Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
maichai
Skrevet d. 29-09-2014 12:00
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Kan misse livsvigtig operation: Skal under kniven på mandag - men ingen vil køre Helle til hospitalet

44-årig Helle Jensen risikerer at miste en livsvigtig operation, fordi hun ikke kan komme de 285 kilometer fra hjemmet i Sønderjylland til hospitalet i hovedstaden.

Helle Jensen i Aabenraa var lykkelig, da hun for få dage siden fik en indkaldelse til operation på Herlev Hospital. En medfødt og alvorlig bindevævssygdom har plaget hende hele livet og for nylig blev hun opgivet af lægerne på sygehusene i både Aabenraa, Sønderborg, Odense og Skejby.
Her kunne man ikke gøre mere for hende. Trods sine blot 44 år havde hun nu kun lindende behandling på det lokale gigtsanatorium at se frem til. Ingen - heller ikke lægerne ved - hvor længe hun kan bliver ved med at leve med sygdommen. Sikkert er det, at den vil nappe vigtige og gode år af hendes forventede levetid.

Lægerne fra Sønderborg og Odense Sygehus foreslog hende at de kunne søge en second opinion, som er en mulighed alvorligt syge mennesker har for at få behandling på et andet hospital. I københavnerforstaden Herlev var der eksperter, der mente, at Helle fortjente en chance til. Et team af speciallæger var klar til at give hende en operation med en ny teknik.

Den sønderjyske kvinde øjnede endelig håbet om et længere, mere velfungerende og mindre smertefuldt liv.

- Jeg bliver aldrig rask, men operationen kan måske gøre, så jeg igen kan fungere i min hverdag. Så selvfølgelig sagde jeg ja. Jeg er desperat, fortæller Helle Jensen.

Alvorligt syg

Udefra set ligner Helle Jensen en flot og sund kvinde i sin bedste alder. Ingen kan se på hende, at hun er alvorligt syg. Hun lider af en sjælden og aggressiv udgave af bindevævssygdommen Ehlers-Danlos, som i sin værste form betyder, at hendes muskler og hud er så skrøbelige, at enhver form for sygdom, der kræver et indgreb, kan blive fatale for hende. Hendes muskler og væv er nemlig så porøse, at længerne har svært ved at sy hende sammen igen.

Siden hun for tre år siden fik fjernet det ene bryst, er det gået ned af bakke. Sidste efterår blev hun alvorligt syg af flere problemer i underlivet, og i dag lever hun med konstante smerter og kan ikke holde sig oprejst ret lang tid af gangen. Det seneste år har hun været indlagt sammenlagt seks måneder og gennemgået flere operationer.

- Jeg er 44 år. Jeg kan ikke forstå, at mit liv skal stoppe her.

Hun kom straks på en akut venteliste, og tre dage senere - onsdag morgen - blev hun ringet op og tilbudt operation mandag.

Men Helles drøm om et nyt liv døde allerede, inden hun nåede frem til hospitalet. Selv om lægerne er klar til at operere, kan hun ikke komme til Herlev, hvor ekspertteamet er.

Da hun ringede til sin region for at bestille transport til operationen, fik hun nemlig afslag på en liggende transport, fordi hendes behandling er 'second opinion'.

Region Syddanmark henviser til loven, som i deres fortolkning ikke dækker transport ved second opinion.

- Loven siger, at jeg selv skal sørge for transport, men jeg er for syg til selv at køre, og jeg kan heller ikke tage det offentlige, fortæller Helle Jensen, som i skrivende stund fredag slet ikke ved, hvordan hun kommer til Herlev inden mandag.

- Hvorfor kan jeg ikke få en vogn

Et forsigtigt skøn fra Falck lyder, at en liggende transport fra Aabenraa til Herlev koster mellem 12 - 15.000 kroner, hvis en privat person skal betale den. Penge Helle Jensen ikke lige har liggende.

- Jeg har den her specielle sygdom, som jeg ikke kan blive opereret for i min egen region. Jeg har kun en mulighed, og det er Herlev. Hvorfor kan jeg ikke få en vogn? spørger Helle Jensen.

Tanken om, at hun slet ikke får operationen, tør hun slet ikke forholde sig til.

- Den tanke kan jeg slet ikke tænke. Det er gået så meget ned af bakke det seneste år. Da jeg kom hjem i dag, lå indkaldelsen fra Gråsten Gigthospital i postkassen. Det er så trist, at jeg selv ikke kan være i dag, siger Helle Jensen.

BT har per mail modtaget følgende svar fra sundhedsdirektør Per Busk fra Region Syddanmark:

- I regionens vurdering af om patienten er berettiget til befordring eller befordringsgodtgørelse til Herlev Sygehus er der lagt vægt på, at patienten er henvist til Herlev med henblik på second opinion. Der er ved henvisning til second opinion tale om benyttelse af det frie sygehusvalg, hvilket Patientombuddet, der behandler klager over afslag på ansøgninger om befordring eller befordringsgodtgørelse, tidligere har slået fast i en klagesag om en tilsvarende situation. Patienter, der benytter sig at det frie sygehusvalg er efter bestemmelserne i Sundhedsloven berettiget til befordringsgodtgørelse svarende til det sygehus i patientens bopælsregion, der er godkendt til at varetage behandling af den pågældende lidelse.


- I den konkrete situation betyder det, at patienten er berettiget til befordringsgodtgørelse svarende til udgifterne til transport med billigste forsvarlige transportmiddel fra sin bopæl til OUH. Patienten er desuden vejledt om muligheden for at påklage regionens afgørelse til Patientombuddet. Regionen opfordrer til at patienten følger denne vejledning og indgiver en klage til Patientombuddet, hvis hun mener, at afslaget er uberettiget.


http://www.bt.dk/...l-koere-he
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bz
Skrevet d. 29-09-2014 14:29
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 204
Tilmeldt: 04.08.09
 Status: Offline

danmark er dejlig

BT bestormet med tilbud: Nu er der en ambulance til Helle - 'Jeg er rørt til tårer'
http://www.bt.dk/...til-taarer
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 29-09-2014 15:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Læger og sygeplejersker bliver utrygge når de selv er i behandling

Når sundhedspersonale oplever systemet som pårørende eller patient, går det op for dem, hvor mange fejl der er, viser en ny rapport.


Dialogen mellem patienter og læger på landets sygehuse er så dårlig, at det kan føre til fejl.

Det går op for læger og sygeplejersker, når de selv eller et familiemedlem pludselig havner i hospitalssengen i den danske sundhedssektor.
En af dem, der deltager i rapporten, fortæller, hvordan et familiemedlem i en arbejdsulykke fik skåret fingeren halvt af. To
læger på skadestuen konkluderer, at fingeren skal amputeres, men på baggrund af sin sundhedsfaglige viden, fik deltageren tilset familiemedlemmet hos en håndkirurg.

- Han har sin finger i dag,
siger den pågældende deltager i undersøgelsen.Det viser en ny rapport, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed har udarbejdet i samarbejde med TrygFonden, og som bliver offentligggort i dag.

En af dem, der deltager i rapporten, fortæller, hvordan et familiemedlem i en arbejdsulykke fik skåret fingeren halvt af. To

- Det er meget beskæmmende

Historien er blot en blandt mange. En del sygeplejersker og læger ser fejlene klart, når de selv prøver kræfter med systemet som patient eller pårørende.

Undersøgelsen er lavet blandt sundhedspersonalet på Sygehus Lillebælt og hospitalerne i Hvidovre og Aalborg.

Her fortæller sundhedsperonalet blandt andet, hvordan de selv måtte sørge for at få væske nok og den rigtige medicin.

Resultaterne af undersøgelsen er nedslående læsning, mener Lars Engberg, formand for interesseorganisationen Danske Patienter.

- Det er selvfølgelig meget beskæmmende, at man nærmest skal iføre sig kittel og udgive sig for at være læge eller sygeplejerske for at få den behandling alle patienter burde have, siger han.

Sygeplejerske ærgrer sig over behandlingsforløb

En anden af dem, der har prøvet kræfter med det danske sygehusvæsen som pårørende, er sygeplejerske Tina Lynge. Sidste år blev hendes far opereret for endetarmskræft, hvilket blev en øjenåbner for hende.

- Der var mange oplevelser, hvor jeg tænkte, hvor er det bare ærgerligt, at det er sådan, fortæller hun.

Blandt de situationer, hun har i erindringen, er øjeblikket, da hendes far skal have en sonde op i næsen. Det gør ondt, og derfor henter en sygeplejerske noget medicin til ham.

Hentede forkert medicin

Men Tina Lynge opdager, at det ikke er smertestilende medicin, der bliver hentet, men i stedet antipsykotisk medicin.

- Jeg bliver virkelig bekymret for, hvad er det, de har gang i.
Fordi Tina Lynge selv er sygeplejerske, får hun afværget, at faren får den forkerte medicin.

Efter situationen har hun flere gang tænkt over, hvad der var sket, hvis ikke hun havde været til stede den pågældende dag.

- Det gjorde mig rigtigt, rigtigt utryg.

En anden undersøgelse viste i sidste uge, at hver fjerde adspurgte patient og pårørende har spørgsmål og bekymringer, som de ikke får talt med personalet om.


http://www.dr.dk/...135419.htm
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 30-09-2014 14:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Jeg er blevet ydmyget af det offentlige system

Når man, som jeg, har et handikap, så oplever man ofte at blive stemplet, og dette gjaldt i særdeleshed, da jeg kom i kontakt med det offentlige.

Mads Jannik Holm nylig student

Jeg er født for tyve år siden, syv en halv uge for tidligt. Jeg har det, der hedder Spastisk Cerebral Parese, også kaldet spastisk lammelse, der, for mit vedkommende, sidder i benene. Dette skyldes, at jeg fik en hjerneskade, da jeg ikke fik ilt under fødslen.

Mit handikap betyder, at jeg til daglig må støtte mig til en rollator eller sidde i en kørestol, når der skal tilbagelægges længere afstande. Det er det eneste.

Denne spasticitet har hverken sat sig i min udtale eller måden, mit hoved fungerer på. Jeg har gået i en normal folkeskole. Her havde jeg en hjælper, der hjalp mig med de fysiske udfordringer.

Jeg har taget en helt almindelig studentereksamen med et karaktergennemsnit over middel og en fraværsprocent på 0. Alt dette klaret uden nogen hjælper.

Jeg ser mig normalt ikke som værende handikappet. Jeg har ganske vist brug for en ekstra hånd fra tid til anden, men ellers fungerer det hele jo, som det skal.

Og jeg har først for nylig lært navnet på diagnosen, for det har jo ikke været nødvendigt. Det er egentlig ligegyldigt.

Men det kan godt være, at jeg ikke ser mig selv som værende handikappet, for mig betyder det ikke noget i det daglige, men det gør det, når man møder det offentlige og deres kassetænkning: Her er jeg på forhånd fået stemplet ’Handikappet’, ikke ’spastiker’, ikke ’gangbesværet’, men ’handikappet’ – der skelnes simpelthen ikke. Det er, hvad man er.

Lad mig komme med et eksempel: Jeg fik i sommer den længe ventede studenterhue på hovedet.

Jeg var ikke kommet ind på journalistuddannelsen i denne omgang og havde indstillet mig på et sabbatår og et møde med arbejdsmarkedet, inden jeg næste år ville vende tilbage til skolebænken, ganske ligesom mange andre unge gør eller har gjort.

Man kan jo ikke leve af ingenting. Så for et par uger siden tog jeg på det lokale jobcenter, eller uddannelseshuset som det hedder, når man som jeg er under 30, for at finde ud af, om de kunne hjælpe mig med at finde et arbejde og hjælpe mig økonomisk indtil da.
Der tænkes fra det offentliges side ikke over, at der findes forskellige former for handikap

Mads Jannik Holm, nylig student

Så jeg afleverede en ansøgning om kontanthjælp, kaldet uddannelseshjælp, og blev senere på ugen indkaldt til en vejledende samtale.

Til samtalen bliver jeg mødt af en flink ung kvindelig socialrådgiver. Vi hilser på hinanden, og ganske kort efter begynder hun at spørge ind til mine planer for fremtiden. Jeg fortæller hende om Journalisthøjskolen og eksempler på tre andre (nød)uddannelser, som jeg vil søge ind på efter mit sabbatår.

To minutter senere er den unge socialrådgiver kommet til sin endelige konklusion. Hun har vurderet mig uddannelsesparat nu og her og beder mig om at søge ind på en uddannelse inden 1. november.

Jeg fortæller hende, at jeg ikke vil søge ind på en uddannelse bare for at droppe den til fordel for en anden. Det mener jeg både er spild af min tid og systemets ressourcer. Den bider den unge socialrådgiver ikke på og tilbyder mig en aktiveringsplads indtil da.

Hun tilbyder mig en plads på et beskyttet værksted, hvor jeg, sammen med andre ligesindede, kan sortere tøj 34 timer om ugen til det, der svarer til den højeste SU-takst for en hjemmeboende (2.500 kr. om måneden).

Til dem, der ikke ved, hvad et beskyttet værksted er, kan jeg fortælle, at det er et sted, hvor fysisk og psykisk handikappede mennesker, der er ude af stand til at klare et arbejde på det normale arbejdsmarked, får tildelt en plads.

BANG! – stemplet ’HANDIKAPPET’ med store og tykke bogstaver lige i panden. Det er simpelthen det mest ydmygende, jeg nogensinde har oplevet.

At blive sat direkte ind i en bås, hvor jeg kan sidde og sortere tøj med ligesindede. (Fysisk og psykisk handikappede mennesker, der er ude af stand til klare et arbejde på det normale arbejdsmarked).

Det tilbud takkede jeg selvfølgelig nej til og trak min ansøgning om uddannelseshjælp tilbage. Nej. Det er nemlig ikke mig. Jeg er ikke bare handikappet! Der tænkes fra det offentliges side simpelthen ikke over, at der findes forskellige former for handikaps.

Bare inden for min egen diagnose findes der mange forskellige grader langt værre end min egen, og jeg kan nævne massevis af andre andre eksempler på handikap, der ligger milevidt fra mit eget. En udviklingshæmmet er f.eks. ikke ligesindet med en spastiker. De har behov for andre former for hjælp, end jeg har.

Det nytter ikke at samle alle handikappede sammen i én bestemt kasse. Det er der jo ingen af os, der har godt af eller behov for


http://politiken....ge-system/
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 05-10-2014 09:19
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum


Kommunerne sparer: Ældre skal spise ugegammel mad

Ugegamle ægge- og leverpostejmadder. Det er realiteten for de ældre i flere kommuner, fordi hjemmehjælperne ikke længere skal bruge tid på at smøre frokost hos de ældre. Det skriver Jyllands-Posten søndag.
I Faaborg-Midtfyn Kommune har politikerne således netop valgt at spare 2 mio. kr. ved at omlægge, hvad hjemmehjælperne skal bruge tid på hos de ældre. Ved årsskiftet får de ældre i stedet for frisksmurte rugbrødsmadder således leveret syv vakuumpakkede madpakker – den sidste madpakke kan være produceret op til ni dage tidligere.

I Nyborg og Esbjerg har man allerede indført de vakuumpakkede madpakker.

Socialminister Manu Sareen (R) tager ifølge Jyllands-Posten afstand fra kommunernes nye måde at spare penge på. Det sker med henvisning til, at kommunerne har fået 1 mia. kr. årligt - den såkaldte ældremilliard - til at forbedre de ældres forhold.
Læs også: S afviser udhulning af ældre-milliard
I flere kommuner får de ældre allerede leveres deres aftensmad til en uge ad gangen, og Ældresagen frygter nu, at også vakuumpakkede frokostretter vil sprede sig til resten af landet.

http://nyhederne....gammel-mad
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
LungW
Skrevet d. 07-10-2014 01:13
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 349
Tilmeldt: 28.09.14
 Status: Offline

- og hvorfor mon der skal spares på maden til de ældre, de der har bygget alt det op som nu rives ned?

http://kulturkamp...olitikken/

Jeg flytter aldrig nogensinde tilbage til det multi-kulti helvede, trives bedre og bedre herude jo mere lort jeg læser om udviklingen i Danmark, men trist er det sgu´..

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
soi7
Skrevet d. 07-10-2014 05:10

Bruger

Antal indlæg: 327
Tilmeldt: 10.02.11
 Status: Offline
Bopæl: Kina

Nyd livet i LOS, jeg arbejder i Dk hver dag.....20 år mere...så stop dit piveri.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 07-10-2014 08:35
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Nyd livet i LOS, jeg arbejder i Dk hver dag.....20 år mere...så stop dit piveri.

Nej du kommer til at arbejde 40 år mere og der er ikke noget der hedder pension til den tid så hvis du ikke selv har noget kommer du til at arbejde til du dør så du kan betale politikernes løn GOD ARBEJDSLYST soi7 griner
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
soi7
Skrevet d. 08-10-2014 03:17

Bruger

Antal indlæg: 327
Tilmeldt: 10.02.11
 Status: Offline
Bopæl: Kina

maichai skrev:
Nyd livet i LOS, jeg arbejder i Dk hver dag.....20 år mere...så stop dit piveri.

Nej du kommer til at arbejde 40 år mere og der er ikke noget der hedder pension til den tid så hvis du ikke selv har noget kommer du til at arbejde til du dør så du kan betale politikernes løn GOD ARBEJDSLYST soi7 griner


Ja, og alle førtidspentionist snyltere...dem er der mange af...meen jeg klarer mig uden hjælp....men gider ikke bo i LOS
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 08-10-2014 11:33
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum


men gider ikke bo i LOS

Så har du noget at glæde dig til Grin
http://ekstrablad...137823.ece
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Suk99
Skrevet d. 08-10-2014 18:35

Bruger

Antal indlæg: 290
Tilmeldt: 10.09.14
 Status: Offline

Soi 7

Underligt nick naar du ikke gider at bo i Thailand.......Snyltere, hva' bilder du dig ind, du er da staaet af, taenker at du kan faa en forhoejet pension.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
farang baa
Skrevet d. 08-10-2014 19:37
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 28
Tilmeldt: 14.11.13
 Status: Offline

soi7 skrev:
maichai skrev:
Nyd livet i LOS, jeg arbejder i Dk hver dag.....20 år mere...så stop dit piveri.

Nej du kommer til at arbejde 40 år mere og der er ikke noget der hedder pension til den tid så hvis du ikke selv har noget kommer du til at arbejde til du dør så du kan betale politikernes løn GOD ARBEJDSLYST soi7 griner


Ja, og alle førtidspentionist snyltere...dem er der mange af...meen jeg klarer mig uden hjælp....men gider ikke bo i LOS

Det er vel at stramme den lidt, da 'snylterne' vel kun har opfyldt de daværende svage krav.

Men alle nuværende førtidspensionister bør prise sig lykkelige over ikke at skulle vurderes efter de nuværende regler, som er så stramme at selv en begrænset arbejdsevne på et par timer om ugen ikke længere berettiger til en førtidspension.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Suk99
Skrevet d. 08-10-2014 19:59

Bruger

Antal indlæg: 290
Tilmeldt: 10.09.14
 Status: Offline

Bor man i Danmark bliver der ikke set skaevt til een, men sidder man i Thailand med en barberet foertidspension, ja saa har visse folk saa ondt i roeven, jeg braekker mig snart over janteloven....

Jeg er glaad for de penge jeg faar, jeg er ikke et skarn.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 08-10-2014 20:11
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum

Bor man i Danmark bliver der ikke set skaevt til een, men sidder man i Thailand med en barberet foertidspension, ja saa har visse folk saa ondt i roeven, jeg braekker mig snart over janteloven....

Jeg er glaad for de penge jeg faar, jeg er ikke et skarn.


Suk jeg giver dig helt ret men du og de der har den gode er de sidste Nu vil de skide levebrødspolitikere nemlig kun give til muslimer og østeuropærer der er sku ikke meget man kan få som indfødt dansker se hvordan de behandler folk på plejehjem og hospitaler og arbejdsløse Næ Helle Thorning, Bjarne Coridon og deres samarbejdspartnere der alle har deres på det tørre er godt i gang med at fratage danskere alle deres ting som er bygget op fra 1930 erne og til nu gammelt mad og ble på er hvad de gamle kan vente sig i dagens Danmark og tro mig det bliver værre og værre syge skal ud at arbejde det er sundt siger Mette Frederiksen som aldrig selv har prøvet et arbejde
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
LungW
Skrevet d. 08-10-2014 20:51
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 349
Tilmeldt: 28.09.14
 Status: Offline

farang baa: "Men alle nuværende førtidspensionister bør prise sig lykkelige over ikke at skulle vurderes efter de nuværende regler, som er så stramme at selv en begrænset arbejdsevne på et par timer om ugen ikke længere berettiger til en førtidspension."

Har man bare 8 min. erhvervsevne om ugen så hedder det flexjob, og under 40 år er der ingen pension. Men hvis nu de rådne politikere pludselig fik lyst til at kigge på sagerne igen, altså revurdere efter de nye regler, og alle - også de i udlandet - skulle vurderes igen, så kunne de vel hente nogle mia. på den måde, ikke?

De mia. har de hårdt brug for nu hvor der vælter + 20.000 flygtninge ind i 2014, og hvad med næste år?

Men OK, de kan vel aflive nogle tusinde besværlige pensionister ved at give dem gammel, halvråddent mad, eller lade dem krepere i deres eget lort fordi de ikke bliver vasket.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Anonym
Skrevet d. 08-10-2014 21:04

Bruger

Antal indlæg: 191
Tilmeldt: 02.08.09
 Status: Offline

LungW skrev:


Men hvis nu de rådne politikere pludselig fik lyst til at kigge på sagerne igen, altså revurdere efter de nye regler, og alle - også de i udlandet - skulle vurderes igen, så kunne de vel hente nogle mia. på den måde, ikke?
Jo, og det kommer med garanti. De bliver nødt til det, for at få lortet til at hænge sammen.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
LungW
Skrevet d. 08-10-2014 21:21
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 349
Tilmeldt: 28.09.14
 Status: Offline

Danmark er ved at blive et sygt sted at være, her nogle kloge ord fra en nordjyde:

http://jyllands-p...-debatten/

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 08-10-2014 22:59
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum


Danmark er ved at blive et sygt sted at være, her nogle kloge ord fra en nordjyde:
Jeg synes ikke om det. Det kan ikke passe, at vi i det her rige samfund, hvor vi betaler det meste i skat, ikke kan få det til at fungere," siger Allan Olsen.

Han giver ungdomskulturen skylden for, at de ældre får serveret fabriksfremstillet mad pakket i plastic frem for frisk mad på en tallerken.


Den gode mand Allan Olsen (der selv har opholdt sig så meget på phuket) glemmer bare en ting levebrødspolitikerne der aldrig selv har arbejdet men nasset og nasset på Danmark via deres indtræden i det danske folketing, gennemsnit alderen på et folketingmedlem er faldet drastisk og de er jo så kloge de unge der har gået i gymnasiet VOR HERRE BEVARES hele bundtet skulle sendes úd og arbejde så de bare forstod en lille smuleSad

Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
LungW
Skrevet d. 08-10-2014 23:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 349
Tilmeldt: 28.09.14
 Status: Offline

Ja, arbejde har de aldrig prøvet, og de fleste har ikke færdiggjort deres ubrugelige akademiske uddannelser, mens de samtidig presser og jager de unge til pronto at færdiggøre deres!

Allan Olsen har ret, men betragtes vel som en klovn fordi han kommer fra Udkants Danmark, også kaldet den rådne banan.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
Skrevet d. 08-10-2014 23:12
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1389
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline
Bopæl: Chaiyaphum


Allan Olsen har ret, men betragtes vel som en klovn fordi han kommer fra Udkants Danmark, også kaldet den rådne banan
.
på Phuket var der ingen der betegnede ham som en klovn han er en hyggelig fætter der kan køre på trehjulet Mc i en koger måske heldigt at have tre hjul sommetiderølkrus

Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Afvist af Danmark: udsendelsen sendes på TV2 torsdag den 13. december 2018 Udenfor Thailand 1 10-12-2018 15:24
Kigger han eller hvad **Baren** 14 02-12-2018 20:37
farang ødelagt by eller farang taget grusom i røven Skik og brug 7 05-11-2018 08:24
12-årige Aphinya sendes hjem til Thailand, selvom hendes mor bor og er gift i Danmark Nyheder på dansk 18 11-10-2018 16:12
Socialt netværk eller sort marked? Facebook bliver brugt til ulovlig handel med vilde dyr Nyheder på dansk 1 12-09-2018 10:33

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.41 sekunder | 39,553,867 Unikke besøg | jQ Blog