Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Expected Prices for iPhone 6 in Thailand: Apple har lanceret den nye iPhone6

Oprettet af per1234 d. 10-09-2014 10:49
#2

www.thai-dk.dk/uploads/,,,,OK-Apple.jpg


Og så blev de nye modeller - en Iphone 6 og en iPhone 6 Plus – ellers fremvist ved den streaming-transmitterede presseseance i konferencecenteret The Flint Center for the Performing Arts ved Apples hovedkvarter i Cupertino i Californien.

Skærmstørrelserne vokser fra de nuværende omkring fire tommer til 4,7 tommer for iPhone 6 og 5,5 tommer for iPhone 6 Plus.

De nye modeller bliver til gengæld tyndere i forhold til tidligere varianter. IPhone 6 måler nemlig 6,9 millimeter i tykkelsen, og Plus-udgavens mål lyder på 7,1 millimeter.

Den seneste udgave - iPhone 5S - målte 7,6 millimeter.

De to nye modeller med bløde afrundede sider kommer i øvrigt med en betalingsmulighed med navnet Apple Pay, som sørger for, at mobiltelefonen blot skal hen i nærheden af betalingsterminalen, og så går betalingen igennem.

De nye modeller byder ligesom de sidste tre iPhone-udgaver på et 8 megapixel-kamera, så på den front er der ikke tale om banebrydende forbedringer.

Softwaren er dog blevet opgraderet, og de nye modeller kan angiveligt køre i længere tid uden at skulle lades op med samme korte intervaller som de foregående.

IPhone 6 er udstyret med en million pixel, og Plus-udgaven har to millioner pixel.


Men prisen stiger ligeledes for de nye produkter.

En iPhone 6 kommer i USA til at koste godt 1.200 danske kroner med et abonnement på to år, mens en iPhone 6 Plus kommer til at koste lidt over 1.700 kroner.

I Danmark skal man efter alt at dømme betale endnu mere for produkterne.


http://jyllands-p...e-iphone6/iPhone 6 - Innovative ScreenRedigeret af ADM d. 10-09-2014 10:56