Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Utroligt men sandt

Oprettet af Je suis Charlie d. 03-01-2018 14:29
#291

Kvindelig betjent lynchet af stor gruppe afrikanere – Frankrig i oprør


En stor gruppe unge drog nytårsnat hærgende gennem Champigny-sur-Marne øst for hovedstaden Paris.

De var tilsyneladende en gruppe af overvejende afrikanske migranter. Det skriver Fria Tider.

Det gik meget voldsomt for sig med blandt andet ødelagte biler.

Men helt galt gik det, da de forsøgte at komme ind til en privat fest. Det skriver flere fanske medier blandt andet Le Figaro.

En gruppe betjente blev tilkaldt. Men i stedet for at stoppe gruppen af unge vandaler, så blev politiet selv udsat for et meget groft overfald.

Overmagten var for stor. Det lykkedes migranterne at isolere to betjente, hvorefter de blev udsat dem for meget grov vold. Det var så voldsomt, at fransk presse kalder det lynchning.

Det hele blev filmet og videoerne spredt via nettet. Det har sat Frankrig på den anden ende.

Videoerne viser den kvindelige betjent, der er væltet omkuld af en gruppe unge. De sparker hende på skift hårdt, mens hun skriger i frygt. Hun forsøger at beskytte sit ansigt, mens angrebene fortsætter.

Betjenten kom på hospitalet med hjernerystelse og blodansamlinger i ansigtet. Den mandlige betjent blev også overfaldet. Han fik brækket næsen med et knytnæveslag. Muligvis har han også fået øjenskader.

De grove overfald blev filmet og lagt på nettet. Men flere medier mener, de er for voldsomme til at vise. Blandt andet den franske avis Le Figaro og danske TV2.https://denkortea...-betjente/

Redigeret af ADM d. 17-05-2018 09:13