Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Good News from Thai Immigration – 90 day report is now possible online!
peter99
#21 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 05:16
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 141
Tilmeldt: 07.02.15
 Status: Offline

sam skrev:
her er en opdatering af gebyrerne:

Fees for Consular Services


hej Sam du glemte linket til Fees for Consular Services: http://thaiembass...ices-2015/


www.thai-dk.dk/uploads/visum-priser-2015.png
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nille
#22 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 06:59
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 11.02.15
 Status: Offline
Bopæl: Namrop 13, Lan Sak, Uthai Thani

Til orientering. Min kone og jeg har fast bopæl i Danmark og når vi er i Thailand bor vi I familiens hus. Følgende adresse er opgivet til thailandske myndigheder. Pej jobsri 288 home. Mhoo 13. tambol namroab.ampure lansak. Uthaithani.61160. Thailand
Er det det du spørger om AL48?
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nille
#23 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 06:59
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 11.02.15
 Status: Offline
Bopæl: Namrop 13, Lan Sak, Uthai Thani

Til orientering. Min kone og jeg har fast bopæl i Danmark og når vi er i Thailand bor vi I familiens hus. Følgende adresse er opgivet til thailandske myndigheder. Pej jobsri 288 home. Mhoo 13. tambol namroab.ampure lansak. Uthaithani.61160. Thailand
Er det det du spørger om AL48?
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#24 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 10:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1828
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

nille skrev:
Til orientering. Min kone og jeg har fast bopæl i Danmark og når vi er i Thailand bor vi I familiens hus. Følgende adresse er opgivet til thailandske myndigheder. Pej jobsri 288 home. Mhoo 13. tambol namroab.ampure lansak. Uthaithani.61160. Thailand
Er det det du spørger om AL48?



Nille: -Glem alt det ævl som Maichai skriver, han er nok allerede halvfuld igen og vrøvler. - Du er ikke fastboende på "retirement" eller har chance for at blive det denne gang, da i rejser tilbage til oktober.
Betragt dig selv som det du i realiteten er: Turist.
Gør som ambassaden foreskrev (visa-run) før de 90 dage udløber.

-Og når du så igen kommer ind i Thailand, så tjek selv dit nye stempel med det samme (nogle steder glemmer det med 90 dage).

Og en helt anden ting er, at når du bor privat, så har ejer af bolig pligt til at indberette at du bor der (indberette til immigration). -Boede du på hotel eller lignende skete det automatisk (derfor foreviser man pas). Denne indberetning skal ské indenfor et bestemt tidsrum (husker det ikke lige), ellers bliver de pisse sure.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
#25 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 12:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1390
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Nille: -Glem alt det ævl som Maichai skriver, han er nok allerede halvfuld igen og vrøvler. - Du er ikke fastboende på "retirement" eller har chance for at blive det denne gang, da i rejser tilbage til oktober.

AL48 Forhold dig nu til de ting der sker i Odder (ja bare navnet på byen i Danmark så ved man jo hvad man skal forholde sig til) og lad nu være med at spille så satans klog når du ikke ved en skid om tingene her i Thailand Jeg kan jo læse dig hver gang du ved ikke en skid din Odderbonde tag du nu hjem igen til Odder og hyg dig der di ferie er snart løbet ud og så læs på lektien før du udtaler dig næste gang Du skriver at jeg er halvfuld igen Næ du har vist røget for meget fjolletobak igen driller
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nille
#26 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 12:43
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 11.02.15
 Status: Offline
Bopæl: Namrop 13, Lan Sak, Uthai Thani

Tak for dit svar AL 48. Jeg har netop fundet et link www.thailand.dk/v... hvor jeg kan læse under punktet - forlængelse af visa -, at jeg ikke behøver at forlade thailand efter 90 dage, men underforstået (går jeg ud fra ) kan henvende mig i immigrationen. Jeg leder måske efter lette løsninger, men et visarun er en tur på 700 km hver vej til Cambodja fra mit opholdssted i Lan Sak.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
sam
#27 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 13:27

Bruger

Antal indlæg: 223
Tilmeldt: 24.05.10
 Status: Offline
Bopæl: Danmark

Maichai

hvordan kan du tillade dig at skrive så nedladende om et andet medlem her på siden?

kender du da AL48 personligt, at du kan tillade dig det, fy at du ikke skammer dig!


Du har vist drukket et eller andet af natpotten igen og kan ikke få tiden til at gå med andet end at svine andre til!
www.maephimproperty.com
Grand Beach 1. Mae Phim
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#28 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 14:43
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3556
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

nille skrev:
Tak for dit svar AL 48. Jeg har netop fundet et link www.thailand.dk/v... hvor jeg kan læse under punktet - forlængelse af visa -, at jeg ikke behøver at forlade thailand efter 90 dage, men underforstået (går jeg ud fra ) kan henvende mig i immigrationen. Jeg leder måske efter lette løsninger, men et visarun er en tur på 700 km hver vej til Cambodja fra mit opholdssted i Lan Sak.


der findes ingen nemme løsninger, du skal forlade Thailand efter 90 dage når du har et "Non-Immigrant Visum (multiple entries)" der gældende for et år.

det var også det svar du fik på ambassaden
er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
leif
#29 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 14:54

Bruger

Antal indlæg: 684
Tilmeldt: 30.06.09
 Status: Offline

Vi må søge oplysninger forskellige stder.

På Thailands ambassade i Hellerup, skriver de.

On the other hand, a multiple entries Non-Immigrant visa with one year validity allows a maximum stay in Thailand for three months per entry, meaning that travellers must leave the country every 90 days or contact the Thai Immigration for extension of stay permit.

Hvis ikke mit Engelsk er gået helt fløjten, Så betyder det man tager på nærmeste emigration og for en exstension for de næste 3 mdr.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#30 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 15:07
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3556
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

leif skrev:
Vi må søge oplysninger forskellige stder.

På Thailands ambassade i Hellerup, skriver de.

On the other hand, a multiple entries Non-Immigrant visa with one year validity allows a maximum stay in Thailand for three months per entry, meaning that travellers must leave the country every 90 days or contact the Thai Immigration for extension of stay permit.

Hvis ikke mit Engelsk er gået helt fløjten, Så betyder det man tager på nærmeste emigration og for en exstension for de næste 3 mdr.


korrekt hvis dit Non-Immigrant O visa er lavet om til et Non-Immigrant O visa (marriage visa) eller Non-immigrant O visa ( retirement)

eller du har et single entry visa Non-Immigrant O visa der udløber efter 90 dage den kan forlænges på nærmeste emigration

et multiple entries Non-Immigrant visa kan først forlænges når det udløber efter et år
er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
#31 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 15:21
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1390
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Maichai

hvordan kan du tillade dig at skrive så nedladende om et andet medlem her på siden?

kender du da AL48 personligt, at du kan tillade dig det, fy at du ikke skammer dig!


Du har vist drukket et eller andet af natpotten igen og kan ikke få tiden til at gå med andet end at svine andre til!

Først jeg ved ikke af hvad for en natpotte du drikke af
Men din personellige forfølgelse af mig kan du putte skrot op først i tråden om skat hvor du hurtigt opgav og nu starter du her men det viser jo at du ikke fatter en skid men stop dit svineri af mig og lad være med at fortælle at jeg sviner andre til det er vist kun dig der sviner andre til her SAM Sad
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
#32 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 15:29
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 852
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

Welcome to ThaiEmbassy.com



Types of Thai Visa

Non-Immigrant Visa

This is normally a single entry visa to Thailand valid for 90 days. Like the tourist visa, you can extend your stay by doing visa run going to the border or nearby city/country. Obtaining a work permit and opening a bank account is possible.


One Year Non-Immigrant Visa

This visa is often a Multiple Entry Visa to Thailand valid for use for a period of 1 year. You are allowed to stay 90 days per entry which means, every 90 days, you will have to go to border and have your visa stamped at the immigration (visa run).


Marriage Visa & Retirement Visa

There is no direct application for this 2 visa types. But don’t worry its not going to be a complicated process, as long as you will meet the special financial requirements for the application. How to obtain a Marriage Visa in Thailand? You must simply be married to a Thai National. Otherwise, if you want a Retirement Visa in Thailand, you need to be 50 years old or above.

The process is as easy as 1 2 3. First step, you obtain a non-immigrant visa. Next, convert the non-immigrant visa to either Marriage Visa or Retirement Visa. These are the visa types that will allow you to stay in Thailand for the whole 1 year (renewable) without going to the border or not leaving the kingdom anymore at all.


kilde http://www.thaiem...-types.php
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
leif
#33 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 16:03

Bruger

Antal indlæg: 684
Tilmeldt: 30.06.09
 Status: Offline

Ergo Ambassaden i Hellerup kender ikke reglerne.

..”De kan søge om et enkelt indrejse visum, som tillader Dem at opholde Dem i Kongeriget i 3 måneder. Prisen herfor er pt. kr. 400,- eller De kan ansøge om et 12 måneders visum med mulighed for indrejse flere gange, hvilket pt. koster kr. 1,050,-. Opmærksomheden henledes på at De ved sidstnævnte visum skal forlade Thailand hver 90. dag eller kontakte immigrationsmyndighederne..”
http://thaiembass...nt-o-visa/


redigering--
Jae ok den er måske lidt kryptisk.
Hvis man ikke er pensionist.
hvis man ikke er over 50
hvis man ikke er thai gift....

hva så ?, så er det muligt man skal på visa run--- ?
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#34 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 16:23
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3556
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

leif skrev:
Ergo Ambassaden i Hellerup kender ikke reglerne.

..”De kan søge om et enkelt indrejse visum, som tillader Dem at opholde Dem i Kongeriget i 3 måneder. Prisen herfor er pt. kr. 400,- eller De kan ansøge om et 12 måneders visum med mulighed for indrejse flere gange, hvilket pt. koster kr. 1,050,-. Opmærksomheden henledes på at De ved sidstnævnte visum skal forlade Thailand hver 90. dag eller kontakte immigrationsmyndighederne..”
http://thaiembass...nt-o-visa/


det er korrekt du kan kontakte immigrationsmyndighederne. og få dit Non-Immigrant O Visa lavet om til et Marriage Visa eller Retirement Visa

hvorefter du kan opholde dig i landet i et år
er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
#35 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 16:23
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1390
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum


hva så ?, så er det muligt man skal på visa run--- ?

Ja eller slippe de 1900 bath hver 90 dag så kan man jo spekulerer på hvad der billigst afhængigt af hvor man befinder sig her i Thailandved ikke
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
#36 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-02-2015 16:26
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1390
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

yindee skrev

det er korrekt du kan kontakte immigrationsmyndighederne. og få dit Non-Immigrant O Visa lavet om til et Marriage Visa eller Retirement Visa

hvorefter du kan opholde dig i landet i et år

Klart den billigste måde hvis man er over 50 år at opholde sig her men vil man ikke høre & læse må man jo ty til at betaleSad
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#37 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-02-2015 04:02
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1828
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

Ju-huu, -Jeg vil også bruge Maichai´s eminente løsning og spare mange penge.

Jeg er hernede på nøjagtig samme slags visa, så den løsning må jo også gælde migmusic

Mange tak for det virkelig gode rådThumb


PS: Jeg kører sgu turen til Nong Khai (Vientiane) alligevel. -Udsigten er så køn.

Hav en fin dag.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
#38 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-02-2015 10:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1390
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Ju-huu, -Jeg vil også bruge Maichai´s eminente løsning og spare mange penge.

Jeg er hernede på nøjagtig samme slags visa, så den løsning må jo også gælde mig

Mange tak for det virkelig gode råd

1. nu er det ikke mig der har en eminent løsning loven er sådan
2.Ja den gælder for alle over 50 år der opfylder kravet med hensyn til penge på bogen eller indkomst fra pension eller lignende
3. selv tak det var så lidt jeg vil da altid gerne hjælpe dig aLGrin
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Thai Fertilizer Ads ! Funniest Sexy Commercial 2 Skik og brug 2 23-09-2018 02:20
Pattaya-Hua Hin ferry to begin on New Year's Day Nyheder på andre sprog 19 21-09-2018 02:10
Sjove skøre Thai Tv reklamer Det sjove. 6 20-09-2018 09:35
Herning: Thai Street Food, 14. oktober 2018 Udenfor Thailand 1 18-09-2018 09:37
Thai Lottery Results on 16 september 2018 THAI LOTTERY RESULTS 1 16-09-2018 13:44

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.92 sekunder | 36,639,272 Unikke besøg | jQ Blog