Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Aske presser flyselskaber til slagtilbud
pensionisten
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 26-04-2010 14:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1147
Tilmeldt: 24.10.09
 Status: Offline

Mandag den 26. april 2010, 12:22

Danskerne kan se frem til slagtilbud på flybilletter de næste måneder, vurderer ekspert. Flyselskaberne kan kun bruge prisen til at lokke folk tilbage i flyene.

Flyselskaberne har tabt enorme summer på den islandske askesky, og nu må de banke priserne ned for at lokke passagererne tilbage i flyene.

Europas to største lavprisselskaber, Ryanair og EasyJet, har allerede været hurtige på aftrækkeren og smidt specielle "asketilbud" ud i markedet.

Luftfartsekspert Ole Kirchert Christensen forudser, at danske forbrugerne inden for kort tid også kan glæde sig over flybillet-udsalg.

- Jeg er ikke i tvivl om, at der i løbet af de næste uger kommer heftige slagtilbud fra SAS, Cimber Sterling og Norwegian. Der bliver prisfald på op til 20 procent, og de vil vare frem til sommerferien, siger Ole Kirchert Christensen, direktør i rejsemæglervirksomheden Travelbroker Nordic.

Han peger på, at askeskyen har skabt usikkerhed blandt forbrugerne, som ikke vil risikere at strande et eller andet sted i Europa.

Og samtidig har sidste uges diskussion og uenighed om passagerernes rettigheder heller ikke hjulpet på rejselysten.

- Så længe man er i tvivl, om man bliver dækket fuldt ud ved endnu en askesky, vil man afvente. Flyselskaberne har opdaget den tilbageholdenhed. Og det eneste, de kan gøre for at få folk tilbage i flyene, er at ændre på prisen, siger Ole Kirchert Christensen.

Det lukkede luftrum i Europa har alene kostet SAS omkring 70 millioner kroner dagligt. Selskaberne har simpelthen ikke råd til at vente på, at forbrugerne igen vil flyve.

- Luftfarten har traditionelt meget store faste omkostninger, og de vil derfor hellere have en lidt mindre indtægt per solgte flysæde end flyve med et tomt sæde, forklarer Ole Kirchert Christensen.

Han peger på, at de danske luftfartsselskaber også er nervøse for, at mange af de kunder, som er hoppet over fra tog og bil til flyene på indenrigsruterne, forsvinder igen.

- Samtidig er der måske mange forretningsrejsende, som har fundet ud af, at videokonferencer er meget lettere. Og det kan også give færre erhvervsrejsende, siger Ole Kirchert Christensen.

/ritzau/

http://www.busine...slagtilbud
Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Her er de 10 bedste flyselskaber i verden Flyselskaber 1 08-04-2019 06:51
Asiatiske flyselskaber flyver i rødt Flyselskaber 1 08-09-2017 09:36
Når man presser citronen lidt for meget. **Baren** 9 29-05-2012 19:57
Her er verdens farligste flyselskaber Flyselskaber 1 22-04-2009 10:03

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.23 sekunder | 97,904,636 Unikke besøg | jQ Blog