Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
en thailandsk perle
yindee
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-11-2011 10:43
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3640
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

he he sank laver lige lidt fup reklame for øen. Hvis vi kan lokke piger dertil kan de ikke løbe så langt

www.thai-dk.dk/uploads/hgfrtand_2_305292e.jpg
Silver Beach er en dejlig strand med naturlig skygge.

Koh Samui er en thailandsk perle

Her er marmorhvide strande, turkisblåt hav og grønne kokospalmer. Og en mumie med solbriller.


Lakken på den lille motorcykel er skinnende rød, det sorte twinsæde er brændende varmt, og de udleverede hjelme lugter ikke ret godt. Men køretøjet giver frihed, så man på to hjul kan finde de bedste strande, de flotteste templer, de mest farverige markeder og nogle af de pletter, hvor turisterne på Koh Samui sjældent når frem.

Med forsigtighed bevæger vi os ud på de små veje, for det skorter ikke på advarsler mod at køre på motorcykel i Thailand. Men trafikken er trods alt begrænset, så efter en halv times tid slapper vi af. Målet er at finde en lille og overskuelig strand, og det lykkes. Silver Beach ligger en lille halv times kørsel syd for Chaweng, der er turismens epicenter på Koh Samui med de fleste hoteller og restauranter.

Strand med skygge
Der er blot få overnatningssteder langs Silver Beach, som ligger beskyttet i en lille bugt. Den er omgivet af grønne bakker, og det hvide sand indrammes af store klipper. Palmer og træer giver naturlig skygge, og det er tiltrængt, for solen er påtrængende bortset fra om morgenen og sent på eftermiddagen. Under palmerne er der de sædvanlige tilbud om massage, og der er et par restauranter med de mest populære thai-retter. Det er også et godt sted at snorkle, for klippestykkerne tiltrækker tropiske fisk.

Nu går turen ind i landet, og vi finder ud af, hvorfor Koh Samui kaldes kokosnøddernes ø. Næsten overalt er der slanke palmestammer med kokosnødder under palmebladene. Vi kommer forbi en lille plantage, hvor nødderne høstes. Intet går til spilde. Saften anvendes i madlavningen, og det hvide frugtkød bliver til kokosmel. Den hårde skal benyttes til køkkenredskaber, mens det yderste og mere bløde lag tørres og bruges som brændsel.

Mumie med solbriller
Efter at have fortæret den let syrlige saft fra en kokosnød er det igen tid til at få foden på gaspedalen og få føntørret kroppen, for sådan føles det at bevæge sig med 50-60 km i timen gennem tropevarmen.

Bremsen aktiveres, da vi når templet Wat Khunaram, som er hjemsted for en mumie med solbriller. Jo, den er god nok. I en glasmontre sidder munken Luang Phor Daeng iklædt de klassiske orangegule klæder og mørke briller. Munken døde i 1973, og han udåndede angiveligt, mens han mediterede. Det hævdes også, at liget ikke er blevet balsameret, men under alle omstændigheder er der udsigt til en læderagtig hud og et noget indtørret ansigt.

Templet er et helligt sted, og der er mange thaier, som kommer her for at konsultere munkene og gennemgå en renselsesproces.
forsættes her http://jp.dk/rejs...ece?page=2
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
sank
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-11-2011 12:13
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1835
Tilmeldt: 05.10.09
 Status: Offline

ved ikke Ja jeg ved nu ikke ? har også hørt at der er mange Skørtejægere på den Ø ? har hørt om en der rende meget rundt i skørter og derfor var nød til at flygtede fra Øen griner
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Thailand Buddha Hill Pattaya er en skjult perle videoer Fra Pattaya 4 26-04-2024 07:28
Dræbt thailandsk kvinde lukkede 26-årig ind Nyheder på dansk 2 08-02-2024 15:41
Domstol frikender thailandsk oppositionsleder Nyheder på dansk 2 25-01-2024 12:15
Thailandsk kvinde anholdt Nyheder på dansk 1 03-11-2023 17:24
Dansk-thailandsk skuespiller vinder sag Nyheder på dansk 1 26-10-2023 03:13

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.26 sekunder | 99,582,745 Unikke besøg | jQ Blog