde og fremviser fotos af Johnny i tæt omfavnelse med den feminint udseende 'Karn'.

Barndomsveninden blev ikke overrasket, da Johnny sprang ud. Hun havde altid vidst, at han også var til mænd. Men hun har gennem længere tid været bekymret over det miljø, som Johnny færdedes i.

– Han skaffede penge til at købe strandbaren ved at sælge rubiner smuglet med fra Grønland, siger veninden, der hævder at have set den nu afdøde med store uslebne sten.

Påstanden bakkes op med billeder af Johnny, der stolt fremviser eksemplarer af de røde ædelstene på sin Facebook-profil. Grønlandske rubiner hører til de mest fornemme i verden, og mens lokalbefolkningen har lov at indsamle dem i naturen, er det ulovligt at udføre dem i kommercielt øjemed.

Banket med billardkø
Velstanden fra salget af rubinerne, ejerskabet af strandbaren og forlovelsen med 'Karn' var dog ikke lutter idyl. Johnnys tilværelse i Thailand var omtumlet, og ud over at blive tævet med en billardkø af nogle 'udlændinge' følte han sig angiveligt truet og hævdede at blive afkrævet beskyttelsespenge af 'gangstertyper' i forbindelse med åbningen af sit etablissement i marts.

– Men han ville ikke ligge under for den slags og nægtede at betale. 12. marts i år blev han så forfulgt på motorcykel, hvilket endte i en ulykke, hvor han brækkede fingeren.

Fremvisningen af den brækkede finger og røntgenbilleder fra hospitalet på Facebook blev noget af det sidste, veninden hørte til Johnny.

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter over for Ekstra Bladet, at man 30. maj fandt liget af en dansk statsborger i Thailand, og at den danske ambassade i Bangkok 'er på sagen'. Derudover er der fra officiel side ikke yderligere kommentarer.

Johnny Henriksen var søn af tidligere landstingsmedlem Loritha Henriksen og mangeårigt medlem af det borgerlige grønlandske parti Atassut.

http://ekstrablad...769955.ece
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AK81
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-06-2012 13:43
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 330
Tilmeldt: 09.11.11
 Status: Offline

hvil i fred
du levede livet på kanten af loven, hårdt og brutalt, den som lever livet hårdt får et kort liv
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-06-2012 17:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3627
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

ja hvorfor ikke, livet kan lever med fest og farver, han fik måske et kort liv, men fik prøvet mere end mange andregodag
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
farang
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 04-06-2012 12:05
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 454
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

hvorfor er altid de kriminelle der søger til thailand
med den livsførelse han hade er han blevet slået ihjel
og han er ikke uden skyld i det
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 04-06-2012 12:14
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1877
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline

der er altid to sider af en historie

Johnny bisættes i Nuuk
Johnny Henriksen, der er fundet død i Thailand, bisættes i Nuuk, fortæller hans lillesøster

Der er langt fra Ekstra Bladets fremstilling af nu afdøde Johnny Henriksens liv til det liv, Anika Krogh kender om sin storebror.

I Ekstra Bladets artikel fremstår Johnny Henriksen som en mand, der har levet et liv på kanten af loven med indsmugling og videresalg af grønlandske diamanter.

- Jeg ved selvfølgelig ikke, om der har været beskyttelsespenge ind over, som Ekstra Bladet skriver. Den version kan jeg ikke bekræfte. Jeg ved, at min bror ikke syntes, det var så let på det sidste i Thailand. Men han har ikke nævnt noget om, at han skulle have haft sådant et liv, som Ekstra Bladet fremstiller det. Jeg tager afstand fra den artikel, siger Anika Krogh til Sermitsiaq.AG.

Læs også "Johnny Henriksen fundet død i Thailand"

Anika Krogh oplyser om baren i Thailand, at Johnny Henriksen havde fået en stor erstatning i forbindelse med et overfald.

- Dermed fik han mulighed for at købe baren og betale for genopbygning af denne. Dette overfald var i øvrigt så alvorligt, at han kunne få tilkendt førtidspension, det gjorde, at han havde råd til at leve i Thailand, oplyser hun.

Anika Krogh fortæller til Sermitsiaq.AG, at hun er rystet over og ked af at have mistet sin storebror. Og at hun sammen med sin mor og Johnny Henriksens søn tager til Thailand for at holde møder både med politi og den læge, der har obduceret liget af Johnny Henriksen.

Familien var bekymret for ham
- Vi fik beskeden om hans død 30. maj, men han blev faktisk fundet død 17. maj. Vi var temmelig bekymret for ham, men så fik vi jo meddelelsen om hans død og forstod bedre, hvorfor vi ikke havde hørt fra ham i en periode. De thailandske myndigheder har åbenbart haft problemer med at finde os, hans pårørende. I obduktionsrapporten står der, at Johnny er død af et hjertetilfælde, og der står også, at han skulle have lidt af sygdom ved hjertet, siger Anika Krogh.

- Vi får ham kremeret i Thailand og vil tage asken med hjem til Nuuk, hvor vi vil holde en mindegudstjeneste for ham, når han bisættes.

Johnny Henriksen efterlader sig sine forældre, tre søskende, en søn og et barnebarn.

http://sermitsiaq...ode/127676
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Før du rejser på ferie til Thailand se med her Hele Thailand 10 18-05-2024 11:39
Thailand Postcard Billeder fra Thailand 32 18-05-2024 11:34
Fem skønne nationalparker i Thailand Hele Thailand 1 18-05-2024 11:24
Thailand’s ‘Little Russia Fri debat: Phuket 5 17-05-2024 09:27
100 Reasons To Pack Your Bags For Thailand Hele Thailand 2 15-05-2024 08:32

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.27 sekunder | 100,738,492 Unikke besøg | jQ Blog