Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Tortur-gør-hundekød mere mørt

Oprettet af AL 48 d. 23-10-2013 17:03
#10

Pleasantville skrev:
For en del år siden smagte jeg for første (og sidste) gang sælkød som var fanget i sælgarn i Nord Grønland og da sælen har kæmpet for ikke at drukne er adrenalinet rigtig kommet i kog hvilket er det samme som sker ved tortur, dette kød fik dermed en meget special bismag efter min mening en smag jeg absolut ikke brød mig om, nå men to måneder senere sad jeg på Jensens bøfhus med en dejlig stor steak foran mig, men ikke ret langt inde i steak-en fik jeg igen denne speciale bismag i munden og kunne bare ikke få en bid ned mere, jeg er derfor 100% sikke på at den ko ikke er gået stille ind i døden de bliver simpelhen stresset for at kødet skal blive mørt så jeg tror ikke på at vi er en skid bedre selv på vore egne vi er bare bedre til at skjule det.
I Nord Grønland spiser de også slædehunde som en yndet måltid og de bedste skulle være når hundene blev hængt så de lige fik lov at sprælle lidt inden de døde, go appetit.


Rigtigt,-disse stress-hormoner går ind og ødelægger smagen i kødet.
Det har været meget fremme ved transport af svin her i Danmark.

Jeg lod mig fortælle at fordi de hængte hundene i Aasiat (Egedesminde), det var p. g. af bedre skindkvalitet. Skindet brugte de jo til tøj.