Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Dagbogen 26.07.2011 Kanchanaburi og lidt til.

Oprettet af leif d. 29-07-2011 17:03
#11

Om der findes dårlige industri svær som i DK, ved jeg faktisk ikke.

Men rigtig gode flæskesvær har jeg set og købt på mange lokale markedspladser.

kan man ikke finde dem er de nemme selv at lave.

Køb 1 kg ... nang moo = flæsk
Eller 1 kg man moo = svær / flommer uden spæk
egentlig betyder det vel... fedt gris,,, men det er navnet jeg kender på varen ((11((

Skær sværen i passende stykker.
Steg dem indtil de klister sammen og i køleskabet med dem.
De skal køle helt af.
der efter skiller man dem ad og steger dem 1 gang til, indtil de har den konsistens man ønsker.
Pas på det går pludselig meget hurtig.

resultat... rigtig gammeldags flæskevær, tilpas sprøde.

har man en kødhakker, kan man med fordel skære spæk fra og hakke det sammen med kød.
Købe fars, er ikke værd at spise.. ca 80 % fedt

Redigeret af leif d. 29-07-2011 17:11