Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
medicin
M55
#41 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-11-2017 10:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1810
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

se lige med her hvis du vil bo på et hotel med ekstra fine ting på menuen griner

Tjald og roomservice: Hotel åbner cannabis-butik
Et hotel i Californien har planer om at åbne sin hele egen butik med et stort udvalg af diverse cannabis-godbidder


Det er ikke meget mere end et år siden, at solskinsstaten, Californien, stemte ja til at legalisere brugen af cannabis til rekreativt brug.

Det vil det firestjernede hotel ’The Standard Hollywood’ nu udnytte til det fulde ved at åbne sin helt egen cannabis-butik, der tillader hotellets gæster at guffe diverse godbidder i sig, som kan gøre det endnu nemmere for dem at få en afslappet ferie.

Slik og cremer
Cannabis-projektet på hotellet bliver udarbejdet i samarbejde med cannabis-firmaet ’Lord Jones’, og det er meningen, at de to parter skal samarbejde om at finde på helt eksklusive cannabis-produkter, der skal på hylderne i den nye hotelbutik.

Butikken vil blive omkring 300 kvadratmeter stor og blandt andet tilbyde velsmagende karameller og chokolader, som vil koste 5 dollar og indeholde omkring 15 mg THC, som er det psykoaktive stof i hampplanten.

Derudover vil det være muligt at købe diverse cremer samt mere almindelige produkter, der kan ryges.

Ikke kun til hotelgæsterne
Hotellet ligger vældigt godt placeret på Sunset Boulevard, og derfor vurderes det, at butikken ikke kun vil blive yderst populær blandt gæsterne på hotellet, men også for lokale og øvrige turister i solskinsstaten, da hotellets produkter ikke kun vil være til salg for gæsterne, men også for udefrakommende.

Det er planen, at butikken skal åbne i begyndelsen af 2018.


https://ekstrabla...ik/6935165
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#42 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-12-2017 14:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1810
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

Fantastisk: Cannabis-fabrik på Fyn vil ansætte 100 mand
Et dansk/canadisk joint venture vil investere 100 mio i cannabis-produktion. Og de regner med at skulle bruge 100 mand, der skal trimme og klippe planterne, der skal sælges som medicin til syge mennesker.

https://ekstrabla...nd/6945861Stort anlæg i Odense skal levere cannabis til 60.000 patienter
Der skal laves cannabis til 60.000 patienter i et 40.000 kvadratmeter stort anlæg i Odense.

Spectrum Cannabis Denmark vil skabe et 40.000 kvadratmeter stort anlæg til at udforske og dyrke medicinsk cannabis i Odense for at blive førende i Europa.

Fra nytår bliver forsøg med medicinsk cannabis tilladt i Danmark.

Spectrum Cannabis Denmark er et fælles selskab med verdens største cannabis selskab, Canopy Growth Corporation, og Møllerup selskabet Danish Cannabis.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Anlægget ventes at få 125 ansatte, forsyne 60.000 patienter i Europa med medicinsk cannabis og sælge for over 500 millioner kroner.

Odense er velegnet til at dyrke cannabis i drivhuse. Der findes mange drivhuse, og byen har en meget sikker energi.

https://ekstrabla...er/6944485
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#43 Udskriv indlæg
Skrevet d. 18-12-2017 14:16
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1810
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

Forsøgsordning sparker liv i dansk cannabis-drøm
Første firmaer har fået ja til at producere medicinsk cannabis.Der var vild glæde i det danske firma Danish Cannabis, da de som et af de første danske firmaer i fredags fik ja til at producere medicinsk cannabis.

- Vi har arbejdet enormt lang tid på ansøgningen, og vi var selvfølgelig usikre på, om det lykkedes, siger direktør Lars Thomassen.

Det hele startede med drømmen om at være med til at skabe en ny folkemedicin mod smerter. Eller som Lars Thomassen siger, give liv til en gammel folkemedicin.

- Cannabis har jo været på markedet i mere end 4.000 år, siger han.

Fra nytår kan patienter som led i en forsøgsordning få udskrevet cannabis af deres egen læge. Forsøget kører over de næste fire år, og hvordan det præcist kommer til at se ud, vil sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) præsentere senere i dag.

Gode eksportmuligheder
Men for et firma som Danish Cannabis er det ikke kun det danske marked, der bliver interessant. Ikke mindst fordi Danmark er det eneste land, der nu har givet lov til at producere medicinsk cannabis ud over en begrænset statskontrolleret hollandsk produktion.

- Det er en enorm mulighed for dansk produktion, siger Lars Thomassen.

I Tyskland blev medicinsk cannabis tilladt på recept allerede i marts, men ingen firmaer har endnu fået tilladelse til at producere.

- Efterspørgslen i Tyskland er så stor, at hvis de får 100 kilo om mandagen, så er de væk om tirsdagen. Markedet i Tyskland er gigantisk, siger han.

- Og Danmark er specielt interessant, fordi vi har en troværdighed, som andre lande ikke har (...), fordi der er kontrol fra Lægemiddelstyrelsen og tillid til, at produkterne er i orden og det er vigtigt, når det er medicin.

Produktionen af cannabis kommer for Danish Cannabis til at foregå i sikrede drivhuse på Fyn. Firmaet regner med at omsætte for en halv til en hel milliard kroner og skabe 100 arbejdspladser.

Den medicinske cannabis vil blive lavet i både pilleform, som olie og som plastre.

https://www.dr.dk...abis-droem
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#44 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-01-2018 12:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2587
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Dansk tomatkonge bliver Europas største cannabis-producent
Gartneriet Alfred Pedersen & Søn indgår samarbejde med canadisk koncern og bliver Europas største producent af medicinsk cannabis.Den fynske tomatkonge Mads Pedersen har indgået aftale med den børsnoterede canadiske koncern Aurora om produktion af medicinsk cannabis.

Aftalen indebærer, at Mads Pedersens virksomhed, gartneriet Alfred Pedersen & Søn, bliver Europas største producent af medicinsk cannabis. Det oplyser de to parter i en pressemeddelelse.

Mads Pedersen har sammen med Aurora etableret selskabet Aurora Nordic Cannabis, som nu går i gang med at opføre »højteknologiske dyrkningsfaciliteter« nær Odense.

Efter to til tre år vil de nybyggede og fuldt automatiserede faciliteter omfatte omkring 93.000 kvadratmeter inklusive væksthuse. Når anlægget står færdigt vil det generere 50 - 150 arbejdspladser.

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn har hidtil primært været kendt som Danmarks i særklasse største tomatproducent, der blandt andet sælger under det kendte varemærke "Katrine & Alfred".


https://finans.dk...producent/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#45 Udskriv indlæg
Skrevet d. 23-03-2018 12:13
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2587
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Regeringen og DF er enige om en aftale, der giver 100 procent tilskud til døende og 50 procent til andre.[Thumb


Terminale patienter skal fremover kunne få gratis medicinsk cannabis. Det har regeringen og Dansk Folkeparti aftalt. Ikke-terminale patienter, der har recept på medicinsk cannabis, får tilskud på 50 procent.

Tilskuddet træder i kraft 1. januar 2019. Men det kommer til at fungere med tilbagevirkende kraft, så folk kan få refunderet udgifter til behandlingen.

Mindst 200 personer har fået ordineret medicinsk cannabis, siden en forsøgsordning trådte i kraft 1. januar i år.

Men behandlingen har fået kritik for at være for dyr.

- For mig er det vigtigt, at der er tilskud til medicinsk cannabis, fordi det er alle, der skal kunne have gavn af det, uanset pengepung. Pensionisten skal også kunne have råd til det, siger DF's sundhedsordfører, Liselott Blixt.

Hun ærgrer sig over, at det først er fra 2019, at tilskuddet kan træde i kraft, selv om det så bliver med tilbagevirkende kraft.

- Det nytter jo ikke noget for dem, der kan have glæde af det her og nu, og som er døende. Jeg vil prøve, om jeg ikke kan presse ministeren til, at vi kan lave en hastelov, siger Blixt.


https://www.bt.dk...k-cannabis
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 


Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.41 sekunder | 33,078,817 Unikke besøg | jQ Blog