Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Phantastiske festmiddage i Phuket
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 27-12-2011 04:05
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3431
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/115gtrtr.jpg


Kylling i kokosmælk, limeblade, chili og koriander. Det slår gnister i det thailandske gadekøkken. Men når man rejser til Phuket, bør man også prøve den raffinerede thaimad. For eksempel på designhotellet Indigo Pearl.

Et vellykket køkkenmiks


Det thailandske køkken betragtes blandt verdens store, men det er på mange måder et fusionskøkken. Det vil sige et køkken, der sammenblander tilberedningsmåder og ingredienser fra andre kulturer. Thailændernes metode for at stege og fritere hurtigt, kommer fra Kina. Mange af krydderierne der benyttes, kommer fra Indien. Dog ikke den populære chili. Den blev indført fra Sydamerika til Thailand af portugisiske missionærer i 1500-tallet.

Læs mere om Indigo Pearl startour.dk/rejse...igo-pearl/

”Et hul i væggen” langs en trafikeret gade. En enkel café på stranden. En bod på et natmarked. For mange danskere på Phuket er det madoplevelser man mindes. Og at Thom Kha Gai-suppen kun kostede en tyver inklusive en Chang-øl, gør det hele endnu bedre.

Dem, der er madinteresserede, bør dog også unde sig selv lidt dyrere restaurantoplevelser. I den senere tid er Phuket, samt andre thailandske feriebyer, blevet beriget med designhoteller, hvor man kan nyde et eksklusivt, smukt miljø og raffineret thailandsk mad.

www.thai-dk.dk/uploads/116fdsa.jpg


Naturskønne omgivelser

Perlen blandt alle disse hotelrestauranter er Black Ginger på det luksuriøse resort Indigo Pearl. Bygget på pæle, svæver den som en kulinarisk juvel midt i en lagune. Hotellet indgår i Star Tours koncept ”Unique”, der består af karakterfyldte bygninger, eller ligger i meget naturskønne omgivelser.

Og du vil sent glemme måltiderne på Black Ginger: forårsruller med krabbekød og fars, friske grøntsager, rispandekager, friturestegte rejer, dampkogte fiskefileter og nudler. Hertil drikker du lokal øl, te eller de fineste vine fra den eksklusive vinkælder.

Sprødheden er alfa og omega

Den raffinerede thaimad bygger på det traditionelle thailandske køkken. Med andre ord, friske råvarer der sjældent koges eller steges mere end 10 minutter, og dermed bliver sprødt. Den store forskel i forhold til gadekøkkenet er en renere og mere artistisk anretning.

Af andre hoteller, der tilbyder luksuriøs thaimad, kan nævnes designhotellet Cape Sienna, på Kamalas sydlige del. Her serveres fantastiske thairetter i en restaurant, højt beliggende over Andamanhavet. Og Evason Phuket & Bon Island, hvor gæsterne kan plukke deres egne krydderier til maden, samt kan deltage i thailandske madlavningskurser.

www.thai-dk.dk/uploads/117 gtrf.jpg


annoncoer.ekstrab...e-i-phuket


www.thai-dk.dk/uploads/nytaar038.gif
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
PHUKET XTRA / The Thaiger Nyheder fra Phuket 2196 18-04-2024 15:30
Phuket in 180 seconds Foto/videoer: Fra Phuket 3 09-04-2024 16:45
Siamese Stone Unveils Exclusive "Island Collection" in Phuket Fri debat: Pattaya 1 24-01-2024 12:35
DISCOVER PHUKET NIGHT RUN 2024 Nyheder fra Phuket 1 14-01-2024 13:51
Phuket Hot Nighlife - Patong BanglaBeach Road Foto/videoer: Fra Phuket 6 17-12-2023 14:51

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.17 sekunder | 99,055,759 Unikke besøg | jQ Blog