Antal indlæg: 418 Tilmeldt: 27.01.10 Status: Offline
Nu er jeg jo mest til kartofler, og jeg laver skam selv maden, jeg har jo tiden og hygger mig med madlavning.
Ris for mig har altid været til boller i carry. Konen laver selv mad som hun sælger så vi har en fin fordeling selv om hun laver udmærket dansk mad.
Og idag fik jeg tilbud på en 10 kg China kartofler der ikke var enorm store for 320 baht, så det var helt fint dem snuppede jeg.
Men ingen fløde i sovsen, det hele skal helst være noget jeg kan købe på det lokale marked, dog får jeg sendt kulør fra Danmark når og hvis jeg løber tør. Men skal godt nok have noget piskefløde så jeg kan få ris a la mande til jul, fik jo lige en pose mandler fra Danmark så det skal nydes.
I morgen skal det være hvidkålsrouletter, så jeg har aldrig problemer med, at lave dansk mad.
Har også lige lavet 4 kg medister, så som regel køber jeg ind til en måned og fryser ned.
Idag var det flæskesteg med sprød svær og hjemmelavet rødkål.
Desværre har jeg ikke flere rødbeder, og de er ikke nemme at finde, men jeg kigger altid efter på de forskellige markeder, så de kommer snart. Skulle jo gerne have nogle til rullepølsen.
Men jeg handler i en Makro 1 gang om måneden og der kan jeg som regel finde det der ikke er på de lokale markeder, så som rasp til krebinetter og koteletter.
Og rigtig sank de landmænd har det sku hårdt, godt jeg kun skal kigge på deres arbejde.