Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Bangkok vil forbyde sine verdensberømte gadekøkkener

Oprettet af AL 48 d. 30-04-2017 08:46
#7

Det færdiglavede mad på diverse lokalmarkeder er betydeligt mere farligt med hensyn til bakterier.
Efter tilberedning bliver maden lagt op på en bakke/rist med stærke projektører på, hvor det så holder sig lunt i lang tid.
Samtidig er maden lavet på samme måde som ved et "gadekøkken". (Heller ingen toiletfaciliteter eller mulighed for håndvask. -Allerhøjest en balje med beskidt vand).
Dermed er der rigelig grobund for div. bakterier.

Den eneste gang jeg har haft tyndskid (rigtig tyndskid ca. 2-3 dage), var da jeg af dovenskab havde købt en færdiglavet and på et sådan marked i Na Klang.-Donna fejlede ingenting((1((
- Derefter holdt jeg mig til "grillbaren", et gadekøkken, jeg normalt hentede grillkylling ved. De smagte pragtfuldt og jeg fik aldrig tyndskid af deres mad.((11((