Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Dagbogen 24.12.2011 Kanchanaburi

Oprettet af Dalton d. 27-12-2011 11:24
#10

Husker engang, jeg havde købt en ½ gris af en bekendt og det første der skulle spises var en ribbensteg.
Jeg havde smidt den i ovnen og var kørt en halv times tid.
Da jeg kom hjem lugtede der af stegt fisk i hele huset!
Det viste sig at min bekendte havde minkfarm og grisen var fodret op med mink foder, da han havde hørt at det kunne man sagtens bare svinene fik normal foder et par uger inden de skulle slagtes..
Det holdt ikke helt :(
Han kom dog af med kødet alligevel da han solgte det billigt til en tamilsk familie der skar det i små stykker og krydrede det kraftigt
I lang tid efter løb de ham på dørene og ville købe mere af det "gode og billige" kød
Har også hørt om en der fodrede ænder op med mink foder og det var rigtigt surt at stå juleaften og skulle have and og så var det nærmest "sildemåge" :o

Dalton

Redigeret af Dalton d. 27-12-2011 11:25