Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
This is another Thailand, most of you have never seen
IT
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-02-2012 02:06
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1750
Tilmeldt: 11.09.09
 Status: Offline

lidt reklame fra nord




We assume that most of you have seen Thailand.

Phuket and Ko Samui are highly regarded by many but personally I think the most beautiful part of Thailand in the north can be found.

High mountains, tall forests and tropical rainforests, ethnic minorities and not the commercial where one group of holiday-makers must give way to the other but the real and they are still available.

A gifted with a very low humidity climate. What a hide, for example south of Bangkok where there is often a blanket over you. Where in the south, rain is often spoilsport; in Chiang Mai we have rain but not a monsoon rain.

Mae Hong Son, Mae Sariang, Pai, Doi Angkhan and several beautiful places in the north. What about the national parks such as Doi Inthanon the highest mountain of Thailand, the many waterfalls and the Doi Suthep National Park. Each more beautiful than the other. It is no coincidence that during the New Year all hotels are fully booked and that almost all here from Bangkok, Chiang Mai encounter.

I dare say, at this time of year the weather is as everyone would wish.

Near Chiang Rai, the most remarkable mountain in Thailand, Phu Chi Fa, see to believe. The Mekong river, too numerous to mention.

May live here, I speak for many who retire here are coming to be fantastic!
Isan is the poorest region of Thailand: in 2002 average wages were the ... Isan (Isan/Thai: อีสาน; also written as Isaan, Isarn, Issan, ...
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Pen
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-02-2012 08:43
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 337
Tilmeldt: 04.12.11
 Status: Offline

Tak for det IT, sindssyg flot natur deroppe Thumb

Og til dig Dalton...

Den her ligger lige til højrebenet når du skal der op lige om lidt, for hulen jeg er misundelig Græder
Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-02-2012 12:14
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3640
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

sindssyg flot natur deroppe, men pigerne er ikke noget at skrive hjem om, derfor bliver jeg i sydengodag
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
sank
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-02-2012 13:37
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1835
Tilmeldt: 05.10.09
 Status: Offline

Thumb Nord Thailand er bestemt et dejligt område ? vi har været meget rundt der oppe. Og vi får jo nogle gange skøre indfald ? så efter at have kørt landet tyndt i 3 md. var vi trætte af lokal bus og sad i Nong Kai have mødt en dansker på en landevej hvor vi skiftet Bus og han reklamerede for Ma Hong Song og et gæsthus der oppe ? der flyver vi op sagde fruen ?? jo jo men forsøgte jeg spagfærdigt ? Men vi fandt en flyver et sted og så til BK - CM og endelig Ma Hong Song det blev en lang dag ? vi forsøgte at ringe til det Gæsthus ? vi have fået Tele. nr. de fatte ingen ting så en ung fyr i lufthavnen sagde jeg køre jer der op ? da vi kom der op var der et ungt par der gloede noget forvirret på os ? men vi kunde da vælge en hytte ? der var vel 20 alle tomme ? men vi fandt en med flot udsigt over Bjergene og blev der i 8 dage. Hyggelig lille by også. Det viste sig at det var lidt uden for sæsonen så ejeren var rejst til fest og familie besøg i BK og så var det noget fami. der have lovet at holde øje med stedet medens de var borte ? fandt vi jo ud af Grin Hyggeligt sted Høns hunde og katte rende rundt mellem hinanden og de unge menesker fandt ud af at sørge for morgenmad til os også ? vil tro efter telefon til ejer Thumb dejlig oplevelse.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Dalton
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-02-2012 19:15
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 38
Tilmeldt: 12.04.11
 Status: Offline

Ja, helt bestemt fantastiske billeder og genkender flere af stederne fra da jeg var nordpå for 2 år siden.
Dengang var det kun nogle få dage jeg var der og fik lagt et lidt for presset program, så denne gang har jeg kun bestilt enkelt billet fra BKK
Så må tiden vise om om det bliver 1, 2 eller 3 uger i Nord Thailand,men Mae Hong Son er absolut på listen over steder der skal besøges.
yindee skrev:
sindssyg flot natur deroppe, men pigerne er ikke noget at skrive hjem om...godag

Jamen så er det jo godt at jeg skal have en af de flotte piger fra Samui med på turen driller

Dalton
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#6 Udskriv indlæg
Skrevet d. 06-02-2012 06:29
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1906
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline

der findes mange smukke steder i thailand

Ubon Ratchathani.

Byen ligger i den nordøstlige side af Isan og er nabo til Cambodia og Laos og er ikke særligt kendt blandt turister og bliver mest brugt som en vej ind i nabolandet Laos.


Det er en skam, for Ubon, som byen bliver kaldt i daglig tale, har en helt speciel charme og varme, som man efterhånden kan have svært ved at finde andre steder i Thailand.

Byen ligger på den ene side af Mun-floden med kig til søsterbyen Warin Chamrap på den modsatte bred og har en rig kultur og historie. Oprindeligt lå Ubon i Khmer-riget, som i dag er Cambodia, og blev en del af the thailandske kongerige i 1700-tallet. Under Anden Verdenskrig var der japansk tilstedeværelse i byen, og byen var base for en stor del af de amerikanske, militære operationer under Vietnamkrigen.

Ubon er derfor en smeltedigel af kulturer, og går man en tur i byen kan man finde mange gamle huse i laotisk, cambodiansk og vietnamesisk stil. Madkulturen låner på samme måde - ganske succesfuldt - fra sine nabolande og er noget, man bestemt ikke må glip af. Byen og provinsen er desuden kendt for sin spiritualitet og sine mange, meget smukke og sirligt dekorerede templer, der både ligger midt i byen, på Mun-flodens bred, inde i skove og langs veje til og fra byen.

Læs her. hvad du ikke må gå glip af i Ubon: http://politiken....-thailand/

Hvor ligger Ubon?
Byen ligger i Thailands nordøstligste og arealmæssigt største provins, som hedder Ubon Ratchathani Provins, og som grænser op til Cambodia og Laos.
Hvordan kommer jeg til Ubon Ratchathani?
Fly
At flyve er helt sikkert den nemmeste måde, man kommer til Ubon på. Det tager knap en time fra Bangkok. De tre flyselskaber Nok Air, Air Asia og Thai Airways flyver flere gange dagligt, og du kan få billetter fra cirka 1000 baht (180 kroner) per vej afhængigt af flyselskab.
Tog
Der går dagligt tog fra Hua Lomphong togstation i Bangkok, og billetpriser starter fra 95 baht eller 17 kroner per person for tredjeklasses billetter. Det er autentisk, men anbefales kun til de allermest eventyrlystne. Det tager lang tid, afhængigt af hvilken type tog, man vælger, men landskabet, som man kører igennem, er smukt og meget forskelligt og er den lange tur værd.
Bus
Du kan tage en bus til Ubon Ratchathani fra Bangkoks nordre busterminal Mochit Station. Der går flere busser dagligt og kan være et mere behageligt alternativ til en togtur, afhængigt af hvilken bustype man vælger. En billet koster fra cirka 400 baht (72 kroner) per person for en almindelig billet i bus til cirka 800 baht (144 kroner) per person for en billet til en VIP bus. Vær opmærksom på at få en billet til selve Ubon Ratchathani by og ikke bare til provinsen. Telefon: 0066 + 272-5228 (almindelig bus) og 0066 + 272-5299 (VIP bus).
Bil
Hvis du har en bil til rådighed og selv vil køre, tager det cirka otte timer at køre de 629 kilometer, der er til Ubon fra Bangkok. Der er to muligheder, hvis du vil køre:
1. Tag Highway 1 til Saraburi og derfra Highway 2 til Nakhon Ratchasima. Tag derefter Highway 266 igennem Buri Ram, Surin og Si Sa Ket, før du når Ubon Ratchathani.
2. Tag Highway 1 til Saraburi og Highway 2 indtil du kommer til Sikhio, tag derfra Highway 24 og kør igennem Chok Chai, Nang Rong, Prasat, Det Udom og Warin Chamrap, før du når Ubon Ratchathani.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
#7 Udskriv indlæg
Skrevet d. 20-08-2022 12:34
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1018
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

Tourist Attractions - Ubon Ratchathani



Ubon Ratchathani Candle Festival 2009 & the 4th International Wax Sculpture

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Smag på Thailand Hele Thailand 96 19-04-2024 10:22
Thailand vil stramme sin cannabis-lovgivning Hele Thailand 5 18-04-2024 16:03
Thailand Is No Longer Cheap.. Hele Thailand 1 09-04-2024 12:57
Snart kan homoseksuelle blive gift i Thailand Nyheder på dansk 1 29-03-2024 11:01
Interview med den danske ambassadør i Thailand De fastboende 1 18-03-2024 12:23

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.17 sekunder | 99,129,034 Unikke besøg | jQ Blog