Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
sam
Skrevet d. 03-08-2015 17:55

Bruger

Antal indlæg: 223
Tilmeldt: 24.05.10
 Status: Offline
Bopæl: Danmark

Hvis det var er socialdemokrat, hvad var der så sker???
www.maephimproperty.com
Grand Beach 1. Mae Phim
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 04-08-2015 07:42
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Det er altid de andres skyld sådan er alle politikereSad

Thulesen Dahl: SR-regeringen skyld i ældrebesparelser

Selvom mange af Dansk Folkepartis byrådsmedlemmer har sagt god for at spare på ældreområdet, har den tidligere regering det endelige ansvar, siger DF-formanden.


Der kan være gode grunde til, at Dansk Folkepartis byrådsmedlemmer i stort omfang er med til at skære ned på ældreområdet i kommunerne.

For ofte vil alternativet være værre - og under alle omstændigheder tilhører det endelige ansvar den tidligere SR-regering.

Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, der hjemvendt fra ferie for første gang kommenterer Politikens gennemgang af Dansk Folkepartis rolle i kommunale besparelser på ældreområdet.

I strid med mærkesag

Gennemgangen, som Politiken bragte for en uge siden, viser, at Dansk Folkeparti er med i budgetforlig i 57 af de 66 kommuner, som i år har beskåret udgifterne til de ældre.

Partiets involvering i besparelserne er sket, på trods af at de ældre er en mærkesag for partiet. I årevis har Dansk Folkeparti på Christiansborg således efterlyst flere penge til området.

Men Kristian Thulesen Dahl afviser, at partiet har fjernet sig fra sin mærkesag.

- Nej, vi skal i Folketinget selvfølgelig vurderes på vores evne til at sikre kommunerne en økonomi, der gør, at vi kan prioritere ældreområdet, siger han til Politiken.

Vil gendinføre ældrepulje

- Så skal man i den enkelte kommune vurderes på, hvordan man prioriterer sin økonomi. Der må det være det enkelte byrådsmedlems og den enkelte kommunes ansvar, hvordan man prioriterer i den situation, de er i.

For at sikre bedre forhold for landets ældre lægger Thulesen Dahl op til at genindføre en ældrepulje i den kommende finanslov med en ny milliard kroner og nye kriterier, der skal sikre, at pengene når helt ud på plejehjemmene.

En lignende pulje blev fjernet i den seneste aftale om kommunernes økonomi. Dansk Folkeparti var med i kommuneaftalen, der førte til en sløjfning af den såkaldte ældremilliard.

[url]
http://www.dr.dk/...lser[/url]
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
Skrevet d. 09-08-2015 15:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1823
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

Sigtelse: Kommune-ansat købte Rolex-ure for skattekroner
Kommunekassen stod pivåben, og en regnskabs-medarbejder i Københavns Kommune overførte 17, 6 mio. kr. til sig selv, lyder sigtelsen


En beskeden lejlighed i Glostrup, hvor der boede en regnskabs-medarbejder fra Københavns Kommune, var proppet med kostbarheder og penge, da betjente fra Københavns politis afdeling for økonomisk kriminalitet slog til mod den 50-årige kommunalt ansatte.

Politiet fandt to Rolex-ure, guldringe, guldkæder, perlesmykker, et Tissot ur, en Segway og ikke mindst over fem millioner kr. i kontanter.

Desuden beslaglagde politiet en ejendom og den 50-åriges bil, en Nissan Qashqai til 400.000 kr.

Kostbarhederne var købt for skatteborgernes penge, mener politiet.

Kassen var åben i 13 år
Den 50-årige sigtes for at have haft snablen nede i Københavns Kommunes kasse, der ifølge retsmøde-begæringen i sagen, stod pivåben gennem 13 år, så regnskabs-medarbejderen blot kunne forsyne sig med kontanter, som han havde lyst til.

Muligvis var den 50-årige nervøs for at blive udsat for hjemmerøveri. Han var i hvert fald bevæbnet med to strømpistoler og fire tåregas-spray i lejligheden.

Se også: Tiltale: Socialrådgiver lod kommune betale millioner til sin mands firma

På mandag stilles den 50-årige for retten på Frederiksberg, hvor det ventes, at han vil tilstå underslæb, bedrageri, data-bedrageri og dokumentfalsk for godt 17,6 millioner kr.

Anklagemyndigheden kræver under retssagen alle de købte værdier og kontanterne konfiskeret. Politiet har desuden tvangs-solgt en ejendom, som han havde investeret i, og fortjenesten på 85.600 skal også konfiskeres.

Det var ikke Københavns Kommune som selv opdagede den omfattende svindel. Det var først, da politiet fik mistanke til den 50-årige og henvendte sig til kommunen, at en revision bekræftede, at der var sket et omfattende underslæb og bedrageri.

Politiet kom først
Det siger Kasper Schmidt, direktør i Københavns Kommunes koncernservice, til Ekstra Bladet.

- Vi fik en henvendelse fra politiet, som vi reagerede på med det samme. Vores egen kontrol havde ikke opdaget, sagen, bekræfter direktøren.

- Der var tale om en betroet medarbejder, som var dybt inde i kommunens bogholderi og som havde indgående kendskab til vores systemer og kontrolfunktioner. Han var dermed i stand til at tilrettelægge svindel på en måde, som gjorde det vanskeligt at opdage den, siger Kasper Schmidt.

Københavns Kommune har efter sagen gennemgået regnskabs-procedurerne og justeret dem for at minimere risikoen for, at noget tilsvarende sker igen.

Gik fra checks til computer
Retsmøde-begæringen beskriver, hvordan den 50-årige gennem årene skiftede fremgangsmåde ved svindlen.

I de første år, fra juni 2001 til januar 2008 udstedte han 24 checks til sig selv og indløste dem på kommunens konto i Nordea. Det gav ham 7.899.685 kr.

I november 2008 skiftede han, ifølge sigtelsen, fremgangsmåde, hvor han gik over til at overføre penge elektronisk fra kommunens to konti i Nordea til sine egne konti i Danske Bank og Jyske Bank. 44 gange trak han i alt 6.655.831 kr. i kommunekassen.

Fra september 2010 til 14. april 2014, hvor han blev afsløret, skiftede han igen fremgangsmåde. Nu udfyldte han 48 gange en bank-rekvisition til 'bestilling af rejsevaluta'.

Udbetaling af valuta fra banken krævede to underskrifter på rekvisitionen, så han kopierede underskriften fra en bemyndiget ansat foruden sin egen underskrift. Der blev hævet 3.128.553 kr. i Nordea på denne måde. Fuskeriet med underskriften har ført til, at han foruden bedrageri også er tiltalt for dokumentfalsk i det forhold..

Københavns Kommune satser på at få en del af millionerne tilbage, fordi politiet blandt andet har fundet de godt fem millioner kr. i kontanter hos den 50-årige, der naturligvis er blevet bortvist fra Københavns Kommune.


http://ekstrablad...er/5676738
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 12-08-2015 10:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Se her de er lige pengebegærlige alle sammen om de er er røde eller blå, men skærer fra de gamle det kan man her ser man en mand der hele tiden har taget røven på os alle

Kommentator om Holger K.'s pension: Man spærrer øjnene op
- Det gør i hvert fald, at man spærrer øjnene op… SF kæmper med Enhedslisten om stemmer, og Enhedslisten har stillet adskillige beslutningsforslag om at gøre politikeres løn og pension mere som almindelige menneskers. Holger K. Nielsen, som jo er kendt for at kæmpe for lighed i et af verdens mest lige samfund, siger altså her, at vi er nået en smålighedsgrænse
.
http://politik.tv...oejnene-op

Holger K siger at han kæmper for lighed i samfundet næ han kæmper og har altid kæmpet for sin egen pengegrished ligesom dengang, før han blev minnister allerede havde valgt ministerbil og farve på den, mage til hykler skal man lede længe efter
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
Skrevet d. 13-08-2015 10:30
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3576
Tilmeldt: 21.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

Se her de er lige pengebegærlige alle sammen om de er er røde eller blå, men skærer fra de gamle det kan man her ser man en mand der hele tiden har taget røven på os alle


De politikerne laver reglerne og de udnytter dem

De politikerne er total lige glade med den alm danske borger

De politikerne rager til sig det uanset hvilket parti de kommer fra
er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 14-08-2015 18:34
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

OG MAN SKÆRER OG SKÆRER PÅ GAMLE, BØRN OG ANDRE SOCIALTUDSATTE MENS MAN FORGYLDER SIG SELV OG JA DET STOPPER NOK ALDRIG POLITIKERNE KAN ALDRIG FÅ NOK TIL SIG SELV rasende

Borgmesterløn plus pension: Så meget scorer Frank J.

Selv om overborgmester Frank Jensen har en indtægt på knap 1,5 mio. kr. om året, får han også ministerpension

54 år, vellønnet overborgmester i København og hæver pension hver måned.

Sådan er realiteterne for den tidligere socialdemokratiske minister Frank Jensen.

For på trods af, at han har en indtægt på omkring 1,5 millioner kroner om året gennem sit politiske hverv, så modtager Frank Jensen også den særlige ministerpension oven i hatten.

Konkret får overborgmesteren knap 18.000 kroner om måneden på den konto. Dermed når hans årlige indtægt op på omkring 1,7 millioner kroner, og han kan på den måde glæde sig over at tjene mere end statsministeren, der får godt 1.470.000 om året.

http://ekstrablad...-j/5684341
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Kent
Skrevet d. 19-08-2015 08:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 371
Tilmeldt: 04.12.11
 Status: Offline
Bopæl: อีสาน

velkommen til paradiset Danmark hvor offentligheden holdes hen i det uvisse


Ekspert: Finansministeriet holder ulovligt dokumenter om Dong-sagen hemmelige
Finansministeriet holder ulovligt dokumenter om Dong-sagen hemmelige, siger ekspert. To kolleger er enige

Det er i strid med loven, når Finansministeriet forsat hemmeligholder centrale dokumenter for den brede offentlighed i statens omdiskuterede salg af Dong-aktier.

Sådan lyder vurderingen fra en af landets førende eksperter i forvaltningsret, Oluf Jørgensen, der onsdag sender et brev med netop det budskab til alle medlemmer af Folketingets Finansudvalg.

http://ekstrablad...ge/5691459
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 19-08-2015 20:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Også på danske hospitaler bliver det værre og værreSad

Hospitalsdirektør efter kendiskritik: - Vi har en stor opgave


Fusioneringer har besværliggjort sammenhængen på hospitalerne, mener hospitalsdirektør

Der var blod på toiletbrættet og lort i kummen.

Mandag stod journalist og forfatter Morten Sabroe frem i Ekstra Bladet og fortalte om de groteskt ulækre toiletter, som mødte ham, da han for nylig var indlagt på Hvidovre Hospital.

Sabroes historie kommer efter, at Ekstra Bladet med kampagnen 'Tør du blive syg?' den seneste tid har fortalt adskillige historier om de enorme problemer, som sundhedsvæsenet kæmper med.

Morten Sabroe fik i går selskab af journalist og forfatter Gretelise Holm, som til Ekstra Bladet fortalte, hvordan hendes mand for en måned siden døde under et rutinebesøg på Herlev Hospital. Selv om parret var på et hospital, kunne det nærmeste personale ikke hjælpe - de skulle have ringet 112, men gjorde det ikke.

Tidligere på året var Ritt Bjerregaard på banen med skarp kritik af den mad, som blev serveret for hende på Bispebjerg Hospital. Det er en kritik som hospitalets direktør Janne Elsborg har lyttet til
Vi arbejder på at gøre udbudet mindre, men gøre maden mere appetitligt og lækkert. Men generelt har vi ikke fået mange klager over maden og mit indtryk er, at vi godt kan gøre det bedre, men at maden ikke er utilfredsstillende, siger Janne Elsborg til Ekstra Bladet.

Hun har læst historien om Gretelise Holms mand Knut og kan godt genkende de pårørendes pointe om, at sundhedsvæsenets har vokset sig så stort, at det ikke længere hænger sammen.

- Jo større vores funktioner bliver og jo mere vi samler specialerne på samme sted, jo større er vores opgave med at skabe sammenhæng.

- Når vi hele tiden skal spare, så kan man enten vælge at sende grønthøsteren ud eller man kan vælge at lave strukturelle besparelser, hvor vi samler funktionerne. Dermed bevarer man kvaliteten, men det giver nogle organisatoriske udfordringer, siger Janne Elsborg.

- Kan I følge med?

- Vi bruger rigtigt meget energi på det, men vi kan godt blive bedre, siger Janne Elsborg, som forklarer, at hospitalet får en del henvendelser fra patienter om netop dette problem.

- De henvendelser går på, at vi informerer på samme måde eller på, at der ikke er sammenhæng, fordi patienterne måske både går hos egen læge samt hos speciallæger på to til tre hospitaler.
http://ekstrablad...ve/5692111

Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 25-08-2015 14:08
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Det er da klart de lyver jo mere og mere for hver dag der gårSad
Befolkningens tillid til politikerne er den laveste siden starten af 1990'erne.
http://www.dr.dk/...er-pinligt
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
jsh71
Skrevet d. 25-08-2015 14:35

Bruger

Antal indlæg: 1841
Tilmeldt: 22.02.09
 Status: Offline

Ja bare se tumpen her

http://blogs.bt.d...ikse-kneb/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 27-08-2015 13:44
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

I Danmark påstår man at man ingen korruption har. Men næ det er en sandhed med modifikation her kalder man det bare noget andetved ikke
Statsansatte rejser landet tyndt for at gå på jagt
Ansatte i Naturstyrelsens enheder går jævnligt på jagt hos hinanden. Det foregår altid på hverdage og udløser kørepenge for titusindvis af kilometer.

http://www.dr.dk/...a-paa-jagt
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
soi8
Skrevet d. 27-08-2015 14:09

Bruger

Antal indlæg: 360
Tilmeldt: 20.11.13
 Status: Offline

Der findes korruption alle ateder hvor der er mennesker, men sammenlignet med Thailand er korruption i DK jo trods alt ganske minimal...det samme når det kommer til menneskerettigheder, slaveri og undertrykkelse af specielt indvandrere...der endda i mange tilfælde er kommet til landet på falske forudsætninger eller ligefrem under tvang.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 28-08-2015 21:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Igen blæser TV2 sagerne op Politiet tager pas fra 3 østjyder NEJ NEJ og atter NEJ de tager passene fra Nogle muslimske galninge der vil slå alle ikke muhamedanere ihjelSad

Politi tager pas fra tre østjyder
Østjyllands Politi har taget passene fra tre formodede Syriens-farere.

http://www.dr.dk/...-oestjyder
Og ja de tre burde aflives humant med det samme Krokodille

Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 28-08-2015 22:26
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3416
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Normalt læser jeg ikke dit kolort maichai, men har gjort en undtagelse i dag.
Og jeg må sige jeg godt kan forstå du endte som bonderøv i Thailand.
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 28-08-2015 23:49
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Normalt læser jeg ikke dit kolort maichai, men har gjort en undtagelse i dag.
Og jeg må sige jeg godt kan forstå du endte som bonderøv i Thailand.

Jeg kan da også godt forstå du er endt i Sverigestan det er jo der du høre hjemme skipper skræk med alle dine venner så kan i sammen snart gå i moskeen og bede om bedre vejr Krokodille
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 29-08-2015 00:02
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3416
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Jo det kunne vi jo, Jackie-girl.
Eller du og alle dine brune venner kunne samles under hagekorset, og sutte den af på hinandengodag
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 29-08-2015 01:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3416
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Selv det dummeste menneske i verden forstår, at hvis man bliver ved at skrive om den samme ting, og ingen svarer, så bliver man ved, indtil der er en eller anden idiot der svarer, ellers svarer man selv, fordi ved ikke
Og det er på den måde maichai har nosset sig ind, ingen gider egentlig kommentere hans dumheder, fordi alle bærer over med nissemanden, der påstår han pludselig er blevet risbonde på sine gamle dage.
Og så starter han en debat hvor han er forarget over alt hvad han ellers lige var flyttet væk fra.


Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
jsh71
Skrevet d. 29-08-2015 17:53

Bruger

Antal indlæg: 1841
Tilmeldt: 22.02.09
 Status: Offline

skipper skrev:
Selv det dummeste menneske i verden forstår, at hvis man bliver ved at skrive om den samme ting, og ingen svarer, så bliver man ved, indtil der er en eller anden idiot der svarer, ellers svarer man selv, fordi ved ikke
Og det er på den måde maichai har nosset sig ind, ingen gider egentlig kommentere hans dumheder, fordi alle bærer over med nissemanden, der påstår han pludselig er blevet risbonde på sine gamle dage.
Og så starter han en debat hvor han er forarget over alt hvad han ellers lige var flyttet væk fra.
Sorry skipper skræk, kan ikke lade være at skrive det her indlæg.

Men jeg tror sgu du er den eneste der læser hans link til andre sider. musicdrillerkatlove
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 29-08-2015 18:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Men jeg tror sgu du er den eneste der læser hans link til andre sider.
Undskyld jsh71 men hvad er det for andre sider. jeg er blevet smidt ud af kongerne KIM & JOHN på den eneste anden thai side jeg kender Thailand portalen og er sku aldrig blevet tilkendt retten til at komme ind igen Angry
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
jsh71
Skrevet d. 29-08-2015 18:24

Bruger

Antal indlæg: 1841
Tilmeldt: 22.02.09
 Status: Offline

Har ikke skrevet noget om du er smidt ud på andre sider. Jeg skrev at alt det linker til for du skriver sjældent noget selv.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Afvist af Danmark: udsendelsen sendes på TV2 torsdag den 13. december 2018 Udenfor Thailand 1 10-12-2018 15:24
Kigger han eller hvad **Baren** 14 02-12-2018 20:37
farang ødelagt by eller farang taget grusom i røven Skik og brug 7 05-11-2018 08:24
12-årige Aphinya sendes hjem til Thailand, selvom hendes mor bor og er gift i Danmark Nyheder på dansk 18 11-10-2018 16:12
Socialt netværk eller sort marked? Facebook bliver brugt til ulovlig handel med vilde dyr Nyheder på dansk 1 12-09-2018 10:33

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.35 sekunder | 39,515,526 Unikke besøg | jQ Blog