Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
AL 48
Skrevet d. 05-04-2017 08:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1828
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

skipper skrev:
Næ kommunalpolitikerne tror jo de er sat i verden for at give ilegale såsom migrantter alle skattepengene kom her vi er jo så gode, muslimske nasserøve men passe på dem der har skabt Danmark dem vil de skide på.


Hahaha, det er jo det rene vås det der, for det første kan han ikke stave til ret meget af det, og for det andet kender han ikke forskellen på migranter og immigranterGrin


"Sutteflasken" har været for stærk Grin
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Elmer55
Skrevet d. 04-05-2017 08:48
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 95
Tilmeldt: 19.11.15
 Status: Offline

Nej, det er ikke to helt tilfældige dyr: Løkke flyver til Kina for at hilse på to ekstremt vigtige pandabjørne


www.thai-dk.dk/uploads/qwasw-05-02 forsiden.jpg


Det kan virke underligt, at statsminister Lars Løkke Rasmussen i dag prioriterer at flyve hele vejen til det vestlige Kina for at hilse på to pandabjørne. Men det er langtfra to helt tilfældige dyr.

Når Lars Løkke Rasmussen i dag lander i Sichuan-provinsen knap 2.000 kilometer sydvest for Beijing, er det for at møde det måske stærkeste symbol på den danske regerings årelange tilnærmelser til det kinesiske styre.

Den danske statsminister skal under sit officielle besøg i Kina endeligt underskrive den kontrakt, der næste år sender et pandapar til Zoologisk Have i København.

De sort-hvide kæmpepandaer lever udelukkende i Kina og bliver kun i helt særlige tilfælde leaset ud til andre lande for omtrent 1 million dollars (cirka 6,8 millioner kroner) om året. Det er et spørgsmål, som håndteres på præsidentielt niveau i Kina, og udlånet sker kun til lande, som det kommunistiske styre har et helt særligt forhold til.

http://politiken....j%C3%B8rne
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 09-05-2017 16:06
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 478
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Livet er herlig i dagens Danmark især for de Kriminele asylansøgere

Kriminelle asylansøgere kan ånde lettet op og fortsætte med at begå kriminalitet – Folketingets flertal holder hånden over dem

Folketingets flertal vendte tommelfingeren nedad: Ville ikke være med til at udvise kriminelle asylansøgere.

Kriminelle asylansøgere kan ånde lettet op. De bliver ikke straks smidt ud af landet, men kan roligt fortsætte med at begå kriminalitet, medens deres asylansøgning behandles.
Og er de berettiget til at få asyl, så får de asyl.

Sådan er situationen, efter at et stort flertal i Folketinget i fredags afviste et beslutningsforslag fra Dansk Folke om en konsekvent linje over for asylansøgere, der begår kriminalitet i Danmark.

Den kriminelle asylansøger skal straks sendes ud af landet
Dansk Folkeparti ønskede med sit forslag at få skabt flertal for en konsekvent linje, der medfører, at sagsbehandlingen af en asylansøgning afbrydes øjeblikkeligt, hvis en asylansøger bliver grebet på fersk gerning i at begå kriminalitet.

Herefter skal vedkommende udvises af landet administrativt. Altså uden at retten og en domstol har været involveret.

Kriminelle asylansøgere, der ikke kan udvises på grund af risiko for tortur og forfølgelse i hjemlandet, skal efter Dansk Folkepartis opfattelse frihedsberøves og overvåges, indtil det er muligt at sende dem tilbage, hvor de kom fra.

”Eller indtil de udrejser frivilligt,” som det hedder i beslutningsforslaget.

De Konservative og Socialistisk Folkeparti udeblev
Blandt Folketingets øvrige partier var der ikke den helt store interesse for at debattere forslaget fra Dansk Folkeparti.

De Konservative, som i regeringen har posten som justitsminister og verbalt kører hårdt frem med lov og orden, mødte ikke op på trods af, at der her måtte være en mærkesag for partiet.

De havde i stedet bedt Venstres ordfører, Jan E. Jørgensen, om at meddele, at de ikke kunne støtte forslaget.

Socialistisk Folkeparti udeblev simpelthen uden nærmere forklaring.

Jamen, de internationale konventioner
De tilbageblevne partier var stort set enige i, at det er en uskik med kriminelle asylansøgere, og at der bør gøres noget ved det.

Men desværre er Danmark bundet af internationale konventioner, lød det gang på gang fra Folketingets talerstol.

Således understregede udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg (V) at regeringen ikke kunne bakke op om forslaget fra Dansk Folkeparti, fordi det indeholder en række elementer:”Der vil være direkte i strid med de internationale konventioner, Danmark har skrevet under på, og som regeringen har forpligtet sig til at overholde.”

Venstres Jan E. Jørgensen var helt enig i intentionerne om en konsekvent linje over for kriminelle asylansøgere, men afviste at udvise administrativt uden om retssystemet.

”Selve værktøjerne, der lægges op til, vil være i strid med vores retsprincipper, og den internationale retsorden,” sagde Jan E. Jørgensen og understregede:

”De konventioner, vi har tiltrådt, er vi enige i bortset fra Statsløsekonventionen.”

Socialdemokraternes Dan Jørgensen var også enig i, at kriminelle asylansøgere intet har at gøre i Danmark, men:

”Vi støtter ikke et beslutningsforslag, der vil straffe en person, uden at vedkommende stilles for en dommer,” sagde Dan Jørgensen og henviste ligeledes rituelt til internationale konventioner.

Enhedslistens ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, afviste ikke uventet Dansk Folkepartis forslag om stramninger. Hun mente, at der allerede nu var strammet rigeligt over asylansøgere og understregede, at:

”Danmark har frivilligt tilsluttet sig FN’s konventioner og den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

Liberal Alliances Laura Lindahl var helt enig med Dansk Folkeparti i, at kriminelle asylansøgere intet har at gøre i Danmark, men:

”Vi kan ikke stoppe asylbehandlingen uden at komme i strid med Danmarks internationale konventioner, og kan derfor ikke støtte forslaget,” lød det fra Laura Lindahl.

Alternativets Josephine Fock afviste også Dansk Folkepartis beslutningsforslag:

”Det strider helt grundlæggende mod vore retsprincipper og det strider grundlæggende mod de internationale konventioner, Danmark har tilsluttet sig,” erklærede hun.

Den Radikale Sofie Carsten Nielsen afviste heller ikke uventet forslaget fra Dansk Folkeparti i en super kort tale, hvor hun henviste til Jan E. Jørgensens bemærkninger om det retsstridige i at udvise folk, uden at de har været stillet for en dommer.

Martin Henriksen: Beklageligt og uforståeligt
I sin afsluttende tale understregede ordføreren for forslagsstillerne, Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, at det nuværende asylsystem ikke magter opgaven med de kriminelle asylansøgere.

”Det er et presserende behov for lovgivningsmæssig nytænkning,” påpegede Martin Henriksen og afsluttede debatten med følgende:

”Det er beklageligt og uforståeligt, at der ikke er flertal for forslaget. Men vi arbejder videre med området, og håber at kunne overbevise de øvrige partier om, at der er behov for en mere konsekvent kurs.”

http://denkorteav...lansogere/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
Skrevet d. 17-05-2017 08:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2650
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

De rager til sig, de møg svin AngryFed fidus: Politikere vedtager lukrativ førtidspension... til sig selv

Kristian Jensen erkender, at optjeningen af politikernes pension ikke bliver ligestillet med almindelige folk

Et flertal i Folketinget har i dag vedtaget nye pensionsregler for tidligere medlemmer af Folketinget og eksministre.

De store partier fremturer med, at de nye regler ligestiller politikernes pensionsforhold med tjenestemænd og dermed almindelige danskere.

Men som Ekstra Bladet afslørede i marts er der et smuthul i de nye pensionsregler. Politikerne kan gå på pension op til fem år før pensionsalderen på en lukrativ førtidspensionsordning, som hr. og fru Jensen kun kan drømme om.

På Folketingets talerstol indrømmede finansminister Kristian Jensen (V) da også, at politikernes pensionsoptjeningsmuligheder er på en helt anden fornem hylde end almindelige folk.

- Der er en særlig regel for ministre ja. Det har været aftalt mellem partier hele vejen igennem, lød det undervejs i debatten fra Venstres næstformand.

Kun ligestilling i forhold til alder
Enhedslisten buldrede mod Kristian Jensen. Hvorfor skal mureren og sosu-hjælperen på arbejdsmarkedspension aflevere 20 procent af pensionen, hvis hun vil gå tre år før tid, mens en minister kan nøjes med at gå seks procent ned, lød et spørgsmål fra venstrefløjen med henvisning til et svar til Folketinget fra Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet.

- Det er ligestilling i forhold til den tidsmæssige - altså den aldersmæssige mulighed for at gå på pension. Det ikke er et spørgsmål om ligestilling i forhold til optjening, lød Jensens svar.

http://ekstrablad...lv/6668993
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
ribe
Skrevet d. 27-05-2017 07:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 90
Tilmeldt: 22.06.14
 Status: Offline

Efter 25.000 kilometer: Nybygget katamaranfærge ankommer til Aarhus Havn - DR Nyheder


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 29-05-2017 06:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 478
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Udlandsdanskere protesterer mod Støjbergs ægtefællelov
Det er blevet langt sværere for udlandsdanskere at få deres ægtefælle med til Danmark.


I alt 10.200 udlandsdanskere har på tre uger underskrevet en protest mod, at Folketinget har fjernet en regel i udlændingeloven, som siden 2004 ellers har gjort det nemmere at flytte hjem med udenlandske ægtefæller.

De er vrede over, at en undtagelse fra kravet om, at et dansk-udenlandsk par skal været mest knyttet til Danmark for at flytte hertil, nu er væk. Undtagelsen gjaldt alle med mere end 26 års statsborgerskab.

Nu er undtagelsen fjernet. For Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg slog for et år siden fast, at det var diskriminerende kun at undtage oprindelige danske statsborgere, som har haft dansk pas i mere end 26 år, fra tilknytningskravet. Og ikke dem, der senere i livet har fået dansk pas – det vil sige nydanskere.

Det fik først udlændingeminister Inger Støjberg (V) til sidste forår at beordre 26-års reglen sat på pause. Dermed blev alle udlandsdanskere med flytteplaner ramt af tilknytningskravet. I forrige uge blev 26-års reglen formelt sløjfet af Folketinget.

Bag underskriftindsamlingen står organisationerne Ægteskab Uden Grænser og Danes Worldwide. Anne Marie Dalgaard, der er generalsekretær i Danes Worldwide, som når ud til 20.000 danskere i 123 lande, har haft telefonsamtaler med medlemmer på flere kontinenter:

»Jeg har talt med flere i Brasilien, som er i oprør over, at tilknytningskravet nu rammer næsten alle. Hvad nu, hvis den politiske uro i Brasilien tager til, og de føler det nødvendigt at flytte hjem, og de ikke kan tage deres familier med?«.

Let adgang for de vellønnede
Samtidig med sløjfningen af 26-års undtagelsen vedtog Folketinget i forrige uge en anden – men mindre – undtagelse fra kravet om tilknytning.

Den går ud på, at danskere med job her i landet til en løn over 408.000 kroner slipper for tilknytningskravet. Det samme gør folk med særligt efterspurgte faglige kvalifikationer.

Men Anne Marie Dalgaard peger på, at tusindvis af udlandsdanskerne er selvstændige erhvervsdrivende, pensionister, studerende og andre, som slet ikke er omfattet af den nye undtagelse.

»Folk er vrede, bange, frustrerede og bitre over, at de er rejst ud og har tjent danske interesser i udlandet og etableret stærke bånd i udlandet til gavn for dansk erhvervsliv. Og så byder man dem dette«,.

Regeringen har da også skønnet, at kun omkring 100 udlandsdanskere årligt vil få glæde af den nye kattelem.

Udlandsdanskerne raser også over, at 26-års undtagelsen efter dommen i Strasbourg for et år siden i første omgang blev sat ud af kraft af Inger Støjberg – uden at loven blev ændret.

Og det kan være ulovligt, lyder det fra direktør for Institut for Menneskerettigheder Jonas Christoffersen. For det har betydet, at danskere med mere end 26 års statsborgerskab i det seneste år har fået nej til familiesammenføring, som de stadig havde krav på ifølge lovens bogstav.

Instituttet protesterede sidste sommer over fremgangsmåden, og Folketingets ombudsmand, Jørgen Steen Sørensen, har sagt, at han følger sagen nøje, fordi borgernes retsstilling kan være i fare.

Jonas Christoffersen anerkender, at regeringen ved administrativt at suspendere 26-års undtagelsen har fulgt domstolen og sikret ligebehandling af borgerne.

Han kalder metoden »både principielt og konkret meget problematisk, for en regering i et demokrati kan ikke bare sige, at vi ser gennem fingre med loven og fratager borgerne rettigheder i forventning om, at Folketinget senere er enigt«.

Flere par, som har fået afslag på familiesammenføring i det mellemliggende år, har klaget til Udlændingenævnet.

Regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet har aftalt, at den nye smutvej for de mere vellønnede skal gælde frem til sommeren 2018.

Partierne skal i mellemtiden prøve at opfinde mere fleksible regler.

Det har ikke været muligt for Politiken at få et interview med Inger Støjberg eller en kommentar fra Venstres udlændingeordfører, Marcus Knuth.


http://politiken....3%A6llelov
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 29-05-2017 13:32
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Udlandsdanskere protesterer mod Støjbergs ægtefællelov
Det er blevet langt sværere for udlandsdanskere at få deres ægtefælle med til Danmark.

Man kan skrive under her og støtte op omkring urimelighederne
http://www.danes....enfoering/
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
ribe
Skrevet d. 02-06-2017 10:53
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 90
Tilmeldt: 22.06.14
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/hhhhh260516.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 06-06-2017 09:09
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 478
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

intet nyt under solenShock


Arnes datter udvist til presenning-skur: Hvorfor må kriminelle blive?
I går afgjorde Højesteret, at fire rumænere, ikke kan sendes hjem til afsoning i Rumænien, fordi der er tvivl om, hvor mange kvadratmeter de får til rådighed. I marts udviste Danmark Arnes datter til skur med pressenningtag, og nu undrer han sig.- Der er noget galt i Danmark! Der er meget stor forskels behandling.

- Kriminelle rumænere, som skulle hjem i fængsel, får lov til at blive, fordi deres menneskerettigheder gør, at vi ikke kan sende dem hjem til deres eget land.

- Så her sidder jeg i Tønder - som far til en 16 år gammel pige, der ikke måtte blive hos mig - med en dårlig smag i munden.

Gode fornuftige mennesker smides ud af landet
Sådan skriver Arne - som du sikker kan huske, fordi han i fire månede henover årskiftet kæmpede med næp og kløer for at få systemet overbevist om, at hans datter skulle have lov til at bo i Danmark.

http://ekstrablad...ve/6691063
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
masa
Skrevet d. 07-06-2017 10:20
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 222
Tilmeldt: 12.12.13
 Status: Offline

vil du også anskaffe dig en hund eller tomusic

www.thai-dk.dk/uploads/DBNmmBxXgAA8Rnq.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nick
Skrevet d. 08-06-2017 07:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 254
Tilmeldt: 01.12.09
 Status: Offline

Denmark's 'Little Mermaid' doused in red paint


kat
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nick
Skrevet d. 14-06-2017 08:35
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 254
Tilmeldt: 01.12.09
 Status: Offline

Den Lille Havfrue udsat for hærværk igen: Malet blå og hvid
Den verdensberømte statue på Langelinie er for anden gang på kort tid blevet udsat for hærværk.


Den Lille Havfrue er i nattens løb blevet malet blå og hvid. Det oplyser Københavns Politi på Twitter.
På jorden foran statuen stod der ifølge politiet "Befri Abduelle". Politiet leder nu efter en spinkel pige på cirka 17o cm, oplyser de på det sociale medie.
Det er ikke mere end godt to uger siden, den 30. maj, at den verdensberømte statue senest blev udsat for hærværk.

»LÆS OGSÅ: ARKIV Den Lille Havfrue er blevet malet, sprængt og halshugget

Her blev der hældt rød maling ud over Den Lille Havfrue, og på asfalten foran statuen var der blevet skrevet: "Denmark defend the Whales of the Faroe Islands" - på dansk: "Danmark, beskyt Færøernes hvaler".
Malingen blevet hurtigt vasket af, men billederne af den røde havfrue gik verden rundt.

Tidligere har den 175 kilo tunge statue, som billedhuggeren Edvard Eriksen lavede i 1913, fået savet sit hoved af to gange.
Derudover har hun mistet sin arm, og i 2003 sprængte ukendte gerningsmænd hende væk fra hendes plads på stenen ved Langelinie. Der kom flere huller i bronzen, men statuen blev restaureret og sat tilbage på Langelinie.
Ved siden af det er hun blevet iklædt en burka, svenske og norske fodboldlandsholdstrøjer samt en nissehue.

http://www.dr.dk/...aa-og-hvid
kat
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nick
Skrevet d. 14-06-2017 08:36
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 254
Tilmeldt: 01.12.09
 Status: Offline

Den Lille Havfrue udsat for hærværk igen: Malet blå og hvid
Den verdensberømte statue på Langelinie er for anden gang på kort tid blevet udsat for hærværk.
Den Lille Havfrue er i nattens løb blevet malet blå og hvid. Det oplyser Københavns Politi på Twitter.
På jorden foran statuen stod der ifølge politiet "Befri Abduelle". Politiet leder nu efter en spinkel pige på cirka 17o cm, oplyser de på det sociale medie.
Det er ikke mere end godt to uger siden, den 30. maj, at den verdensberømte statue senest blev udsat for hærværk.

»LÆS OGSÅ: ARKIV Den Lille Havfrue er blevet malet, sprængt og halshugget

Her blev der hældt rød maling ud over Den Lille Havfrue, og på asfalten foran statuen var der blevet skrevet: "Denmark defend the Whales of the Faroe Islands" - på dansk: "Danmark, beskyt Færøernes hvaler".
Malingen blevet hurtigt vasket af, men billederne af den røde havfrue gik verden rundt.

Tidligere har den 175 kilo tunge statue, som billedhuggeren Edvard Eriksen lavede i 1913, fået savet sit hoved af to gange.
Derudover har hun mistet sin arm, og i 2003 sprængte ukendte gerningsmænd hende væk fra hendes plads på stenen ved Langelinie. Der kom flere huller i bronzen, men statuen blev restaureret og sat tilbage på Langelinie.
Ved siden af det er hun blevet iklædt en burka, svenske og norske fodboldlandsholdstrøjer samt en nissehue.

http://www.dr.dk/...aa-og-hvid
kat
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 16-06-2017 14:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 478
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Politiet fremstiller egne p-tilladelser ved Politigården
En gåtur rundt om bygningen midt i hovedstaden afslører flere fantasifulde og alternative tilladelser i forruderne. Ledelsen og kommunen vil rydde op.

Der er kamp om parkeringspladserne i det centrale København. Derfor er der indført betalingsparkering for at regulere antallet af parkeringer og parkeringsafgifter i de tilfælde, hvor bilister overtræder reglerne.
Men i området omkring Københavns Politigård få hundrede meter fra Tivoli holder der dagligt biler parkeret med hjemmelavede parkeringstilladelser for medarbejdere på Politigården.

Det handler om, at vi vil sikre politigården mod angreb udefra. Set i lyset af at det er en fredet bygning, og vi ikke kan bygge alverden, har vi valgt at lave en barriere af nogle køretøjer, som vi kender, og som vi er trygge ved, siger vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, Lasse Weng.
Politiet sikrer altså Politigården med de ansattes egne biler.
Lasse Weng understreger, at tilladelserne kun udstedes til særligt betroede medarbejdere, der har en funktion, der gør, at de skal kunne møde ind med kort varsel.

læs mere her http://www.dr.dk/...gaarden#!/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
Skrevet d. 25-06-2017 01:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 856
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

Lyver SF når de viser billeder af plastik-øer, noget tyder på detShock

FAKTATJEK: SF viser billeder af plastik-øer, som ikke findes
SF påstår i en ny kampagne, at der driver store øer af plastik rundt i havet. Partiet viser samtidig billeder af øerne. Men Detektor har kigget nærmere på sagen, og fundet ud af, at øerne slet ikke findes.

http://www.dr.dk/...kke-findes

På sporet af videoklippet
I reklamevideoen viser SF også et andet billede af flydende plastikaffald. Også her har Detektor forsøgt at finde ud af, om det stammer fra en plastik-ø, der tilsammen er 700 gange større end Danmark, som partiet påstår.SF fortæller selv, at klippet kommer fra hjemmesiden shutterstock.com, og de har givet os ID-nummeret på den konkrete sekvens.
r03;På Detektor spurgte vi Shutterstock til, om de kendte oprindelsesstedet for, hvor billedet er taget, og de henviste os til fotografen Michaël Fouque.
I en mail til Detektor fortæller han, at videoen ikke viser en plastik-ø. Videoen er nemlig optaget ud for den sydfranske kyst ved byen Marseille, og fotografen fortæller, at der er tale om en masse plastikstykker, der er blæst sammen ved kysten efter en storm. Så heller ikke videoklippet viser en ø af affald ude i havet.
læs mere her http://www.dr.dk/...kke-findes


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 27-06-2017 15:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 478
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Dansker på integrations-ydelse: Er jeg flygtning i mit fædreland?

Sven-Åge Asp Poulsen er født og opvokset i Danmark og er dansk statsborger. Alligevel vælger jobcenteret i Aabenraa nu at sende ham på integrationsydelse i stedet for kontanthjælp.

56-årige Sven-Åge Asp Poulsen, der bor i Bylderup-Bov i Aabenraa Kommune, har søgt kontanthjælp hos kommunen, efter han blev fyret fra sit job. Men i stedet for kontanthjælp har kommunen givet Sven-Åge en lavere ydelse – nemlig integrationsydelse. Grunden er, at hans kone er fra Polen.

Sven-Åge Asp Poulsen og hans kone har fælles forsøgerpligt. Konen er polsk statsborger, har ikke været i landet i 7 af de seneste 8 år og har altså ikke optjent arbejdstagerstatus. Det var jobcenterets begrundelse for at sende den 56-årige danskfødte mand på integrationsydelse.

Er jeg blevet flygtning i mit eget fædreland, spørger Sven-Åge retorisk, da TV SYD tager ud for at snakke med ham.
I stedet for kontanthjælpens godt 14.000 kroner må Sven-Åge nøjes med integrationsydelsens 8.000 kroner om måneden – penge, der skal forsørge ham selv, hans kone og deres barn.

Konen er hjemmegående og har aldrig modtaget offentlig ydelse fra den danske stat. Hun havde meningitis som spæd og har derfor haft svært ved at arbejde i sit voksenliv pga. nedsat koncentrationsevne.

- Jeg har altid sagt til hende: Hvis bare du passer på huset, vores søn og vores hund, så skal jeg nok sørge for, at der er mad på bordet, fortæller Sven-Åge Asp Poulsen.

Umiddelbart synes jeg, at det lyder helt grotesk, at han ikke kan få kontanthjælp ligesom alle andre danskere.
Nu opfordrer Ejler Schütt familien til at anke afgørelsen.

- Han har arbejdet og betalt skat i Danmark i mange år. Hvorfor skal han straffes for at være gift med en polak?
Familien har været nødt til at flytte i en mindre bolig og skille sig af med hunden, indtil Sven-Åge enten kan få en højere ydelse eller et nyt arbejde.
Der er cirka 536 danske statsborgere, der modtager integrationsydelse i Danmark.


https://www.tvsyd...faedreland
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
Skrevet d. 29-06-2017 04:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 856
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

Sønderborg: Maskerede betjente med maskinpistoler i aktion ved voldsplaget ghettoområde

www.thai-dk.dk/uploads/politi123123.JPG

Onsdag aften var cirka 20 politifolk involveret i en aktion i området omkring Kærvej i den nordlige del af Sønderborg.

Herunder var der et større antal maskerede politifolk, der gennemførte en anholdelse og en ransagning.

Der har flere gange været dramatiske episoder i denne berygtede del af Sønderborg.

I august sidste år blev der begået et drabsforsøg i området. Det skete i ghetto-bebyggelsen ved Koralvej. En mand ved navn Mohammed Sdiri skød en 29-årig mand på klos hold.

En anden mand sidder varetægtsfængslet for et andet drabsforsøg i området. Og forrige weekend blev endnu en mand skudt i benet ved boligblokkene på Nørager tæt på Kærvej. Det oplyser jv.dk.

Sønderborg er endnu et eksempel på sammenhængen mellem ikke-vestlig indvandring, parallelsamfund og øget vold.

http://www.jv.dk/...el/2518997
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 01-07-2017 07:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 478
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

jeg spørge bare hvorfor aflevere vores våben vi får snart brug for dem i den kommende borgerkrig læs religionskrig


Fra samuraisværd til panserværnsraketter: Frit lejde giver travle politistationer - DR NyhederFrit lejde-aktionen udløber natten til søndag, men da mange stationer ikke har lørdagsåbent er det i dag reelt sidste mulighed for at komme af med den dårlige samvittighed uden konsekvenser.
Endnu har politiet ikke et samlet overblik over, hvor mange ulovlige våben danskerne har indleveret, men hos flere af landets politistationer har man været travlt optaget af at tage imod våben - for eksempel på politistationen i Holstebro.
- I store tal tror jeg, at vi har modtaget 36 luftpistoler og -bøsser, så har vi omkring 170 geværer, 35.000 patroner og så en del blankvåben – 140 tror jeg, fortæller politikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi Peder Christensen.

http://www.dr.dk/...er#!/00:26
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 08-07-2017 12:51
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 165
Tilmeldt: 20.12.12
 Status: Offline

Bandeuro: 20 personer ville smadre butik med baseballbat
Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi har anholdt to personer i forbindelse med urolighederne


Politiet var massivt til stede i nat i Nykøbing Falster, da der var optræk til bandeuro.

Det fortæller vagtchef Jens Frederiksen til Ekstra Bladet.

- Vi får en anmeldelse klokken 19.44, om at der var optræk til ballade. Der er tale om omkring 20 personer, der har ville smadre en kiosk. De nåede at smadre nogle ruder, men ellers skete der ikke mere, siger vagtchefen.

Der skulle angiveligt være tale banderelateret personer.

- Hvilken bande er der tale om?

- Det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke sige noget om. Det er for tidligt i efterforskningen, siger Jens Frederiksen.

Vagtchefen oplyser, at man har konfiskeret flere forskellige slagvåben - heriblandt to baseballbat.

- Derudover har vi haft nogle ransagninger i en række biler, og vi har registeret en del personer. Vi har anholdt to personer, som er sigtet for overtrædelse af våbenloven, siger vagtchefen.

- Hvorfor ville de smadre lige den kiosk?

- Den del kan jeg heller ikke sige så meget til, siger vagtchefen.

Jens Frederiksen oplyser, at de to personer ikke vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

http://ekstrablad...at/6737087

DET ER FANME UTROLIGT DE SLIPPER FRI HVER GANG INTET INTET SKER DER BALLADEMAGERNE
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 09-07-2017 10:38
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 478
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Je suis Charlie skrev:
Dansker på integrations-ydelse: Er jeg flygtning i mit fædreland?

Sven-Åge Asp Poulsen er født og opvokset i Danmark og er dansk statsborger. Alligevel vælger jobcenteret i Aabenraa nu at sende ham på integrationsydelse i stedet for kontanthjælp.

56-årige Sven-Åge Asp Poulsen, der bor i Bylderup-Bov i Aabenraa Kommune, har søgt kontanthjælp hos kommunen, efter han blev fyret fra sit job. Men i stedet for kontanthjælp har kommunen givet Sven-Åge en lavere ydelse – nemlig integrationsydelse. Grunden er, at hans kone er fra Polen.

Sven-Åge Asp Poulsen og hans kone har fælles forsøgerpligt. Konen er polsk statsborger, har ikke været i landet i 7 af de seneste 8 år og har altså ikke optjent arbejdstagerstatus. Det var jobcenterets begrundelse for at sende den 56-årige danskfødte mand på integrationsydelse.

Er jeg blevet flygtning i mit eget fædreland, spørger Sven-Åge retorisk, da TV SYD tager ud for at snakke med ham.
I stedet for kontanthjælpens godt 14.000 kroner må Sven-Åge nøjes med integrationsydelsens 8.000 kroner om måneden – penge, der skal forsørge ham selv, hans kone og deres barn.

Konen er hjemmegående og har aldrig modtaget offentlig ydelse fra den danske stat. Hun havde meningitis som spæd og har derfor haft svært ved at arbejde i sit voksenliv pga. nedsat koncentrationsevne.

- Jeg har altid sagt til hende: Hvis bare du passer på huset, vores søn og vores hund, så skal jeg nok sørge for, at der er mad på bordet, fortæller Sven-Åge Asp Poulsen.

Umiddelbart synes jeg, at det lyder helt grotesk, at han ikke kan få kontanthjælp ligesom alle andre danskere.
Nu opfordrer Ejler Schütt familien til at anke afgørelsen.

- Han har arbejdet og betalt skat i Danmark i mange år. Hvorfor skal han straffes for at være gift med en polak?
Familien har været nødt til at flytte i en mindre bolig og skille sig af med hunden, indtil Sven-Åge enten kan få en højere ydelse eller et nyt arbejde.
Der er cirka 536 danske statsborgere, der modtager integrationsydelse i Danmark.


https://www.tvsyd...faedreland


langt om længe sker der noget fornuftig i sagerne angående ntegrationsydelsen


Hundredvis får penge tilbage i sag om integrationsydelse

1322 københavnere blev sidste år tvunget over på integrationsydelsen, der svarer til SU-niveau.

Det var i strid med EU-retten, og derfor har Københavns Kommune siden årsskiftet gennemgået de mange afgørelser.

I næsten 30 procent af sagerne er der truffet nye afgørelser. Det betyder, at borgere har fået penge tilbage, og at de kommer over på en anden ydelse. Det skriver Avisen.dk.

- Vi har pr. 6. juli 2017 genvurderet 1018 af sagerne. Det vil sige, at den oprindelige afgørelse om integrationsydelse er blevet vurderet på ny.

- Gennemgangen af de resterende pågår stadig, lyder det fra Lisbet Rasmussen, der er afdelingschef hos København Kommunes Ydelsesservice, i et skriftligt svar til Avisen.dk

Foreløbig er 294 københavnere fjernet fra den udskældte integrationsydelse for i stedet at komme tilbage på enten kontanthjælp eller uddannelseshjælp.

- Der er sket efterbetaling i størstedelen af disse sager. De resterende efterbetalinger vil blive gennemført i løbet af juli måned, skriver Lisbet Rasmussen til Avisen.dk.

November sidste år orienterede det nuværende Udlændinge- og Integrationsministerium landets øvrige kommuner om, at det i flere tilfælde var ulovligt, at danskere var tvunget fra kontanthjælp over på den markant lavere integrationsydelse.

Ministeriet opfordrede derfor kommunerne til hurtigt at se på sagerne med friske øjne med henblik på potentielt at give de berørte borgere penge tilbage.

I januar kunne Avisen.dk dog fortælle, at kun få borgere i landets fem største kommuner havde fået efterbetaling, selvom de ulovligt var sat på integrationsydelse. I dag er der stadig borgere, der venter på svar.

Og det er lang tid at gå i uvished, påpeger lektor i socialret ved Aalborg Universitet John Klausen.

- Kommunerne skal genvurdere sagerne hurtigst muligt. Der er dog tale om et betydeligt antal sager, der skal genvurderes, siger han til Avisen.dk.
https://www.infor...ionsydelse
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
12-årige Aphinya sendes hjem til Thailand, selvom hendes mor bor og er gift i Danmark Nyheder på dansk 18 11-10-2018 10:12
Socialt netværk eller sort marked? Facebook bliver brugt til ulovlig handel med vilde dyr Nyheder på dansk 1 12-09-2018 04:33
Ulverpigen løgn eller latin Nyheder på andre sprog 5 05-09-2018 14:31
Smil til alt, eller tag hjem hjem til de hjemlige kødgryder. Skik og brug 1 31-07-2018 11:05
Mød Den Danske Ambassade & Den Danske Kirke torsdag d. 31 maj på Hotel Danmark i Jomtien/Pattaya. Nyheder fra Pattaya 1 24-05-2018 13:35

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 1.02 sekunder | 37,618,553 Unikke besøg | jQ Blog