Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: "Jamsekogeriet"

Oprettet af AL 48 d. 16-10-2012 14:09
#44

leif skrev:
Hmmm tror sgu ham anton har ret, han vil bare snige sig til vore opskrifter.. ((7))

PS: Når thailandske ord bruges, er det smart lige at sætte en oversættelse ind


Nåe med din fine køkkenhave burde du jo vide det ik..
Men det var jo nok ... paksi = koriander du mente.
Plaa-Thabtim.. hmmm ved ik om den har et Dansk navn.
Plaa = fisk og så navnet på den.
Det er en kunstig fremavlet fisk fra Nill-fisken / plaa-nin
Forskellen.. thabtim er rød og har ikke så mange ben.

lillemand... ved ik hvad fisk du plejer at spise i th, men normalt er de meget lidt krydret, tilbehøret kan der i mod være det.
Det er vi jo nogen som syntes er godt.. hehe
Mon ik det er fordi du spiser seafood supper.

Og så skrev anton noget om at hans opskrifter kom..
hmmmmmmmmmmmmmm ((4))
det kan være gåsen først skal slagtes.





I har sgu da heller ingen tålmodighed!((1((

Men så kommer her en god, lynhurtig opskrift på hvordan man behandler sild (hovederne af).:TUP

Man laver en rende i græsplænen,-stikker sildene ned med halerne først. -Så kører man en tur henover med plænetraktoren og klipper lortet ned i græshøjde. -væk er hovederne:TUP
Resten tager man ind i køkkenet, skyller godt i 3 hold skyllevand. -Og smider hele lortet ud med sidste hold skyllevand %/(/

VELBEKOMME.

PS. Nill-fisk?? -Er det ikke en støvsuger??((8((

Redigeret af AL 48 d. 16-10-2012 14:12