Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Friske Nyheder (4)

Oprettet af aaby d. 01-12-2010 10:50
#133

nick skrev:
Thailandske Fru Sørensen – et bistandsprojekt
http://dk-thailan...en-et.html

det kunne også være et fornuft ægteskab du ved bytte bytte lege købmand((134((


Bestemt Nick. Men se så lige dette citat fra artiklen.

Mens mændene, mange af dem er pensionerede, mange har haft skuffelser I tidligere ægteskaber I deres hjemland, forsøger nu at etablere et forhold bygget på kærlighed, mens thai-kvinden modsat oftest er motiveret af økonomiske ambitioner”, siger Mr. Prayoon, som rådgiver blandede par.

Der er mange flere citater fra den thailænder, som arbejder med thai farang par, og det var det som gjorde, at det var værd at bruge næsten to timer på at bearbejde artiklen.

De thaikvinder som citeres, siger det jo også selv. Det handler om penge. De siger det ikke direkte, men... Min man er god ved mig, han tager sig af... citeret efter hukommelsen...tidligere havde jeg ingenting, nu har jeg.... osv osv...

Og fyren har vel også ret i, at mange vest mænd ikke fatter, at de gifter sig med en hel storfamilie, ikke kun den lille nemme sag, som var baren smukkeste og mest sexede skabning.

Husk iøvrigt lige, at artikler som denne om bistandsprojekterne i Isarn, jo er sat på ThailandNøglen, som har læsere, som også har er nye og uerfarne, og som måske endda endnu aldrig har været i Thailand, men som er ved at forberede sig mentalt og økonomisk til at tage "skridtet". Ja selv her i dette herlige forum, er der brugere, som er meget nye, og grønne bag ørerne.

Redigeret af aaby d. 01-12-2010 11:00