Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Velbekomme.

Oprettet af thai d. 21-06-2017 19:42
#13

ja ja jeg er nu ikke så sikker på at hunde kød bliver solgt som kylling af den simle grund at hunde kød er 3 til 4 gange dyrene end kylling


Chok i ferie-paradis: Turisterne bestiller kylling - i virkeligheden er det hundekød

En ny undersøgelse foretaget af dyreværnsorganisationen Animals Australia, løfter nu sløret for, hvordan herreløse hunde i stigende grad bliver fjernet fra øens gader af indfødte. Herefter bliver de aflivet, ofte om natten på brutal og kynisk vis, for efterfølgende at blive solgt til lokale madvogne, som videresælger hundekødet som kyllingekød til intetanende turister.

”Markedet for hundekød bryder med loven for dyremishandling og fødevaresikkerheden. Det er fakta,” siger kampagnedirektør hos Animals Australia Lyn White ifølge The Independent til ABC.

Animals Australia har i forbindelse med undersøgelsen brugt hemmelige agenter, der har fundet frem til flere personer på Bali, som bekræfter, at de distribuerer hundekød på Bali.

Udover at mange turister bliver ført bag lyset, så kan det få alvorlige konsekvenser, hvis man spiser hundekød. Ifølge Andrew Dawson, direktør og læge hos New South Wales Poisons Information Centre, kan hundekødet forårsage kvalme, ømme muskler og de indre organer kan lide skade.

http://www.bt.dk/...gekoed-til